pazi ti zenske veli bande
Printable View
pazi ti zenske veli bande
Samozapaljenje pa je i pozadi i naprijed gorio u isto vrijeme. I to parkiran...
Sent from my Le X620 using Tapatalk
meni nije jasno kako su to oni tako brzo utvrdili, možda i postoji neka metoda ali ja nisam čuo za nju
ne mogu novija auta da se samozapale
Pa dovoljno je pogledati onaj clanak iz vijesti kada je nekome zapaljeno auto i vidi se covjek koji posipa benzin i pali a policija piše da je istraga u toku jer se sumnja da je došlo do samozapaljenja...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako je klizav bulevar od Splendida 50-100m ka Petrovcu to nije humano. Prije sat idemo ja i drug i idemo oko 60 nismo brže išli i fatamo onu blagu kao krivinu kad poče auto poprečke da ide, popališe se svi mogući sistemi i ispravi ga. 30m prije te krivine senik se zakucao u brdo, staklo po ulici. Haos.
Najgori bulevar ikad, evo 4 godine pricam tu pricu, letio sam 6 puta po pet metara lijevo desno istom brzinom nisam zna sto mi se desava, staklo u pravom smislu.
Evo letim svaki dan tuda. I svake nedelje ima po jedan udes. Dzabe ne znam koje gume da imas. Ne drzi. Pogotovo nocas porosila kisa bob staza
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
zimi je baš slomivrat, sramota je da put magistralne kategorije bude onako klizav
Bitno je da ti letis :rolleyes:
Pogasit sisteme i plesiii sa mnom, takva sam i gotovooooo...
Ju mast spred sam reputejsn...
Ja znam za jednog kolegu sa foruma koji tuda zaleti auto bar 150km/h pa u sred one krivine izbaci iz brzine i prođe laganica.. A još u black edition nema tih savremenih pomagala..:)
A vi klizate..ccccc..
Nijesam mislio letim idem 300. Nego vozim, prolazim, klizam po malo isl.
Jutros kod Queen 4 udesa, i dosla policija uvidjaj da radi i u njih se zakuca neki.
Onda od Queen put Rafailovica opel astra karavan se nasadila na ostrvo.
Kod splendida Alfa Romeo Spider zanijelo je i udario u ivicnjak. Guma probijena, tipujem i na viljuske takodje.
Bulevar je katastrofa pogotovo na malo kise. Bas bas haos.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Je li onaj spider sa oglasa? Mozda se sad moze jeftino uzet [emoji1]
prođoh pored ovih..kad ideš od sat kule imaš utisak da su se tu parkirali iz nekog razloga
Dionica prije Splendida:
https://s1.postimg.cc/9h7sp87ren/ima...f1c6b76d16.jpg
Katastrofa od asvalta, ovo bi se trebalo preispitat ovaj dio puta...
ma samo neka ga prodju onom masinom i skinu dio povrsinskog sloja...neka bruji, ali makar neceljudi izlijetat odje i dovodit druge u opasnost...
pa kad budu izbori neka ga presvucu sa novim :)
onaj asfalt je na granici da se tuzi drzava ako ti se nesto desi a isao si ispod ogranicenja. samo vjestak da ti potvrdi
Vazda je tako bilo... Jedan je prije jedno godinu i nesto klizao iza mene i nisam mu moga' pobjec' nego se zabio od iza, sanse nije bilo da se zaustavi... Redovno se desavaju udesi, bas je taj asfalt nikakav, posebno poslije neke vlage/kisice...
stoji sa je asfalt uzasan ali zasto da se vozi brdo tuda
Smijem li stat u odbranu asfalta i reći da nikad nisam imao proklizavanja :-P
Da je samo do asfalta svako auto bi se izokrenulo onđe. Hiljade ljudi prođe bez problema.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
normalna brzina, neka guma celava sirine 175 na opela, neiskusan vozac...Vrlo lako se gubi kontrola
A ja nikad nisam prosao tuda po kisi a da ne osjetim understeer/oversteer i pri najnormalnijim brzinama...
U sred ljeta na 50 stepeni mi zakoraci pjesak, nabadam kocnicu pali se abs, no srecom vidje covjek muku pa stade, zaustavih se 10 metara posle pjesackog...
Sa 40 na sat po kisi da cimnes volan na ovu dionicu, treba ti sirina od 4 trake da se ispravis(i to ko umije da vozi :D )...i jos sad na prve kise posle ljeta, kad je asfalt ultra klizav jer svo ulje i prasina izbija iz njega
Nije bas da je asfalt najnormalniji, jer su jako cesti udesi...A nekad ne mozes da utices na to oce li izlecet pjesak, ovaj ispred tebe naglo zakocit, ili se prestrojit bez zmigavca