http://www.waterpoloworld.com/News/t...performed.aspx
Realno, tesko cemo do medalje sa ovom generacijom. U svim nasim klubovima mislim da nemamo vise od 5-6 igraca '95 godiste...
Printable View
http://www.waterpoloworld.com/News/t...performed.aspx
Realno, tesko cemo do medalje sa ovom generacijom. U svim nasim klubovima mislim da nemamo vise od 5-6 igraca '95 godiste...
Jel ovo juniorsko prvenstvo za koje smo mi kao bili zainteresovani da organizujemo?
Jeste, igra se u podgorici.
Ne, svjetska juniorska prvenstva se igraju do 18 i do 20 godina. Mi organizujemo ono do 18 godina, sljedece godine.
Tako sam ja to shvatio...i tako prizeljkujem, jer su ocekivanja za to U18 zbilja velika...
Nemamo nijednu medalju sa Svjetskih prvenstava u vaterpolu za mladje kategorije, ako bude za '98. i mladje siguran sam da nam medalja nece izmac'.
http://www.fina.org/H2O/index.php?op...45&Itemid=1266
link na kome se vidi da smo mi organizatori, ali nema detalja o gradu organizatoru i datumu.
Čitao sam prije da Šoštar treba da dođe u PG, da pregleda bazen u Podgorici...
Grad domaćin se iz toga sam nameće :)
Pa bio je (zamjerka je bila da nam treba u Pg jos jedan zatvoreni bazen, ali to ce se srediti za ,,Celebicem'')...ko je bio na brod, ti ili ja??? :P
U nekim sportovima koji se smatraju 'leglom dopinga', a koji u stvari jedini vode pravu borbu protiv toga, za samo izbjegavanje doping kontrole bi dobio godinu do tri suspenzije. kontrole postoje samo na reprezentativnim utakmicama, ubjedjen sam da taj problem u vateprolu nije toliko mali, odnosno da dopinga i te kako ima. Ali ocekivati fine da se time ozbiljno bavi je previse [u plivanju je josh gore]
Doping je najvaznija stvar vezana vezana za vaterpolo kojom se nikad nisam bavio. Nisam htio potezat' pricu o necemu sto sa sigurnoscu ne znam, iako mi je mnogo puta bilo vidljivo nesto nestvarno u bazenu.
Interesantan mi je bio izvjestaj tog inspektora, valjda su ga trazili doma (!?), rano ujutro, sto mi je glupo...
Darko Brguljan najbolji strijelac italijanskog prvenstva (,,regularni'' dio). Izuzetan klupski igrac, ako bih mogao da biram dvojicu koje bih volio vidjet u Primorcu to bi bili on i Drasko.
Gledah Primorje-Galatasaraj, steta da nasi igraju u klubu sa nevelikim ambicijama. Pogotovo jer nisu na zalasku karijere.
U Radnickom (KG) jako teska situacija, a pricali su da se gradski kosarkaski klub ugasio zbog finansiranja vaterpolo kluba...
http://wpolo.me/vijesti/652-od-sada-...ceg-sampionata
Pohvalno, samo naprijed!
Ponavljam po ko zna koji put da bi bilo lijepo izvuc' statistiku za svakog crnogorskog reprezentativca ponaosob (broj utakmica/medalja/golova u reprezentaciji).
Hvala, iako mislim da je to posao za ljude iz Saveza. N'o, ako budemo njih cekali...
http://wpolo.me/1liga
Kome je u interesu ovaj termin bokeshkog derbija?
Da ne zaboravim da smo bili uskraceni za prenos meca Jadran-Budva, pri cemu se (TVCG) nisu udostojili ni da napishu zasto nema prenosa ili da prenosa nece biti.
Imao sam razumijevanja za to da se TVCG dozvoli da bira termine, zbog popularizacije vaterpola, ali nisu dobro poceli u ovom vaterpolo prvenstvu...
Drzavna televizija je u raspadu, imamo jedna reportazna kola u drzavi...sve je meni to jasno, ali mi nije jasno zasto se onda igra i najavljuje prenos za termin koji ce makar za duplo smanjiti broj prisutnih na bazenu!? Misli li iko o tome u Savezu?
