jedan je No1e :D
Printable View
jedan je No1e :D
Reći da je ovo ultramegagiga rivalstvo u nastajanju, dostojno da ugrozi Federer-Nadal okršaje, nije pretjerivanje.
Svaka čast obojici, Nole 2011 udara ponovo!
http://www.pressonline.rs/public/pho..._6263-titu.jpg
Moguce, ali nikako ne treba zaboravljati Rogera i Rafu. Murray je trenutno u najboljoj formi, ali to ne znaci nishta. Djokovic je bio u sjajnoj formi na pocetku sezone, zatim Federer-a i Nadal je uz sve muke sa povredama uspio da osvoji RG. Odavno nisu ova 4ica bili ovako izjednaceni. Podijelili su i Masterse i GSove (svako po 1). A mislim da slican scenario mozemo ocekivati i sledece godine.
Za tenis bi bilo najbolje da se Rafa vrati potpuno i da sezona 2013. bude mjerilo. Ukoliko se vrati onda je svaki meč rivala iz velike četvorke klasik. Vrijeme će pokazati koji je okršaj iznad svih.
Do tad, čekamo završetak sezone i još uzbuđenja. I, nadam se, smjenu na vrhu. :)
Djokovic dolazi 18-og. na Jasenovo polje..:D http://www.maplandia.com/serbia-and-...asenovo-polje/
mozda nije za ovu temu, al never majnd :D
svih devet masters finala su tu, sa 25 godina. istu stvar je uradio jos samo federer prosle jeseni u bersiju sa punih 30
sto se samih titula tice, sangaj strikiran.. ostaju jos pehari iz monaka i ohaja da kolekcija bude kompletna
povratak na prvo mjesto je prakticno osiguran, tako da je izvjesno da ce i ovu godinu zavrsiti tamo dje mu je i mjesto - na tronu
ah da, andi dobrodosao u klub 8)
Djokovic saves five match points before rallying to beat Murray in Shanghai final
Rolan Garos: Nole spasao četiri meč lopte, pa oduvao Congu u petom setu
Novak Đoković preokrenuo 0-2, spasio dvije meč lopte i pobijedio Federera
naj poen:
:)
Cim Djokovic pobijedi nekog odma' je najjaci na svijet. Dje ste bili kad ga je skot pomeo na US Openu?
Kad god osvoji titulu odma' se krene s pricom kako spasava mec lopte, kako ima muda do poda u tim situacijama itd, a kad izgubi onda svi cute.
Mafijali smo kroz Knez Mihajlovu....
Mora li svaki turnir da osvoji?
federer 12 165
No1e 11 970
mislim da je svima jasno ko ce na kraju godine biti No 1 ;)
iskreno se nadam da znam ko.... :-) Nooole!
Iznenada :lolblue:
Ahahahahahah vrh :DQuote:
ATP odlučio da odjednom obriše poene sa turnira u Bazelu, Parizu i završnog događaja u sezoni, što će Federera koštati 3.000 bodova, a Đokovića 560.
Ne znam sto pisu o tenisu kad pojma nemaju :-/
http://www.youtube.com/watch?v=xh4FN...layer_embedded sta uradi "Baby Fed" kako ga zovu :D nidje veze ali fin je udarac :D
A pretesko mu je, Verdaskaca ce odrat, Raonica vidjecemo, mozda mu malo teze pane taj mec, Del Potro isto malo tezi mec, Ferera ce odrat..
Kako se brisu poeni sa zavrsnog turnira u London ako se tamo i ne dobijaju poeni koliko ja znam..
Kad počinje ovaj turnir?
Krajem Novembra valjda..
federer i da ponovo osvoji london nista nece postici,sem sto ce mu se upisati jos jedan trofej,brani 2000(?) bodova u london,a No1e moze jos vise da povece razliku izmedju njega i federer-a,mislim da ce na kraju godine biti negdje oko 2500-3000 bodovna razlika(a federer je vec pukao 1000 bodova sto je odustao od pariza)
a inace london pocinje vec 05.11,a onda 16.11 finale davis cup-a
edit:jel ovog vikenda finale fed cup-a SRBIJA-CESKA ?
cudna igra No1e-ta :D
Ode Noleeee.
Loshe je pojeo neshto,ne bi on to tako izgubio danas,ma kakvi,ne bi sigurno...lichno milo mi je shto ga je tresnuo Samuraj pa neka Djokica psuje sudije,podcjenjuje protivnike,itd... danas je bio tipichni ljaksefonac,tachno da se svako zachudi otkud takav lik tu dje je trenutno!