Jeste, direktno sa kvala. Ti znaš da sam ja uvijek apdejtovan :)
Printable View
E, al' ne znam zasto mi ovo prednje krilo lici na staro...?
Ipak je ovo Vettelova srecna godina.
I kad napravi cistu vozacku gresku, izleti bez posljedica i bez da izgubi poziciju.
Edit: Nevjerovatno, Massa je prosao nekog.
Znaju li tamo u Kerpen da je vlazna vjestacka trava klizava?
Kako Nika uhvati panika kad je neko iza njega... obratite pažnju...
Svaki put kad mu se neko primakne ne mora da se trudi da ga obiđe... ovaj sam napravi grešku.
Evo ga sad Butko oplete..
Lewis stvarno fenomenalan danas.
Zasluzena pobjeda koju niko nije ocekivao. Juce je drugo mjesto izgledalo kao cudo, a danas je dovrsio remek-djelo.
Zasluzio!
A Lojzo...ostao bez goriva, a ono sto je radio Webber se kaznjava, AFAIK.
Sramota za mehanicare ferarija, urade 1 promjenu dobro i onda 2 lose.
Sramota za Vettela sto je vozio toliko krugova iza pacjenta.
Dobra je bila danasnja trka, iako nije bilo kise.
Red Bull-ovi su previse spori na pravce da bi preticali, tako da ako se ne nalaze na celu, potpuno gube svoju nadmoc.
tek sad pocinje prvenstvo...
Sta je onda ON ako je zavrsio iza malog? NAJMANJI?
e bas je cudo uradio ;)
hahahahha dobra logika, a jos bolji je onaj sto je krenuo 18 a zavrsio 15....
pocinje jer je red bull poceo da osjeca kako mu i ferrari i mclaren disu za vratom...a tako nesto dovodi do gresaka...pa eto Vetel danas izletio pa je imao srece, sledeci put mozda napravi gresku pa i ne bude imao ovoliko srece...
tesko je nesto promijeniti do kraja, al eto to smo mislili i prosle godine pa se sezona rijesila u zadnjoj trci...
Sad dolazi Budimpesta i mislim da ce tu Red Bull-ovi da dominiraju... nazalost.
Kakva voznja Shumahera odusevio me danas,a ono izlijetanje VRH VRHOVA.
Mene je odusevio Lojzek kad ga je pretekao Kmica, vanjskom stranom - prljavom...
http://www.youtube.com/watch?v=U7Ux6rVuYT0 Dohvatio je travu koja je bila mokra i ZDRAO.
Na isto mjesto je i Vetel izletio. http://www.youtube.com/watch?v=ormHWZwI248
Nije mi jasno zasto nisu kaznili Webbera.
meni bi bilo smijesno (i zalosno) da su ga kaznili zbog ovoga
Ali to su zabranili 2001-e, kad je Mika vozio Davida tako.
a nemas se sto cudit...F1 vode sve sami kreteni, koji na dnevnom nivou promijene makar 5-6 pravila
a evo sto je bilo sa Massom
“Bila je dobra utrka, nekoliko krugova sam se borio s Vettelom za poziciju. Šteta zbog vremena izgubljenog iza Rosberga, Mercedes je jedan od bolida koje je najteže preteći zbog njihove brzine na pravcu. DRS nije bio puno od pomoći tako da sam ga, kao i Vettela, morao preteći na ulasku u prvi zavoj. Naravno, volio bih da sam ostao ispred njega do kraja utrke ali smo kod zadnje izmjene guma imali problema sa maticom stražnjeg lijevog kotača što me koštalo nekoliko sekundi. Takve stvari se dešavaju i nema potrebe za prebacivanjem krivice na bilo koga,” potvrdio je Felipe Massa.
A evo i onoga što laje za NAJVEĆIM iz neke buđave kancelarije, i liječi svoje komplekse. Dok CAR vozi W02 njemu su dali malo ovog Benza što je ON vozio za kamere u četvrtak... i zamalo stručnjak udari Hakinena...
Vidim i dalje je u formi... mislim da ga sad žena vozi i do trafike.
<strong>http://www.youtube.com/watch?v=Gh2BA...layer_embedded
Jes, inache je Alonso imao zagrijane gume bash cijelih 300m od boxa.
Pod jedan uhvatio je Alonsa na spavanje, tj nije ga ochekivao da ce krenut u preticanje onamo.
Pod dva Alonso se borio sa podupravljanjem i dovodjenjem bolida u idealnu putanju.
Pod tri u DRS zonu bi ga Hamilton svakako opleo zbog bolje zagrijanih guma.
Jednom nijesi bio objektivan ove dvije sezone u vezi F1. Jednom.
To nije DRS zona.
I nije mi jasno, zasto branis tog kretena, ako si do prije 2 godine pricao svasta o njemu (kako nikad ne vozi istom putanjom, kako ovo, kako ono...).