Ja sam od onih koji smatraju da je ulaganje u bilo koji vaterpolo klub u zemlji i okruzenju dobra stvar i za nase vaterpoliste, pa mi ovo svakako nije drago:
http://mondo.rs/a789401/Sport/Ostali...-Radnicki.html
ali uvijek ove stvari navodim kao primjer nasim klincima, da tamo odakle ih vrbuju ne tece med i mlijeko, vec da imaju uslove koji mozda i nisu bolji nego u Boki.
Primorac je ,,uspio'' da za minut i po posljednje cetvrtine prospe fantasticne 3 cetvrtine meca. Jadran poprilicno los u prve tri cetvrtine, vjerovatno su nas i potcijenili.
Ostaje zal sto Adzic i Krijestorac nisu igrali, sigurno bi to sve bilo jos bolje. Da se radi na disciplini dovoljno govori podatak da je kapiten tima nocas bio Matkovic ('99), od kog su skoro svi stariji...
Daleko od toga da su sudije uticale na tok meca, ali ne kapiram zasto onaj ,,arbitar'' iz Novog, zbog kog se vec znala prekidat' utakmica u Kotor, radi sve ono?
Nadam se da ce Primorac uloziti prigovor na njegovo sudjenje, jer ono iskljucenje igraca koji ulazi u igru ne stoji, a iskljucenje Grgurevica sa pravom zamjene u utakmici dje je isto mogao da sudi makar trojici igraca Jadrana prije toga - sramno.
Odavno govorim da bi on morao biti izuzet sa nasih utakmica!! Pristrasan je, drzak, svojim odlukama provocira sve prisutne...
Da dodam da je Jadran najbolji u takmicenjima za ON za sezonu 2014/15, cestitke na tome!
Zvezda lagano odradila Partizana...veoma, veoma dobar vaterpolo je igrala Zvezda.
Cisto za arhivu:
1. Gore pomenuti sudija nam je, najvjerovatnije (po pisanim propisima jeste) suspendovao drugog sidruna za mec sezone protiv Budve u utorak. Svake godine ista prica.
2. Iz ,,Propozicija Prve crnogorske lige u vaterpolu za 2014/15 godinu'', clan 9, tacka 9 vidi se da taksa na zalbu iznosi nevjerovatnih 500 eura!!! Sto je poenta te cijene, da se niko ne zali? Zasto imamo pored delegata i kontrolore? Sto ako se i plati ta cifra, koja je ogromna za sva 4 kluba u CG, cifra koja je veca od prosjecne plate u Primorcu? Tj. sto dobijamo ako se ispostavi da je Matijasevic ostetio Primorac (kao i kada je bio onaj prekid prije 4 godine, kad je bio direktan krivac za to)? U krajnjem, moze li da se plati 500e i da Matijasevic ne ove, nego uopste vise ne sudi u Kotor? Ponuda stoji.
3. Novljani su bili duzni najaviti svoje navijace. To nisu uradili. Sportski direktor Primorca nije zelio da prihvati na sebe odgovornost i pusti ih (licno prisutan bio...). Pustila ih je policija, sto je jos jedan dokaz da je ta grupica navijaca iz Novog u odlicnoj vezi sa policijom i interventnim vodom, cije je sjediste u Novi. Ovo pisem zbog problema koje smo mi imali godinama u Novi, a i zbog one bruke kad su gadjali lane nase igrace, a policija sve to dozvolila. Ja jesam za organizovane dolaske navijaca! Ali nisam za to da Kotorani u Novi placaju ulaznice po 2,3 puta vecoj cijeni (koliko smo se samo puta vracali iz Novog bez da smo usli, jer je ,,neko'' to tako mislio da treba), a da Novljani ulaze u Kotor bez ulaznica i po policijskom odobrenju. U slucaju finala nece sigurno sve biti kao nocas, bice mnogo vise publike u Kotor...pa upozoravam na vrijeme!
