HaHaHaHaHaHaHa :lolblue:
Svaka čast za post!
Printable View
HaHaHaHaHaHaHa :lolblue:
Svaka čast za post!
Najaca fora zivota mi :)
Ma nije to nista:
http://img5.imagebanana.com/img/hm2ht9os/meca2.jpg
mercedes??
morao sam!
http://img5.imagebanana.com/view/b7r...icpict1057.jpg
Ima kod jedne zgrade blizu Autobuske...Jugo...
Mozda bi ga prodao :D
xaxaxa
Ahhhhhhhhhhhhhhh koji sam ja pacer i popaljenikkkkkkkkkkkkk. Vracem se sa mora oko 20h iz Bd, prvo se trkam sa jednom Alfom, nju ostavim ,mada se dobro drzala uz one strane iz Bd a i 4-to ih je bilo u auto.Tacno se vidi da je vozac zagriza da me stigne ali dzabe...
E sad... nailazi prije cetinja sleper ,i ja iza njega polako, kad opet Alfa opet meni u branik ,oce pa oce... Na raskrsniuc Ct-Pg-Bd propusta sleper i ja prolazim,ova Alfa i neka Vectra C se ukljucuje koja obrije mene i Alfu...
Sad nastaje trka , ja preteknem vectru,pa Alfa njega,pa ta vectra Alfu, pa ufati Vectra i mene pretekne ..Bukvalno vozimo po 130,nedje smo na pola puta izmedju Ct i Pg... Kad pocnu auta iz suprotnog da blicaju,i taman nailazi krivina neka blaga (ovima 2 trake) i Alfa pretekne mene, i Vectru .
Ja zadnji cccc...
I ja to ne dozovolim, nigdje nikoga iz suprotnog , po punoj krenem Vectru da opletem, prestignem je,kad policajac izlazi sa onom crvenom drskom ...
Nekako ufatih vezu ,ali jedva jer sam bio drzak xaxaxa,ja popizdio ,odje da mi uzme auto... Ccccccc
Ali ipak nije mi mogao nista,ima sam vezu!
A ova dvojica prodjose i fino me nasadise!
A kad sam isao za Bd,2 trake uspon onaj,jedan sa reno 5-tom , ja vozim 130 , idem pored njega ,nemogu da ga stignem nema sanse... Kolko ga je coek stiska... I onda ja malo pustih gas pa do daske,te ga jedva stigoh.
E pa zvek...
Ja vjerujem da ga je lik 2-om cera 130 jer nemoguce da je tako izvlacio jos raspad...
Ali je vrlo moguce da tebi kazaljka laze jedno 20-30 :D
Moze ta Vectra i 200... samo kad volje josh dobijesh ;)
Moze,sto ne bi mogla coce.... Sta je to sprecava...
Vise cijenim kad npr Vectra ili tako slicna auta starija izvucu 200 nego kad neki novi Bmw izvuce 200
Aj ti kralju uzivaj u svom autu i ne komentarisi tako si pametniji ...
Provalio sam neke stvari, prvo sam nasao na net da Vectra 1.8i sa 85kw nije proizvodjena nikad.. Vec samo od 66kw...
A meni u saobracajnoj pise 85kw...
Zovnem ja strica da zovne njegovog druga koji je vozio ovo auto od uvoza i on je reka, da je ubacen motor od Vectre 2.0 85kw sport version .... Ta serija sport version proizvodjena je samo u Antwerpenu par mjeseci...
Zato iskulirajte malo sa sprdnjom da ne moze 200...
DA VAS ZAMOLIM!
JA VOZIM MASINU!
izvini brate. :???:
Ima na internet da ukucate broj sasije i odma vam se izbace podaci o autu... Ali necu da vam kazem koja je stranica u pitanju :)
ja uzivam u svom autu ne boj se ti za mene...al ne znam mogu l' 200 uvatit..nit imam hrabristi na ove puteve 200 vozit.. ;)
evo.. :D
celzinjo na koje gume vozis???