Originally Posted by
Manu
Podjem nocas sa dva druga iz Ct za Pg da igramo kosarku. Standardno znate vec zastoj, cuda, kolona, ide se kroz Donje Kokote ali niko ne mrda i mi odlucimo da se parkiramo kod onog restorana, predjemo pjeske jedno kilometar i da nas ceka jedan momak kolima s druge strane da idemo dalje.
Zaboravih napisat, kad smo isli prema Pg, tamo oko 7:25 onamo dje je karting staza isto se desio udes, dva auta na sred magistrale onako dobro razvaljena, stavili trokut i cekaju da se radi uvidjaj.
Krenemo mi pjeske, dodjemo do lagumisanog auta, traka preko cijele magistrale i mi uredno krenemo sa spoljne strane branika da predjemo na drugu stranu, kad policajac ne dà pa ne dà. Objasnjavamo mu mi da cemo nasiroko ic, da mu necemo ugrozavat "crime scene", ma kakvi, nece da cuje. Posto izabrasmo opciju da se ne svadjamo dalje s njim vratismo se u auto i nedje oko 8:30 krenusmo nazad. Kako je sa strane Pg LoMi ima' pomenuti udes, a na Ct dps nocas odrzava konvenciju ona dva auta s pocetka ovog izlaganja su i dalje cekala na magistralu zajedno sa trokutom da neko dodje da napravi uvidjaj...
Nasiroko, ali u kratkim crtama...to smo mi....
Sent from my iPhone using Tapatalk