4. Srpsko polufinale Partizan-Zvezda sudile su hrvatske sudije.
Matijasevic zvanicno dobio ocjenu 7,5! Onaj drugi 9.
Otkad pratim te ocjene, evo nekoliko sezona, ne sjecam se da je neko dobio tako nisku ocjenu! Ovo je drugi dokaz u ovom prvenstvu da ono sto pisem ima smisla i da sudije grijese.
Ocigledno da ova starija ekipa bivsih sudija, a sada kontrolora (Rajevic, Brguljan, A.Adzic) ocjenjuje sudije onako kako jeste, iako mi je nejasno koje su posljedice za npr. neku losiju ocjenu?
Ocigledno ih nema, a Grgurevic je zvanicno kaznjen sa 1 utakmicom neigranja.
Narednu utakmicu (Primorac-Bd) sude Ivanovski-Obradovic.
edit:
Ulozena je zalba na sudjenje Matijasevica. Cisto da pojedine sudije ne pricaju poslije kako sude dobro, samo zato jer se niko nije zalio. Od sad cemo tako.
Rijec-dvije i o sinocnoj tekmi. Budva je zasluzeno pobijedila, bila je bolja i potpuno zasluzeno ide u finale.
Nazalost, u kljucnim utakmicama sezone smo imali problema sa pojedinim igracima (desna strana potpuno desetkovana, spala na 16-ogodisnje Radonjica i Matkovica), ali razlog sinocnjeg poraza lezi u katastrofalnoj koncentraciji. Odbrana i nije bila toliko losa (2 kiks gola, iako je golman dobro branio ova tri bitna meca u prvenstvu), ali je napad bio kriminalan.
Sudjenje u prve dvije cetvrtine (bilo 1:4!) - nikad bolje za Primorac! U drugom fijelu izjednaceno, bilo je gresaka na obje strane, ali se ne sjecam poraza u domacim okvirima, a da sudijama nemam sto prigovorit', kao sinoc...
U nekim normalnim okolnostima valjalo bi vec od danas pocet' pripremu za narednu sezonu, ali u Primorcu normalna okolnost ne postoji. Racun je izgleda opet blokiran...
Pogledajte kako Savez cijeni sport i najvaznije svoje takmicenje:
http://wpolo.me/en/news/659-raspored...a-prvenstva-cg
Iako je 99% sigurno da ce ovo biti finale, dogovarati i(li) objavljivati ovo sada je neukusno i bezobrazno.
4 boda Budva ima vise od Primorca, dva kola prije kraja (3 boda idu za pobjedu)...treba li Primorac da raspusti seniorski tim i da ne igra uopste meceve sa Cattarom i Jadranom? Nakon ovog texta, tj. zvanicnog dopisa u vidu Biltena koji je poslan medijima (pretpostavljam i klubovima) jos sinoc, sigurno da treba.
Da dodam da u Biltenu jos pise bukvalno ovo:
,,Na osnovu novog predloga prenosenja finalnih meceva u dogovoru sa odgovornim iz TVCG, kao i predstavnicima PVK Jadran i VK Budva (!!!) koji su se plasirali za zavrsni II krug takmicenja usaglaseni su sljedeci termini...''
Nevjerovatno...
Jucerasnji rezultati potvrdili da je Jadran u krizi (sto se desava sa Pjesivcem?) i da su igraci Primorca poceli da razmisljaju o zurkama razne vrste. Jedino mi je drago vidjet da su djecaci '99. godiste sve vise bitan faktor u timu. Obojica su mi interesantni (jedan izuzetno pametan u igri, drugi ljevak...), ali moraju mnogo da rade.
Mitrovic pokazao da je u odlicnoj formi, zapazio sam ga jos na mecu Budva-Primorac...podsjeca na Vjeka Paskovica, da bi uspio morace da bude jos eksplozivniji, jer mu konstitucija ne dozvoljava previse. U svakom slucaju, od ovoga sto sam vidio/ispratio tokom ovih nekoliko utakmica on je daleko najvise napredovao u odnosu na lani. Nisam siguran, ali cini mi se da Mitrovic nije bio u timu na SP za juniore proslog ljeta.
