konačno sjutra veče kreće sa radom taj famozni i dugo čekani novi satelit, neka je sa srećom.
Printable View
konačno sjutra veče kreće sa radom taj famozni i dugo čekani novi satelit, neka je sa srećom.
prekosutra, tacnije
Prvog dana ne donese nista , za sad ni najavljivane kanale ......
prebacili su se na novi satelit jutros, pa polako sad dok se sve namesti :)
Ko ima problema sa prijemom,neka restartuje resiver tj. iskljuci na 10 minuta klikom na prekidac sa zadnje strane uređaja...
Ima li na Totalu B92Info, tj radi li?
sinoc ga nije bilo ni kod mene
Ne radi,pokazuje da ima signala ali ne radi.
Stigli C&I,Fight Channel i TV1 ;)
koja je sad ponuda xxx kanala i kolko je taj paket? posto sva oprema i sve kako to sad ide ?
80,83 i 85,ako ti ih nema restart risivera
ima, ima...
valjda ova tv1 prenosi spansku ligu?
isto kao b92
4 kanala i cijena im je 2 i po eura.Trebalo bi ovdje sve da nadjes sto te zanima
http://www.totaltv.tv/upload/documen...nik_110915.pdf
freextv, xdream, hustler i xtsy. oprema ti je besplatna za iznajmljivanje, s tim sto placas ovog momka sto ti instalira, ne znam sad koliko tacno
edit: preduhitri me jakuza
e tako ve volim
Do kraja novembra 20% popusta na cijenu montaze
Pomoc nemogu dobiti nove kanale u total tv. Napravila sam restart i nista cak nema filmske kanale od 7 mjeseca. Hvala.
Al Jazeera Balkans na br. 214
Za pojedine korisnike SD risivera možda će nakon promene satelita biti potrebno odraditi određena podešavanja.
1. Pomoću tastera HELP na daljinskom uđite u meni risivera.
2. Sada odaberite ikonicu KLJUČ.
3. Zatim izaberite opciju Izbor signala.
4. Pritisnite OK.
5. Pojavljuju vam se polja za unos PIN koda.
6. Ukoliko niste menjali PIN kod unesite 0000 a ukoliko ste menjali PIN unesite promenjenu vrednost i pritisnite taster OK
7. Zatim izaberite opciju Total TV 1 i pritisnite OK.
8. Kada se pojavi zeleni katanac, pritisnite OK.
9. Pritiskom na taster Back možete da izađete iz menija i bićete u prilici da pratite sve kanale iz naše ponude.
10. Ukoliko se pod opcijom Total TV1 pojavi crveni katanac, tasterom Back vratite se korak unazad i označite treću (od četiri ponuđene opcije), User-1 (nije
problem ni ako se umesto toga pojavi Total TV1 ili Total TV2)
11. Pritisnite taster + (ispod crvenog dugmeta Power).
12. Pojaviće Vam se ekran za ukucavanje frekvencije, ukucajte 11324 pa OK
13. U narednom ekranu označite Vertikalna pa OK.
14. Sada u polje za Symbol rate upišite 30.000 i potvrdite
15. U poslednjem prozoru odaberite 3⁄4 pa OK.
16. Potvrda Vas vraća na početni ekran gde je potrebno da sa ponovo potvrdi (sa OK), sada podešena opcija, User-1
17. Kada se pojavi zeleni katanac, pritisnite OK.
18. Pritiskom na taster Back (polukružna strelica iznad plavog dugmeta) možete da izađete iz menija i bićete u prilici da pratite sve kanale iz naše ponude.
Sve sam to napravila i nista od toga mozda total nas u evropi zabusava a zalosno sto stvarno vrsim uplatu navrjeme i njima sam se cak obratila i traze broj ugovora poslala sam i nema odovora odvratno a u svakom slucaju hvala tebi za objasnjene njih je najbolje mjenjati cim istekne. Nisu oni jedini nikad nemas konkretnu pomoc od njih. Oni nas trebaju mi njih ne. Cak od sedmog mjeseca nema kanala filmskih.
Evo vidim aljazeera Balkans na 214 ni to ja nemam.
Vidite koja odvratnost od njih kada sam trebala podatke za uplatu u 9 mjesecu odmah su odgovorili nakon neke 2 minute a sada kad ja trebam pomoc nista.
al jazeera balkan zvanično počinje sjutra u 18 h bar sam tako pročitao.
Ok je to da pocinje zvanicno sutra ali nema nista od onih ubacenih kanala aljzeera je ionako slobodan kanal a nije u ponudi total tv isto kao bn bn music a i jos nekolicina.Samo mi stvarno nije jasno zasto nemogu dobiti ubacene nove kanale. A od Totala nikakve pomoci.
Neugodno mi je vise pisati njima cak nece da odgovore.
Capljinka, imas li ti Total Tv Montenegro ili neki drugi iz okruzenja?
Ja neznam da ti iskreno kazem muka mi da vam dosadjujem zivim u Francuskoj i danas sam zvala oni kazu da mi nemamo pravo na to jer imamo total tv international a ja ti saljem link da se uvjeris sta je istina http://www.tv1.ba/televizija/press/4...1-TOTAL--.html a ona sto se javila na telefon nema ni kulture a kamoli da se moze snjom razgovarat ali eto nema veze.Jos izdrzim malo dok traje uplata i otkacim ih. Jer ona kaze da samo u Srbiji su pusteni ti kanali a vidim da su i u Bosni a i dalje. Hvala ti puno. Nema svrhe se snjima zivcirati svi znamo kad treba da se uplati super se odnose.
Je li kod vas kanal MGM preveden tj. ide li titl na našem jeziku???
Ima, odaberi srpski titl
Aljazera Balkans profesionalno svaka cast!
Sve sam to davno odradio,neće... Kod mene prevod ne ide...Jedino na tom kanalu...
neznam u čemu je problem kod tebe jer i kod mene ima titl. al jazeera čista 10 bar za početak.
Sigurno nemas prevoda na MGM zato sto kad gledas Zone reality prebacis na hrvatski titl, i automatski se izgubi srpski titl na MGM kanalu. Taj problem odavno postoji, to je do njih. Ja slabo gledam Zone relity tako da uvijek imam prevod na MGM-u, ili kad gledam prebacim na srpski titl.
Niti gledam Zone reality niti sam šta prebacivao. Mjesec dana ga tek koristim. Sve ostalo je OK,osim toga...
stvarno nemogu da vjerujem da kod nas svih titl radi a kod tebe ne. na MGM za srpskib titl treba da izabereš skraćenicu srb koja je napisana malim slovima i trebalo bi da imaš titl, ili pozovi korisnički servis pa nek ti oni pomognu.
[QUOTE=donni_brasko;2473410]Sve sam to davno odradio,neće... Kod mene prevod ne ide...Jedino na tom kanalu...[/QUOTE pritisni dugme + plus na daljinskom
i dobices mogucnost da promijenis jezik a takodje i titl,pozdrav