kako je onda ostvario kontakt sa zadnjim vozilom a ne sa prvim?!
Printable View
kako je onda ostvario kontakt sa zadnjim vozilom a ne sa prvim?!
Prva dva išla regularno, potonji pola u suprotnu traku, ništa neobično za njih... Ili ga prva dva viđela i izbjegla na vrijeme, a potonji nije
Sent from Tapatalk
siguran budi da ga prvi ne bi izbjegao...to mu je posao
^Tacno
Na to se i svodi njihova uloga.
Nidje veze im je tekst, mozda današnje izjave budu malo smislenije kad urednici partiskih portala skontaju sto su napisali.
Poslato s Jadrana
da ocete prestat na crash topic da laprdate o partkijskim portalima i namjestaljkama. mozda se paklenik bio stvarno zaletio sa kedijem otpozadi i ovaj kad je vidio da je izgleda uporan da ih prodje smao ga je dupetom malo takao u njegov prednji kraj i izgurao ga. kao sto bi inace uradili.
napominjem samo mi cudno kako se zapali auto...
Možda je na pLJin, uštede, godina štednje i tako to...
mozda su auto sami zapalili
Samo procitajte cdm.me
Pa posle vijesti.me
Ovi iz vijesti su vec ultra glu*i..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
a ne no si dosa jutros da nam ti laprdas o partijskim portalima i teorijama zavjere velikanu pa se preseli na politku ili bistri po kuci sa tvojima citate iz Dana i Kurira... prdnjavo
evo da predjemo sa domace polticke scene ...
https://scontent.flju1-1.fna.fbcdn.n...50&oe=5AAD0481
vala bi se mogla osvjezit ta pratnja, polupase tih mercedesa masu... :D
nikad ne voze normalno...par puta su gadjali po sred mene, do te mjere da sam morao da se sklanjam na trotoare i ostrva
Kakav udes kod toyote... dje pogledah...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne umijem ni da zamislim brzinu kojom su isli, ili barem jedan od njih... Jos eto, na onako preglednoj saobracajnici...
prolazim onuda svaki dan i onuda se leti + je preklizavo
Klizavo je onamo kod volijevog kontejnera i to se razvlaci po asfaltu, a da se leti, leti se. Uvece dosta ljudi seta onuda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aooo...cudi me da ne pise nista na portale,tako da vj srecom niko nije stradao ja se nadam.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
ne treba ti nikakav portal kad je tu bronax