Zasluzeno finale u kom je Jadran ipak veliki favorit.
Gledah izuzetno uzbudljiv mec izmedju Primorja i Solnoka. Ne znam sto se tacno desava sa Suknom (ligamenti koljena?), ali od ovog Solnoka generalno ocekujem mnogo vise nego sto rezultati pokazuju. Tim koji je bolji od Primorja (Juga, Egera i Barselonete), a mozda malo losiji od Pro Recca.
Radu je nevjerovatan, Buric neunistiv, a Muslim u odsustvu Sukna pokazuje svoju polivalentnost. Nama je vazno da Toni ima svoju ulogu u timu i da je u dobroj formi.
Na F6 ove godine ne ocekujem nista slicno onome od lani, ocekujem da Solnok prodje Barselonetu, a Jug-Eger ce biti izjednaceno.
Potencijalno polufinale je Pro Recco-Solnok.
Uglavnom, mjesec maj ce donijeti finala nacionalnih prvenstava (u Srbiji ostala majstorica polufinala Partizan-Zvezda) i krajem mjeseca F6 EL.
Blažo Mitrović ? Nije igrao na juniorskom SP prošle godine, sećam se da je igrao na U17 EP na Malti 2013. godine kada je postigao 2 gola u finalu protiv Srbije.
Solnok odlično počeo i poveo 3-0, zatim održavao prednost do polovine poslednje četvrtine i na kraju ipak imao napad sa igračem više za prvo mesto ali Stefan Mitrović na kraju tragičar. Ne sećam se koliko je tačno ostalo do kraja meča ali čini mi se da je prerano šutirao. Sad prvo domaćin Barseloneta pa onda Reko, težak put za Solnok.
Partizan sjajno odgovorio Zvezdi u revanšu, 7-9 ipak ne oslikava pravo stanje stvari u bazenu. Prvi meč katastrofalan igrač više 11(0) i loš Soro. Kod Zvezde u oba meča najbolji S. Rašović i moraće još neko da mu se pridruži ako Zvezda želi u finale. U svakom slučaju, očekujem meč na jednu loptu.
Cisto da osvjezimo topic.
Bresa zainteresovana za Radovica. Mislim da bi to bio iskorak, to je stabilan klub sa mnogo vecim ambicijama od Posilipa. Iako je konkurencija u timu velika, vjerujem da se moze izboriti sa tim. Ceka se da Bodegas dobije talijanske papire, jer Bresa ne zeli da gomila strance.
Vijest dana je prelazak Jovana Sarica u Vasas:
http://www.vasassc.hu/hirek/6234/harom-uj-fiu
A tamo se vraca i Drasko Brguljan, koji ove godine igra finale madjarskog prvenstva sa OSC-om (gube 1:0 od Solnoka).
Jadran rutinski sa Budvom u prvom mecu.
Dakle, gotovo prvenstvo. Cestitka Novljanima, daleko su najbolji bili.
Cestitka i Savezu, 700-800 ljudi je ukupno gledalo finalnu seriju. Treba znat to...
Ja ne bih bio ja kad ne bih sudije podsjetio na gluposti koje rade - ko je gledao jucerasnji mec imao je priliku da spazi situaciju sa kraja 1/4, kad Novljani par sekundi prije isteka pomenute cetvrtine zaradjuju igraca vise, u preostalim sekundama i sutiraju (promashuju), pri cemu niko iz Budve nije ni krenuo napolje (peterac!).
Ne bi meni to smetalo da se jednom klubu ne gleda sve i svasta (ne mogu i necu da tvrdim da nikad sudije nisu u pravu!), kao sto je ulazak iskljucenog igraca iz kucice, a da se onda u finalu prave ovakvi previdi.
Isto tako, ,,cestitka'' komesaru i savezu na kazni od 5 utakmica neigranja, koje je dobio igrac Primorca Grgurevic nakon drugog iskljucenja sa pravom zamjene u prvenstvu.
