Što niste zvali Mugija da vam otvori :D
Printable View
Baša i Drinčić vjerovatno će ostati na klupi kako bi "neokrznuti" dočekali možda i odlučujući meč u Bazelu.
aoo drincic bolje da igra i dobije zuti taman da ne igra u bazel, ta igracina. veze nema.
interesuje li nekog zamjena karata. drug ima kartu za zapad a rado bi sa mnom i ekipom bio na sjever. mijenjao bi je "glavu za glavu". karta je inace za zapad, placena 25 evra sto znaci da je centralni sektor, ili ti jedan od najboljih za gledanje. ne interesjuju ga nikakve doplate niti nista, samo karta za sjever na bilo kom dijelu, nebitno je...
nadam se da ne krsim neko pravilo ovdje. znam da postoji zabrana prodaje karata ovdje ali ovo nije to, makar ja tako mislim. ako ima zainteresovanih nek se jave na pm.
http://www.vijesti.me/sport/zagrijavanje-navijaca-igraca-galerija-41058
ušli su neki Nikšićani...
Baš me interesuje što je bilo. Didi je više puta ponovio svi na trening u 6 i po kad ono trt, valjda napiše što je bilo...
otkazan je danas oko 3 odlazak u konsultaciji sa ljudima iz fscg, čudi me da neko to nije na forumu napisao. čini mi se dobra odluka da se na stvara dodatni pritisak, već ga svi imaju i više nego dovoljno
Možda spremaju Sava Miloševića ka iznenađenje u napadu.
didi nije imao kad da se zakaci da vas obavijesti, izvinjavam se na tome, :)
ja uzeh majicu... jos samo kartu da nadjem :D
Sad gledah reportazu na svajcersku tv i pricaju o "cudnom" potezu Deja Savicevica,nejasno im je sto je makao Cica..
Mali offtopic: Koliko je Engleza u grad, majko rodjena, vise ih je 3 puta no naseg naroda. Kakva gospoda. Kad cujem britanski akcenat, odmah osmijeh na lice :)
Englezi stižu u Podgoricu sjutra oko 14 časova, a Fabio Kapelo već zna tim, sa jednom ili dvije dileme.
Na golu će biti Hart iz Mančester sitija, desni bek Voker iz Totenhema ili Džons iz Mančester junajteda, centralni defanzivci Teri (Čelzi) i Kejhil (Bolton), a lijevi bek Ešli Kol iz Čelzija.
http://ads.vijesti.me/www/delivery/l...&cb=636fb5c278
Uprkos het-triku u nedjelju protiv Boltona, za Frenka Lamparda očigledno neće biti mjesta u prvih 11. Kapelo trenutno više vjeruje Geretu Beriju iz Mančester sitija i Skotu Parkeru iz Totenhema. Ešli Jang iz Mančester junajteda i Teo Volkot iz Arsenala udariće na Crnu Goru s bokova, dok su mjesta u napadu rezervisana za tandem “đavola”: Vejn Runi - Dani Velbek.
http://www.vijesti.me/sport/milner-p...e-clanak-41078
Bez Lamparda nema sanse da mogu da nas dobiju :)
Uh, sanjah da smo dobili 2-1.
Neka sa snovima. Sanjao je neko da smo dobili Vels, pa ništa od toga.
nose englezi steke malbora i govore jeftino jeftino :D
Kad smo vec kod snova ja se sad probudih, sanja sam da smo izgubili 1:0, u 7minut da smo gubili, i da mi je na kraj neko otvara glavu ali sam srecan jer se meni snovi ne ostvaruju :D
Ako neko zna kvotu za x-1 neka mi napise :)
Pusti snovi,prepjesacice nas..
ajmo svi po majicu da kupite da ve ne banujem redom :D jasno :PPPP
5e :) Attachment 66369
XXL 4 kom. odma isporuka na bul. svetog Petra, može ?
Kod shvajcaraca su pozhuceli Lichtsteiner, Shaqiri i Derdiyok....ko god od njih sjutra dobije zhuti, bice dobro za nas ;)
Engleska -izvikana reprezentacija.Svi je stalno tretiraju kao veliku ali ona skoro pola vijeka to ničim nije zaslužila.Rezultati govore da je riječ o , za evropske prilike ,drugorazrednu reprezentaciju.Da li bi ijedan čovjek na ovom forumu dao i jedan euro na Crnu Goru da igra sa Španijom, Holandijom ili Njemačkom.Naravno da ne, odrali bi nas žestoko.A kada je u pitanju Engleska , nekako svo očekujemo i nadamo se pobjedi.Treba igrati malo zatvorenije, sa jakim presingom na njihovoj polovini jer njihovi igrači nijesu kvaliteta Španskih,holandskih,Njemačkih koji bi do sjutra držali loptu, posebno ne odbrambeni igrači.Očekujem da im nekoliko puta pobjegnu Vučinić i Jovetić, da Vukčević pogodi neki šut sa distance svojom ljevicom i to je to.
Znači slično kao u Londonu samo malo agresivnije na njihovu zadnju liniju, iz Vučinića i Jovetića koji pucaju od samopouzdanja i pobjeda će doći.Veoma važno je pobjediti jer u slučaju da Švajcarci to isto ne urade u Velsu, zadnja utakmica bi nam se potpuno otvorila protiv nezainteresovanih Švajcaraca.Znam da će vam biti čudno ali Englezi će ići na bod i čekaće greške naše odbrane.Neće oni previše kidisati, nije to nivo Španije, Holandije ili Njemačke.
Zato hrabro i na pobjedu, posebno što nas potcjenjuju i ne shvataju ozbiljno.Previše je bezobrazno što se zezaju sa Savićem, kao nikada nijesu čuli gdje je Crna Gora.Naučiće u petak.Nema većih hvalisavaca od Engleza a većih neznalica.Ne treba ih respektovati uopšte veš od početka igrati jakoooo oštro na njihove ,,zvijezde" i pokazati zube.
je li bar neki normalan XL, valjalo bi i to
e baš taj, njega me najviše stra' https://forum.cdm.me/images/icons/icon8.png
sa sajta HMZCG - "U petak jače naoblačenje, koje će usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu, intenzivnije padavine se očekuju krajem dana i tokom noći."
mada, baš kiša može da pomogne stevanu ili mirku da naćeraju nekog iz odbrane engleske na klizanje.. :)
Podgorica: Pretežno oblačno, povremno kiša, tokom noći i pljuskovi sa grmljavinom. Vjetar umjeren do pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 17, najviša dnevna do 23 stepena.
Znate cega se "bojim"...da ovi lutkari sa zapada , sto su karte dobili u kovertu, nece doc pa ce bit pola tribine prazno.
Sto na boli bar ce nas biti,oni nam ne trebaju.Didi kad mozes majicu donijeti?
A bice sigurno,zato ce biti ludnica na SJEVERU!
kad sam glas i ydravlje na jug ostavio protiv madjarske po onakvom kijametu, nema toga sto ce me sprijeciti da sjutra to ne ponovim pa nek pada i duva koliko oce, a ti sto ce biti "sprijeceni" da dodju taman nek ne dolaze jer ionako nista nece znaciti reprezentaciji tokom utakmice
Sudija - Volfgang Stark... Da nam sudi ka za Barsu ako Bog da.. :D
Ma ajde bre ne opterecujte se vremenom , kao da je bitno .. vazno je da idete na utak. kad vec neki ne mogu ( kao ja -.- ) .. Puno srece nasim momcima sjutra , pa se vidimo u SWISS !
Jo-Jo - Go-Go :)