Ovo je već sasvim zadovoljavajuće :D
Printable View
Navijac sam buducnosti da se odma razumijemo. Nego zna li iko latinicu da pise u Crnoj Gori vise? I da se opet razumijemo nemam nista protiv cirilice kao cirilice, cak je i simpatisem kao fino donace a egzoticno pismo.. Ali ovo je sad vec invazija nove balkanske dubioze i povratak veselih devedestih.... Blago, blago...
zastavicehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...58ff2accd2.jpg
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Postoji zastavica i sa ovim i onim pismom. Nego se ne radi o klubu ovdje. Ne radi se ni o pismima, ni o Varvarima... Nego me nervira ono cetvrto, a to je agresivni 'marketing'.
Leonard Cohen (upravo svira)
Neki rednecks se doselise u moju zgradu ne mogu da vjerujem sta je to, iz nekog sela pored Savnika 100%.
Ova djevojka kao tenk izgleda, to je sire nego duze, stalno neka dreka, vika sa balkona...na parkingu neko sviranje u 11 uvece, sad opet pa se sjetih sviranja od sinoc.
Neko dovikavanje, jedan clan porodice na parkingu a drugi na balkonu, pa komuniciraju bucno.
Svaki prolazak od ulaza zgrade do stana cijela zgrada cuje to pricanje, to lupanje, pa se lupa sa namjestajem, nema se obzira.
Da ima drzave i komsija iz ulaza, ovo fino da se iseli do kraja mjeseca.
U Šavnik se trenutno doseljava, dok ne prođu izbori.[emoji23]
Poslato sa JAD-LX9 pomoću Tapatoka
Onaj gadluk na portal Vijesti. Dovijeka neki nokti raspali sa gljivicama stoje pri dnu stranice. Piiihhh
Ljudi koji nose kackete u zatvorenom prostoru, bez zracka sunca ili cak nocu.
Djuzla, ne nerviraj mi se oko gluposti. Puštii BogOti..
Neka dja'le... Više dana n'o života...
Alapi, sestro mila...Boli tebe patka :joy: :heart:
Ada... Nikoga ka' mene...
Ja ih nosim upravo tada. To nema veze sa suncem. Tada mi najviše trebaju.
Zbog zašto? Aj molim te,bas me interesuje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što će, veli, čovjeku naočare za Sunce, kad Sunca u očima nema [emoji23] Prosvijetli nas, sestro [emoji7]
Ne daj ga onda nikome [emoji3590]
Sebični su ljudi. Svi.
I wear my sunglasses at night
So I can, so I can
Forget my name while you collect your claim
And I wear my sunglasses at night
So I can, so I can
See the light that's right before my eyes
https://youtu.be/56HSPQHSqEE
Kako je dobra pjesma, nisam je odavno slušao, hvala te me podsjetiste :)
Ada... Tripovali smo se žestoko, ali jes' dobra stvar :)
Ono,nije da me nerviralo,ali sam se zabezeknuo danas:
Stojim ispred zgrade đe je smješten do sad bio Vojni orkestar VCG i još prije Vojna biblioteka.Uglavnom,stoje i puše 4-5 vojnika i jedna vojnikinja VCG isprwd tog prostora.Svi max.25g, u fensi uniformi,čizme,maskirna uniforma.Svi bez kape i gledaju kako neka firma,odnosno njihov radnik čisti njihove prostorije i mete lišće ispred,glanca prozore...Dama u uniformi davaše sugestije što može da se bolje očisti.Ova četvorica ni tolko.
Što bi reka moj stari:propalo se.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nerviraju me znaci ljudi znaci koji ne ugase cigaru i fino je bace u kantu nego je bace nasred ulice, druze, znaci, sta si ti neki pablo pikaso
On to sa prozora [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
@Antares Evo te ka tužioc ili nedaj bože advokat[emoji6]
Stajao sam nekih 4-5minuta.Čovjek (srednjih godina)je čistio lišće metlom ispred ulaza u prostor gdje je prostor VCG,vjerovatno je prije toga glancao prozore jer je usput dok je metlao komentarisao opaske dame u uniformi da će se vratiti na prozore,a u gepek kola(firme) su stojali usisivači,krpe,džogeri pa pretpostavljam da su i unutrašnjost čistili.Ova dama je bar nadgledala čišćenje a ova 4 dripca od nekih 20 i kusur se bjehu zaigrali ka ono što mali mačići umiju,pa se ono kao malo šklapuckaju,odljepljuju one činove jedan drugom i sve to sa cigarima u usta,bez kape a bukvalno su u centar grada,na očigled civila.
Eto,ako nađeš još neku nelogičnost u mom postu,pripiši to dusi da kuckam.
Suština je bila podsjećanje na septembar kad sam ja stigao u kasarnu i neke privatne firme koje su nama čistile lišće,kupaonicu,spavaonu,hodnike,umivaone,wc...i sve tako do marta...i na komentar mog starog "eee propalo se"
Bravo kretenu.
https://twitter.com/dondojovo/status...DGYMzt2J3iBvlY
A što je ovo, majke ti mile...
Hahaha,ja i Rodni više policajke u uniformi fetišamo[emoji6].
Ova vojna bješe prava avganistanka sa cokulama.Bljak.
Ovo je već nešto drugo:https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...070b16aad4.jpg
Samo za @joni
Drugi ne otvarajte
https://www.instagram.com/p/CAKedthn...C-46215587F805
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kolko nervoze u zadnjih 5-6 postova,no dobro...bitno da je u skladu sa naslovom.
Ništa te slike sa neta.Ja bih ako može @kaemSe sliku konkretne službenice koju je molio da ga uhapsi u Skopje.[emoji1787]
Ok. Ništa onda [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ipak ajd' kad si navalio[emoji1787]