Dje pise to pravilo? Nidje. On sam misli da to tako treba. 5, alo!??? Neki i dalje misle da se vaterpolo igra zbog njih. Ili da su zasluzni sto se i dalje igra. U stvari, oni imaju veliku zaslugu zbog vec pomenutog broja gledalaca. Ali, kao sto vec pisah, njima i odgovara da na bazenu bude sto manje ljudi.
Opet podsjecam, zasto igraci iz drugih klubova ne pauziraju nijednu kad dobiju takvo iskljucenje!?
Sto je bilo sa prigovorom za sudjenje Primorca nakon meca protiv Jadrana? Nista.
Vidjecemo na sto ce timovi da lice u narednoj sezoni, sigurno da bi i Budva bila konkurentnija da je na kraju sezone imala sastav sa pocetka.
Iz Primorca sigurno ide samo jedan igrac, ali ovo nije tim koji u narednoj sezoni moze puno vise od ovoga. Najbitnije nam je svakako da nam konkurenti ne uzimaju ono najbolje sto imamo. Vrlo je vazna cinjenica da smo klub u kom ove godine uglavnom nisu kasnile plate. Racun bi se narednih dana trebao opet odblokirat'...
U svakom slucaju, bila je ovo sezona od koje sam ocekivao mnogo vise.
Meni ga nije žao ni najmanje ako se dokaže da je to radio neka doživotno šutnu iz sporta to što je radio nije on neki estradni polusvijet već sportista koji treba da je uzor omadini i onima koji počinju sportske karijere.
Pozdrav svima. Priča se da Pero Porobić treba da preuzme turski Galatasaraj...
6 je godina od najveceg uspjeha naseg klupskog vaterpola!
Rijeka je nesto sto se ne zaboravlja. Primorac koji odlazi tamo kao apsolutni autsajder (sjetimo se 1/4 finala sa Jadranom i da je u prvom mecu u Ko bilo 12:12), Bestije koje idu u Hrvatsku i stoje tamo puna dva dana...kao i nezaboravan docek.
U 18:30 pocinje majstorica hrvatskog prvenstva, napokon prenos (na HRT2). Obije ekipe mnogo buke dizu oko sudjenja, cak se ne sjecam da se tako nesto ranije desavalo (da svi ucesnici tvrde da su pokradeni, bukvalno). Gledao sam samo prvi mec, pa ne bih nista komentarisao.
Meni je zanimljivo da je i kod njih na snazi cudan nacin kaznjavanja igraca nakon iskljucenja sa pravom zamjene (ako sam dobro shvatio Muslim je gadjao sudiju u proslom mecu i ne preskace ovu utakmicu!???).
Svakih mjesec dana se pojavi vijest da Pera zeli neki tim...mislim da njemu nije toliko lose na funkciji na kojoj je sada. A zasto uz to ne radi i u nekom klubu (sigurno da njemu nedostaje rad na bazenu) je posebna prica. Samo me cudi da nije u Bd ili Novi, jer je za njihove interese dugo godina radio.
niko od medija nije prenio vijest da je danas 6 godina od kad je Primorac postao PRVAK EVROPE. ....... nije toliko bitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da je nesto lose (kao kad su bili oni strajkovi), da treba neko putem tih ,,nezavisnih'' medija da pljune na Primorac - pisalo bi se nasiroko i danima.
Odavno ne vjerujem u slucajnost, svjesno se sve to precutalo...cak ni Savez nidje nijedno slovo...
I poslije pricamo o terijama zavjere.
Ja cu svakako da kazem u klubu da imaju i oni krivicu sto nidje to nisu dali u svojstvu saopstenja. Oni su navikli da im navijaci obiljezavaju jubileje raznog tipa. Najlakse je tako vodit' klub.
Posebno mi je smijesna ona kazna (a raspitacu se da li se sto naknadno promijenilo) malom Grgurevicu. Zamislite kaznu od 5 meceva za nekog igraca u sportu dje u domacim (CG) okvirima Primorac igra 2 utakmice Kupa i 6 prvenstvenih utakmica (mozda i manje ako se format takmicenja promijeni!). To je kao da neki fudbaler dobije kaznu od 30 utakmica, zbog ostrijeg starta i direktnog crvenog kartona.
