Nije nego ima 50ak prijatelja.. Pametan momak ne dodaje svakog. Za postovanje.
Printable View
Neizbjezno je to da vidis ako si na fb, bas neizbjezno.
Biće da sam prijatelj sa ljudima dosadnim jednako kao i ja.
Ja ne znam ni sto je follow/unfollow
Eh dosade
Super su mi ovi neznaveni debili od poznatih ličnosti kad pozovu novinare na ručak, a onda trijumfuju s receptima za voćnu salatu i brusketima s pršutom.
Nrvira me kad djeci traze pare u skolu pod prijetnjom da nece moci da dobiju svjedocanstva. :burp:
Još se to radi? Eeee majmunska posla.
Jos. To treba u novine dat i na tv, kako lijepo pljackaju djecu.
Nije samo to. Znam da moj sestrić donosi neke novine, časopise, šta li već, koji su "obavezni" da se kupuju... Osnovac je.
Da ne pričam o izletima, školama u prirodi, koji koštaju ko ljetovanje u Grčkoj... A odu na jedan dan do ŽB, od čega veći dio vremena u putovanju provedu.
kad mi dodje covjek i daje minuse na automobilizam jer nam se misljenja sa portala politika ne poklapaju. ono tipa, dobar je audi auto, aa evo ti minus mrco
Ne zezaj da se cimaš što ti je neko dao minus ili nešto loše rekao NA FORUM. :D Rileks tebra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nasi vozaci. Stvori se neka kolona put opstine u centar, i dolazi lik kombijem(od firme neke) oce da prekine kolonu i skrene lijevo, naravno ja za drugim autom ispred mene normalno idem, i on full gas, i pritom se dere kao majmun najveci kroz staklo, ne znam kako ne udari auto iza mene. Je li se drao meni, ili ovome iza sto ga nije htio propustiti(nisam ga ni ja htio propustiti), ne znam, niti me ne zanima, ali kakvi divljaci voze po nasim ulicama to je cudo.
Nervira me kakva je seljana postala ova Podgorica. Odoh da popijem kafu u onaj City kvart. Ja tamo nisam zalazio, pa se nocas iznenadih. Pa ja Podgoricki jezik tamo cuo nisam. Jebite mi oca ako sam ikoga poznava tamo, a rodjen sam odje, evo 30 godina napunio. Nijedno poznato celjade ja tamo ne vidjeh. A preplijecanje Niksicanskog dopadljivog govora, Pljevajskog fantasticnog naglaska, i sta ti jos vec..aoo..aoooo.. Tacno vidis ove sto su sljegli odozgo, po koraku ih poznam. Ka da kroz snijeg gaze.
Nijesam neki lokal-patriota prevelik, ali stvarno bruka sto se napravi od ovoga grada. I to neki elitni dio grada, kazu!? Gore no Konik u naponu snage!
A na Konik su ....isto ovi sto su sljegli ?
A, ne .,...tamo su rodjeni podgoricani :) :) :)
Nejasna mi je ta averzija prema narodu koji su "šljegli" sa strana ođe, ili ođe studiraju trenutno itd...
A to što ih u city kvart ima mnogo, razlog je vrlo jednostavan. U blizini je univerzitet i studentski dom tako da im je city kvart prirodno stanište za ispijanje kafa. E sad, ja city kvart organski ne podnosim i nikako tamo ne pijem kafe ali iz drugih razloga... Jedino kad popijem pa me put(drustvo) nanese tamo, tad me ne nerviraju svakojake iskrivljene face :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ae ne zaebavajte... Podgorica je bila selendra dok Niksicani nijesu poceli da dolaze
Ima ona pjesma, kraj Niksica selo malo Titograd se vazda zvalo
Bijahu podgoricani olicenje kulture i gosposhtine pa sad sjevernjaci da pokvare... Aooo kako teska prica
Vecina ljudi koji su dosli sa sjevera su se nastanjivali na Konik, Stari, Murtovina..itd..
Ja imam stan na Starom, cesce sam tamo nego u Momisice. U mojem ulazu su sve mahom porodice sa sjevera. Na mojem spratu su 3 stana jos, u dva zive Pljevljaci u jednom Beranci. Apsolutno nista nemam protiv ljudi nasih odakle god da su. Ali imam protiv onog sto sam vidio sinoc tamo.
Generalno Pogorica je postala seljacki grad. Od ponude odjece, do ponude ''mjesta za provod'', do muzike koja se slusa. To apsolutno prije nije bio slucaj odje. To mi smeta! Smeta mi i sto ljudi odavde ne mogu da nadju posao. Smeta mi sto radna mjesta uzimaju ljudi koji tu nisu odrasli. Mnogo toga mi smeta sto vidim u Podgorici. Samo eto sam prestao da izlazim, pa manje to primjecujem.
Opet ponavljam, nemam averziju prema ljudima odozgo. Imam izrazito gadjenje od toga sto je Podgorica postala.
Dajte nekog ko sliva stravu-olovo.
Bila sam u stanu u kojem familija 'uzgaja' 11 mačaka.
Skakala sam ka' kokica i ojkala, podvriskivala ka' one Bregovićeve Bugarke.
Nervni slom.
Otprilike, evoi, tek sljegli i dolje malo emanpicovani.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...b5&oe=57C5EC64
dodjose mi rodjaci u sred utakmice finala lige sampiona...e paaaaaaaaaaa ajde pomalo :)
hahaha i meni su bili prve po ure, nisam se ljutio ahahahhha zamalo
Nervira me ovaj rezultat. Čuš 1:0 nešto najgore