Aj nadji dje im pisu cijene stvari :p
Rade ali je previse stvari nabacano i tesko se snac, trebaju pojednostavnit stvari malo...
Printable View
mozes gledat slobodno.
ja na desno oko ne vidim qrca, skoro ga i ne koristim.
pa sam gledao bez problema :)
Bitno je da ga na lijevo vidish :D
Da li zna neko kad ce Immortlas? i da li ce biti u 3D?
U većini Evrope počinje krajem novembra, valjda i ovdje.
Hvala,hvala..Cini mi se da sam vidio 16 novembar vec u Srbiju,valjda ce i kod nas onda ubrzo..
Sa 2.2 na 3.8e.
Strasan im je popust :)
Jel gleda ko ovaj Shark Night? Jel to u originalu 3D i valja li cemu?
Ima koristan sajt - http://realorfake3d.com/
Lik pravi popis šta je pravi 3D a šta konverzija. Po ovome, a i drugim izvorima, "Shark Night" je pravi 3D. Samo što je film krš - PG-13. Jedino ko voli pjevačicu Katharine McPhee, pa da je vidi u bikiniju, ali to je to.
Bio sam sinoc, film zaista jeste krs :(
kao i svaki drugi sa ajkulama i glupostima, isao sam samo da vidim kako izgleda u 3D...
Totalno Holivud... i totalno neupecatljivo... losa gluma...
3 musketara... hm...shta da kazhem.... bila sam kad ono...11og...i nimalo mi se ne dopada... Mislim, jedino ona slova shto mlataraju lijevo desno...
Iskreno, ne znam shto je pravi niti shto je krivi 3D, ali ovo je, bar sa ova "Tri musketara" bzv.
Valja li pogledat ovaj Contagion u 3D?
^ Dje vidje ti da je Contagion u 3d?
Ja odgledah tintin-a, malo falilo da zaspem. Smorina teška, 3d-a skoro nidje, jedina pohvala je sto je stvarno dobro uradjena animacija
Meni je najbolji 3d efekat bio na onu reklamu za realD, ona lopta neka, nista vise... ocekivao sam da ce bolje biti :)
al zato uskoro immortals brmmmmmmmmmmm brrrrrmmmmmmmmmmmm :)
Jedino sto je stvarno 3D je ona reklama na pocetku. Gledao sam Noć ajkula (ima par ok efekata) i Konan-a koji je smeće od filma, pola nas je spavalo a 3D uzitka nije bilo ni na vidiku. Totalna smorcina. Naćos serviraju ko mljevenu plazmu, kasika mi treba koliko ga usitne, ne znam sta im se to zove.
I kokice su lose... Sve ukupno, i film i jelo - bacanje para.
I meni se nešto čudno dešavalo sa očima pri gledanju "Tri musketara", čak mi je slika bila mutna u pojedinim momentima a ne primjetih neku razliku u odnosu na normalne filmove sem čuvene reklame na početak :D a kokice su ljepše ranije bile
meni se od svega dopala jedino uvodna reklama. Nacos ...ne lici na ono od ranije...kokice ...tipichno americhki fazon sa puterom. Sveukupni utisak: prekiyhena nula.
neeeeeeeeeeeeeee ne samo ne kokice sa puterom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikad uc tamo necu .................
Znaci da je taj Cineplexx totalni letdown za sad, a?
Ne vidim po čemu, sem cijenama? Projektori odlični, 3D dobar (filmovi su druga priča...), u životu nisam kupio grickalice ili piće u bioskopu tako da me to savršeno ne zanima... online rezervacije s biranjem sjedišta nemaju ni mnogi lanci u USA...
Meni je 3d katastrofa, na tintin-a sam ocekivao da ce barem taj 3d bit' kako treba, ali izgleda nista od toga... probacu jos neki film u 3d, neku digitalnu projekciju takodje, mada vjerujem da je sve to isti shit, uglavnom mi je bolje gledati 1080p rip na 50" nego ici u bioskop
Pa nisi procitao zadnje 2 strane :) Ona uvodna reklama je najbolji 3d sto ja vidjeh tamo, i nazalost, nisam jedini koji tako misli :)