custom 4.3.3 aktiviran :cool:
ne aktiviran ako imas original karticu:Code:http://www.megaupload.com/?d=D324D708
Code:http://www.megaupload.com/?d=5BWXY7J4
oba sam licno testirao i rade savrseno.
Printable View
custom 4.3.3 aktiviran :cool:
ne aktiviran ako imas original karticu:Code:http://www.megaupload.com/?d=D324D708
Code:http://www.megaupload.com/?d=5BWXY7J4
oba sam licno testirao i rade savrseno.
Evo sto su mi rekli gospoda iz t-mobile, ne prihvataju mi garanciju jer sam DEKODIRAO telefon. Eto kakvi strucnjaci tamo rade a ja ocekujem makar da se nadjem na vijestima na CDM-u kao jedinom u svijetu kojem je tako nesto uspjelo s iPhone4, zajebao sam GeoHot-a ;)
Rhamses imas PM ;)
Ako misle na jailbreak i unlock, ti fino samo uradi update kroz itunes na najnoviju verziju softvera pa im ga opet ponesi.
Odradi restore i probaj ponovo :)
Sto se tice iPhona i ios-a uopste poznajem materiju vrlo dobro, i sto se softvera tice pokusao sam SVE sto se moglo pokusati. U T-Mobile sam ponio 4.3.3 jailbreakovan. A inace kuci sam probao restore i downgrade i na 4.2.1 i na 4.1 ne pomaze nista, mada se odma i znalo da nije softverski problem. A ajde da su mi rekli da se telefon skvasio ili tako nesto (a nije, al bi mogao da razumijem to) al da mi kazu da sam ga JA dekodirao...sprdnja stvarno...
Mislim da si pogrijesio sto si ponio jailbreakovan tel, mozda si trebao samo stock restore pa da im pokazes, ali bojim se da je sad kasno
Znam sto si htio da kazes, namjerno sam ponio jailbreakovan tel jer sam smatrao da to nema veze s garancijom, niko mi tamo nije ni skrenuo paznju na to vec na dekodiranje telefona sto je nesto sasvim drugo. Ja preuzimam telefon i kazem danas, dakle posto sam toliki majstor sad mogu i 69 karticu da koristim, oni me samo gledaju...pf
Napravio sam telefon za 50e, gospodi iz T-Mobilea je argument za odbijanje garancije bio screenshot dje se vidi da mi je instalirana Cydia, ka da nisam moga restore da odradit i donesem ga s fabrickim podesavanjima. pih
Ljudi što sam propustio za godinu dana neimanja iphone-a ? imam 3Gs zvanično od danas, ali ne mogu naći setup za MMS. Imam 068 broj, i regularno mi piči internet. A šta da uradim za MMS pored mtelinternet-a, internet-a i 068 broja :)
U pitanju je 4.3.3. simfree.
hvala :)
ubaci rucno parametre. pronadji kod provajdera sto i kako...
Meni jos uvijek ne radi MMS, evo treca godina...
dobro tebi je muka da se backas tim sitnicama :D
E ja ne znam sto da probam pa da proradi.
Uspio sam namjestiti ovaj mms.
A sad mi recite zašto ne mogu nikako da SSH-ujem u Iphone ? Koristim tutorial preko WINSCP programa. I jednostavno mi izbaci server unexpectedly closed network connection. Što mu dođe s tim ? Što da činim ?
dok sam bio na neku verziju 3.0.X, mogao sam pristupiti iphoneu, i ubacati direktno isjecke od pjesma, naravno u odgovarajucem formatu. Sad, kad startujem taj program, uopste ne mu ne mogu pristupiti...
any idea?
Dajte ljudi stelovanje za Mms mreza Telenor...
Izbacite kako podesiti MMS...
I imam problem sa iP4, uklucim WiFi i ne mogu naci nijedan wireless, i ako nadjem, signal je veoma spor... Isao sam opet restore i jb, i reset network, i opet isto.
Sto mi je ciniti?
Dajte stelovanje za Mms Telenor mreza pa da vi se zahvalimo odmah:)
Izasao je IOS 5 a i JB za njim.. :respect:
Mms braćo pomagajte Telenor mreža...
Treba mi savjet. Imam 4.3.1.
Da li da radim update na 4.3.3. preko Itunes-a?
ako ti je simfree da, ako nije, ne.
Jeste sim free. Hvala. Ima li potrebe uopšte raditi update? Da li je verzija 4.3.3. bolja od 4.3.1. i po čemu?
I još nešto. Planiram da uradim JB. Zanima me mišljenje svih koji se razumiju u to.
Da li se zaista telefon tada može iskoristiti u potpunosti? Možda ponavljam pitanje ali
ako neko može da mi ukratko objasni koje su prednosti JB i koje su mane(osim što ne mogu
da radim update preko Itunesa i da skidam Apple-ove aplikacije).
Hvala unaprijed
Zna li datum ili mjesec kad izlazi petica?
izlazi na jesen. To su jedino precizirali. :|
Nova 4 .... kupljena u T-Com danas... ne radi kamera a na netu nadjoh da je to veliki problem sa vecinom 4-ki ... pa jel' to moguce ?
Sjutra reklamacija !
Uzas!
ako si kupio ajfon da ga izbacis na sto kad budes izasa u grad ne moras radit jb, ako si ga vec kupio da bi crack-ovao igrice, programe itd... onda lagano pici, odgledaj par klipova na jutube kako ide to i uzivaj :)
u septembar zvanicno, mada se jb ocekuje svakog trenutka :D
JB za sto se ocekuje svakog trenutka?
za beta verziju...
A za iPad2 se jos nista ne ocekuje :(
Hahahaha... Pa ono... I jesam :)
Vise bih probao neke aplikacije koje nemaju LITE edition :)
reko ti ja brzo ce ti se dosadit....:D
sad kao pravi amerikanac plastiku u ruke i placaj legalne aplikacije, meni je lijepo i sa jedinicom :P
Daleko je to od dosade... Jedino sto nisam 100% ispunjen... Nekako sam na 70% :)
iPhone 3GS 32GB SIM Free
Od sinoć nemam zvuka.
Kad stavim slušalice čujem npr. muziku, kad ih maknem nema ga.
Kada pričam s nekim, čujem normalno, ali nema zvona, muzike, itd.
Šta može bit problem?
Help!