Tako se stiti interes CG vaterpola.
Treba li da vas podsjecam kako je golman Lazovic kaznjen za ono preplivavanje bazena i udaranje igraca?
(pozivom u reprezentaciju i 4 meca kazne, odradio samo 1)
http://www.kolektiv.me/25914/VIDEO--...n-tuce-u-Budvi
(01:04:40)
Mi smo malo zaboravni, pa da se podsjetimo neceg sto je bilo prije samo godinu dana.
Primorje lako sa Jugom, na kraju se ta evidentna razlika u kvalitetu i pokazala u bazenu. Odlicna igra nasih reprezentativaca, cak je trener Primorja cesto drzao Tonija na Nikolu, sto je radio i Capro u mecevima Primorca i Jadrana 2009/10.
Ubrzo i F6 u Barseloni, a prelazni rok ce kao i svake godine biti zanimljiv, jer je malo klubova koji dobro i redovno placaju.
Odlicna prica. Po malo i nevjerovatna (iz najmanje dva razloga) za danasnje vrijeme. Sto se mene licno tice - svaka cast! Ako je veliki fan Primorca neka me kontaktira i kad god nisam na brod vodicu ga na tekme Primorca.
E sad, ja znam da je Primorac bas u ovoj kategoriji (i samo jos za 2004.) prvak CG. Prvenstvo je nedavno igrano i pomenuti klinac nije bio u sastavu.
Koliko god je prica sjajna i ja bio srecan zbog svega toga moguce da je pozadina forsiranje gradnje zatvorenog bazena u Pg... Nemam nista protiv i ako je tako.
U17 ide na turnir u Madjarskoj, dje sem Hrvata ucestvuje sve najjace u tom uzrastu u Evropi. Taman da vide dje su pred EP, a tamo su svakako jedni od favorita. Ne mogu da dam tacno predvidjanje, jer druge (Srbe i Hrvate) nisam gledao od onog F8 za klubove lani u Bd. A ni tamo Partizan nije vodio neke od najboljih igraca.
U svakom slucaju ne znam koliko je realno da ima neko bolji od Ukropine u tom uzrastu.
Strucni stab nam je OK, ali mislim da bi Gojkovica trebalo vise ukljucit' u citavu pricu. On je sa istom generacijom imao uspjeha prije dvije godine...
Jug prosao. Ocekivao sam nesto vise od Egera. Mislim da je presudio bolji golman.
Ubrzo pocinje Barseloneta-Solnok, prenos:
http://www.dailymotion.com/lentv
Ako bi prosao Solnok to bi bio jedan pravi F4, sa realno najbolje 4 ekipe u Evropi.
Edit: Nakon 3/4 Barseloneta vodi 6:3. Zbilja je nevjerovatno u sto se oni pretvore na zavrsnom turniru...
Edit 2: Barseloneta prosla na peterce. Zasluzeno.
Po meni nepristrasno sudjenje obje utakmice.
Odlicno 1. polufinale i pobjeda Primorja 10:9!
Nikola dobar, uz (zvanicno) ne bas sjajan sut iz igre 8/3.
Sukno igrac utakmice, ali treba istaci 2-3 velike greske Juga (prvenstveno na samom kraju utakmice: promaseni zicer Youngera i prodata lopta Viskovica sa igracem vise 36'' prije kraja).
Dobar vaterpolo uz dosta efektnih golova.
Nasi juniori startovali pobjedom na turniru u Madjarskoj:
http://vaterpolovesti.com/2015/05/29...-od-crne-gore/
EDIT:
2. polufinale je SPEKTAKULARNO!
A ono sto je Perrone uradio za prvo poluvrijeme je igra kakvu ja nisam nikad vidio od nekog igraca!
Sudije su bile jako bezobrazne prvih 11-12 minuta meca (dok Recco nije preokrenuo na 4:3) koji i uprkos tome gubi 7:5. Mislim da je Recco do tog momenta imao 5x igrac vise (Barseloneta 2x) i peterac.
