ja ne vidjeh da je nešto seksi, ali ako ti veliš da je germanijum seksi, neka ti bude:D
post će se vidjeti ne brini, a modovi i admini će reagovati ako nadju za potrebno.
Printable View
ja ne vidjeh da je nešto seksi, ali ako ti veliš da je germanijum seksi, neka ti bude:D
post će se vidjeti ne brini, a modovi i admini će reagovati ako nadju za potrebno.
Tja, mislim da je vrlo očigledno da taj topic nije namijenjen nekoj naučnoj diskusiji. Obično slične stvari idu na sve i svašta.
Ja se uzdržavam od učestvovanja na tom forumu jer često nisam dovoljno pripremljen da bih učestvovao u nekoj raspravi kako treba, a sad se pojavi nešto ovako i pff. :mrgreen:
Može li se kako banovat ekipica debila sa podforuma Sport generalno, jer konstantno smaraju i crnjače narod bez ikakve potrebe...
Najjače da banuju ljude koji smaraju, pola foruma bi otišlo. :D Ne moraš čitat' sve postove čoče. :mrgreen:
I sa sporta, a posebno s kladionice, kad bi moderatori bar pokusali da rade svoj posao super bi bilo.
I Sofro smara na IN televiziji kad prenosi utakmice, pa ga ne banovashe. Ti se nerviras jer su te opuchili kad ti je Real ispao od Liona. Podforum sport generalno je specifican jer su ljudi ostrashceni, navijaju i srcem i dushom za svoje klubove, cesto i nerealni (ako ti mislis da je REALan onaj koji navija za REAL, grijesis...), i dolazi do navijackih prepucavanja itd. Bice bolje sledece god. :p Pozdrav
Neka, ne žesti se. :D Sport je najjači podforum, nikad nije dosadno. :mrgreen:
Riječ dvije o reputaciji.
Ako pogledate u reputaciji ko je pohvalio/pokudio vaše poruke, u prvom polju vam stoji nlink na tu poruku koja je pohvaljena/pokuđena.
Ako u tom polju stoji N/A, to znači da se nekom svidjela poruka prije nego što je moderator stigao da je obriše.
dobro je pa ti pitanje još nije obrisano
a sto je smijesno kad ja ocu da brisem teme, ja bi bas neku ozbiljnu temu i raspravu da otvorim, ahaaaaaaaa
Podforum sport je na taj način "specifičan" samo posljednjih godinu-godinu ipo, i mislim da malo kome prija ta "specifičnost". Ako neko nema dje da ispoljava svoje strasti osim na forumu, onda je to problem i za njega i za forum.
Sve je to OK dok je sprdnja u pitanju, ali neki ljudi ne znaju kad da stanu, postovi su im namjerno maliciozni i što je najgore - nemaju smisla za humor, koliko god se trudili.
Slazem se sa Madom....nego nekako iskreno tu bi trebalo ic po kuca i drzati lekcije "ponasanje na forumu i uopste". Nemam namjeru da vrijedjam nikoga ali kada krene tamo rasprava poneki put bih zakljucao cijeli pdf da se malo smire strasti....vidis nije ni to losa ideja...
Kako je mrzna rijech "maliciozan"... Zamolio bih da se banuju svi koji je budu koristili poslije MadGod-a...Hvala...
namkinhte312 - najbolji bot koji je doshao na cdm
Mozete li ikako stat na kraj duplim nickovima? Banovani likovi koji vrijedjaju/provociraju/smaraju narod se iznova i iznova vracaju pod drugim nickovima.
Ne mozes se nista normalno napisat od UFA retardiranoga sa 2-3 nicka, i ostalih slicnih njemu. Presrali su vise.
moza naravno, a sad cu da banujem komplet ekipu sa sporta na celu sa tobom!!!
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=4156