S ovima što zauzimaju stav - pretegla mi muda kad se fotografišu ispred svetinje ne bih popila kafu, a kamoli kaficu...
Printable View
S ovima što zauzimaju stav - pretegla mi muda kad se fotografišu ispred svetinje ne bih popila kafu, a kamoli kaficu...
E cuh prije neki dan jednu djevojku imase sigurno 35 godina, tako ga rece ono ka dobar dan, drugarici nesto u pricu. Ajde da razumijem nekako ovu djecinu ali ljude preko 30 god. A nemoj brate
ISto jednom slusam ja, jedan cojek stariji i jedan momcic do 20 godina. Veli mu ovaj cojek, nemoj sine to, to je svetinja, svaka treca rijec ti je to. Ne valja brate.
A šo zna ja. S'i pricaju to.
Licemjerni vjernici. Da se nadovežem na ovu priču. Znači, gledaju se kalendari, prati se crno i crveno slovo, pobožna priča, bla, bla... A u stvarnosti imamo sledeće: laganje, otimanje, psovanje, negiranje tuđih osnovnih prava.. da ne pričamo kad su slave kakvo je to primitivno napijanje i kakve se neprimjerene pjesme za samu slavu pjevaju..Primitivizam, seljačenje, bahaćenje...
Ti si protiv pravoslavlja, odma se vidi :lolblue::lolblue::lolblue:
Religija se toliko iskompromitovala, sve je poslo u bozju mater...
Narocito je postala zastupljena kombinacija religije i mafijanja. Pistolj za pas i tetovaza sveca na bicepsu, oko vrata zlatni lanac sa plocicama, na svkoj plocici ugraviran po svetac.
Brojanice nose svaka susa i marusa.
Svestenici cepaju djecu, teroristi kompromituju islam pa dizu i sebe i druge u vazduh.
Nista od ovoga religije po meni vidjelo nije, i mislim da ce svijet brzo da ode u onu rabotu...
Ćerka Mila Đuraškovića: Sirotinjo, samo me gledaj!
http://portalanalitika.me/storage/20...ic-preview.jpg
"Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli da pljuje neka me gleda! Smrt sirotinji!"
Njezin tata je osuđen na šest godina zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica u FAM-u i na dvije godine zbog utaje poreza, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od sedam godina. Dužan je i da plati šest miliona dinara.
Dje ode ova kobildra...chush smrt sirotinji...pishanje je izgleda za malu djecu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
platis co'eku uslugu 200 e i on te cima da je gotovo?? je li realno da nece ljudi ni 50 centi da potrose na tel??
Ovo vrijeme vise , da oce pasti neka kisa da mozemo disati normalno, pih.
kad zapali medjed neku travu sto je pokosia pa gusi svijet okolo :calm:
Ovo sad...izuzetno...
http://i.imgur.com/6leIqqC.jpg
Кад је најбржи а форсира као лудак и испадне , јаоооооо Јаооооооо
Sent from my HTC One_M8
E danas putovah od Peteovca do Podgorice 3 sata i 15 minuta a sve zbog sat vremena kupanja jer se diže neki kijamet da utekosmo sa plaže u 17:00 pa od Virpazara lijevo preko rijeke Cenojevića... aaaaŕaaaaaaa....
Ja sam krenuo iz Bara oko 17h i stigao u PG oko 20.30h. Baš top..
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kako mi komsijama smrdi iz stana to je strašno. Pih!
Ne smrdi ka Julki, mojoj, s prizemlja. Ljeti narocito.
Izlazim iz ulaza tako sto podignem majicu, stavim preko nosa, ili jednostavno ufatim dah pa silazim, fatam po 3 stepenice.
Pakao...
Hahaha e ovoj ispod mene smrdi to gadluk. Soba mi sad smrdi, cini mi se od njih.
Inace, nervira me trkanje kolima po bulevarima po ponoca. Turiranje i skripa guma su nepodnosljivi.
Policija mrtva, tacno ka da ih namjerno pusta tipa " nemojte preko dana, pa po ponoci elate malo kad nema po ulica nikoga"
Теби је само криво што немаш коња за трку:D:p
Sent from my HTC One_M8
Nervira me sto na sve strane djevojke i to i one od 13-14+ pokazuju njihove adute , nervira me sto je hit da se ima velika zadnjica i velike plasticne grudi i tim zenama se zadaje paznja kao da su nesto tj jesu nesto, self-proclaimed, plastic "insta" models. Taman "insta" jer su instantno postali "modeli". Uglavnom, to me nervira i pocinjem da prezirem te zene i muskarce koji im zadaju jos vecu paznju, a vidim da je ovaj virus zahvatio skoro vecinu drustva. Nje ni cudo kad sve vise i vise im novine zadaju paznju pa nam ih plasiraju.
Inace me najvise nervira kad idem u grad pa vidim ove plasticne prostakuse sa sorcevima do grudi ne bi li im se zadnjica sto vise vidjela, tacno mi dodje da se izolujem totalno od ovog zla.
Naravno svako ima izbor da radi/nosi sta hoce, ali eto to me nervira i prezirem ovo.
Mene nervira ako izbace goozice a nema ih coek za sto pljasnut.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ovaj cojek je genije.