Pobjeda Recca golom Pijetlovica 7'' prije kraja.
Recco uz ovakvo sudjenje ne moze da izgubi.
Filipovic 5, Pijetlovic 3 gola, ostali ispod prosjeka, bar sto se napada tice. Leka u odbrani standardan.
Odlicna utakmica, jedna od najboljih koje sam gledao.
Kapa dolje kondicionom treneru Barselonete! Utakmica za sve one koji su na razne nacine vezani za ovaj sport - primjer kako takticki, fizicki i mudrom glavom biti ravnopravan sa protivnikom koji je makar za 30% bolji tim.
Nasi juniori u drugom kolu turnira u Madjarskoj dobili Grke 14:9.
Slažem se, veoma dobra utakmica u drugom polufinalu i drago mi je zbog toga. I da je Barseloneta prošla bilo bi zasluženo. Ti pratiš mnogo više, ali mislim da je Ivović posle odlične sezone 12/13 pao i da dosta slabije igra u Reku.
Partizan doveo reprezentativca Crne Gore
Leka je bek i kao takav u klubu kao sto je Recco nije prva napadacka opcija. Pa se i broj golova u odnosu na raniji period znacajno smanjio. Ove sezone nije imao broj utakmica kao lani, ocekujem da se kvalitetno spremi za SP.
Sto se finala tice, u zadnjih 9 godina Recco je 3x gubio u finalima, svaki put je davao po 7 golova. Zakljucak se sam namece, a samim tim i Frano Vican kao kljucna figura Primorja u odbrani.
Primorje svakako ima mogucnosti da postigne vise od 7 golova, iako sam siguran da ce Recco biti pametniji od Juga i potpuno zatvoriti Sandra.
Arena od prije 2-3 dana pisala kako uz Petrovica na SP nece igrat' ni Misic. Nagadjalo se da bi Vukcevic mogao opet biti u reprezentaciji, ali izgleda nista od toga.
http://www.zurnal.rs/vaterpolo/super...ic-u-partizanu
Najbolji primjer kako se posten odnos prema klubu i sportu vrati na odgovarajuci nacin. Od ljudi iz kluba sam o ovom decku slusao sve najbolje (bio i kapiten dok se nije povrijedio).
Primorac mu nije pravio problem, kao sto nece nikome ko zeli da studira u Bg.
Realno, nisam siguran da ce imati mjesta u Partizanu, ali...neka se potrudi.
Zelim mu svu srecu, a takvi su vazda dobrodosli nazad.
Tim ce svakako pretrpjeti velike promjene, odlazi i Grk...
Procjena oko broja golova je bila O.K.
Steta sto Primorje nije odigralo vise od 1 (prve) odlicne cetvrtine.
Volpi je davno sebi za cilj postavio zadatak da Recco bude najtrofejniji (po broju titula prvaka Evrope) tim, pa da vidimo hoce li malo smanjit' ulaganja sad... :)
Na U17 turniru u Madjarskoj smo dobili domacina 14:10 i kolo prije kraja obezbijedili 1. mjesto.
Pro Reko će gotovo sigurno i sledeće sezone imati jednako jaku ekipu. Mislim da srpski reprezentativci imaju ugovor i za sledeću sezonu, Jokoviću valjda sada ističe, a za Ivovića ne znam. Mandić ih verovatno pojačava (zamena za Jokovića?) a priča se i za Bodegasa.
Mada, mogao bi malo Volpi da oladi, pošto su Partizan i Mladost u problemima, pa nema opasnosti. :p
Odmah se oglasio po tom pitanju:
il patron del club ligure ha giŕ fissato l’obiettivo per il futuro: “il triplete dei triplete”, vincere tutto anche per i prossimi due anni.
http://www.wpdworld.com/volpi-cannib...-dei-triplete/
Poraz od Italije u zadnjem kolu turnira za U17 u Madjarskoj.
Inace, na EP smo u grupi sa Hrvatskom, Grckom i Turskom. Pocinje 12. juna.