on te je koliko ja shvatam pitao za MOTOR, ako tamo košta 9500$ koliko izadje da se dovede ovamo..
Printable View
on te je koliko ja shvatam pitao za MOTOR, ako tamo košta 9500$ koliko izadje da se dovede ovamo..
Tamo se prodao 3.2 i 4.2. Drugih motora nije bilo. Ja sam rekao ISTOG MOGU IMAT...znaci 3.2 sa ful opremom.
Oko 2000 dolara do tvoje kuce, na strane naravno, prevod na CG table bi bio oko 3600-4200 eura.
Ovaj choek je lud
ACS pita za MOTOR - MOTORBIKE
dvotochkash
Ouff...sad vidim.
Nemam pojma, nikad nisam ni pitao za to.
celzinjo? :)
Mislis CELZINJA
Pa na njega pojavio se i nestao?
da ne otvaram novu temu, evo jedna zanimljiva cinjenica u vezi novog nissana r35 gtr
na nekom forumu vidjeh ispovijest lika koji je imao jedan lapsus sa autom.Tj vishe sa NISSANOM kao fabrikom i dilerima nego sa autom.
valjda je krenuo da se parkira iza nekog kombija i nije vidio da ovaj ima ogromnu kuku pozadi.
I samo MALO zakachi branik i polomi tamo neku plastiku. Znaci cisto kozmeticka steta.
Medjutim, PEDESTRIAN SAFETY SYSTEM (valjda umijete da prevedete) je registrovao taj udar i hauba je iskocila i to OVAKO -
http://img687.imageshack.us/img687/83/86632178.jpg
http://img691.imageshack.us/img691/9562/93260998.jpg
morao je da zamijeni ove sharke i ne znam jos kako se zovu te zajebancije ispod haube, onda ECU koji je zaduzhen za ove gluposti nazvane bezbjednost pjeshaka i sve to je platio oko 15.000 eura
eto.
Pocnite sa hejtom :D
hauba se dize da zastiti pjesaka wtf
dobro i sto bi hejtovali?
Vidio ovo malo prije. Pazi ti koliko on stvari ima. Znaci em su izbacili najbrzi auto oko ringa a istovremeno su napravili siguran auto.
Kad bi ti shvatio ulogu ovakvih ECU-a ne bi tako lupao.
Ako npr. udaris Puga 307 i ako se aktiviraju airbagovi, za njega moras kupit:
airbagove
senzore
kaiseve
i ECU airbagova
ne samo kod njega, ovo ti je kod svakog auta koji ima airbagove 2+ generacije.
Pa dobro, jbg, ako mu je osnovna cijena niska to ne znaci da je on jeftin za odrzavanje. Ipak je to supercar koji jebe 4x skuplju konkurenciju.
da,al udari te neko kukom dva puta i eto dodje u cjenovnom rangu sa gt3 :D
Da, a opet je brzi od Porse. A zamisli, udari ti Porsu neko 2 puta i onda ti Pors izadje ko Veyron, a opet je sporiji od Veyrona.
kad pomenu porshe, jednoga sa gt3 je udario auto otpozadi, napukao branik i ne znam sta jos... 25.000 FUNTI shtete.
nissan gtr se pokazao kao izuzetno skupim autom za odrzavanje - nazalost.
Evo momak koji vozi gallarda se premislja da li da ga kupi upravo zbog ovakvih stvari.
Nadam se da shvatate da to ne znaci da je auto LOSHE, nego da je kompanija tj fabrika nissan SMECE :)
evo jos jedna stvar za gtr - pukne ti guma tj nabodesh je nedje, platish novu gumu koja je sama po sebi skupa i platis oko 700 eura novi senzor pritiska hahahah
@Cousteau - pogledaj ovu sliku haube i osim sharke vidjeces i kao male 'amortizere', koji sluze da ublazhe udar pjeshaka.
I hauba se podigne da napravi prostor izmedju motora i haube, jer hauba lako 'ulegne' a ispod nje se nelazi motor koji bash i ne ublazhava udare :P
sprdnja sta ove norme napravishe od kola.
Zamisli ti koliko je to NEPOTREBNE tezhine zbog tih sigurnosnih sistema.
Zamisli kakva bi zver bio nissan gtr koji ne bi imao nista od tih zezancija... Da nema KLIMU, da nema 1000 airbagova, 656 ecu-ova, ojachanja itd itd :D
ali naravno da bude iskljucivo track car
Speaking of Veyron, ne znam jel ko postovao video onoga lika iz jezera prije nego sto je upao :)
http://www.totallycrap.com/videos/vi...g_into_a_lake/
:lol:
Ovo namjerno?!
koja koincidencija jbt :D
gledajuci snimak izvlacenje auta mislim da je naishao na blato pa krenuo da zakochi ili... ne znam - lupam.
ishao je ni 100 na sat. greota
sorry ali moras biti totalni moronoid da bi auto sa 4 vuce na pravcu pri brzini manjoj od 100 km/h uz suv put ovako ubacio u jezero...osim ako to nisi uradio namjerno
Moguce da je prichao na fon,ili blow job..
evo pogledao sam..salis se zar ne? :)
Cuo sam da je gledao lijevo neku zemlju koja se prodaje i pao dolje.
Posto ne postoji topic vjerovali ili ne, moram odje:
http://www.youtube.com/watch?v=f5xXI1HaNIw
Put Kostanjica - Verige, dva djacka autobusa Blue Line-a
Na dozivotnu!
jeba im pas mater obojici zajedno sa svim djacima unutra.
Da je vozač normalan ne bi ga niko mogao popalit da vozi ovako.
Ovaj video snimak treba proslijedit policiji
u stanju bih bio da ovakve penale zaustavim i pitam ih imaju li problema, a imaju ih očigledno čim ovako voze autobus pun đece, ja kad vozim nekoga u auto vozim kao žena a ne da vozim 50 osoba. Ovakve osobe nemaju razum, samokontrolu i još mnogo čega
Polakote em su preticali na isprekidanoj em su imali full preglednost...a da su krivi tj. da je kriv sto ga djeca loze kriv je :)