ovo ti je za crash pa preseli, eno gataju li dvojka
ovo ti je za crash pa preseli, eno gataju li dvojka
OMSA ”SPACE DAY” 26. septembar, 18:00h – 21:00h, Atlas Capital Centar
Zahvaljujući saradnji sa Ambasadom Ujedinjenih Arapskih Emirata i Ministarstvom nauke Crne Gore, Organizacija crnogorskih studenata u inostanstvu (OMSA) uspjela je da ostvari ideju da iskoristi svoju profesionalnu mrežu u inostranstvu i ovogodišnji ODN upotpuni događajem koji će imati za cilj ga prezentuje crnogoskim učenicima i studentima jednu globalnu naučnu industriju kroz priče mladih eksperata iz različitih discpilina te industrije. Svemirski dan je izuzetna prilika za mlade kao i za sve vasionske entuzijaste u Crnoj Gori da se iz prve ruke saznaju o radu i iskustvima pet mladih istraživača i preduzetnika iz Svemirske industrije, koji dolaze iz pet različitih država. Planirani govori, koji će činiti događaj adresiraće pet domena djelovanja u modernoj Svemirskoj industriji: naučno istraživačku aktivnost, razvoj svemirske tehnologije, istraživanje svemira, preduzetništvo, biotehnologiju i medicinu kroz slikovite primjere i personalizovanu perspektivu svakog od govornika. Cilj je da se publika upozna sa širim spektrom djelatnosti i aktivnosti koje obuhvata Svemirska industrija, a koji daleko prevazilaze ustaljenu “astronautsku” impresiju. Događaj treba da podigne svijest o važnosti i mogućnosti praćenja i integrisanja u razvoj svemirske djelatnosti za svaku modernu naciju, pa i za male ekonomije kao što je Crna Gora.
Tema I : Istraživanje Svemira
dr. Jessica Flahaut, istraživač postdoktorant na Geologiji površine Marsa, Vrije Univerzitet Amsterdam, Francuska
Tema II : Razvoj svemirske tehnologije
Ashley Dale, Doktorant, Aeronautički inžinjering, Univerzitet Bristol, Velika Britanija
Tema III: Roboti u svemiru: Curiosity i šta je sledeće?
dr Michael Johnson, Ph.D u Robotici i distribuiranoj kontroli, Limerick Univerzitet, Irska
Tema IV: Od virtuelnog do realnog
Guzel Kamaletdinova, doktorant na Moskovskom Državnom Univerzitetu Aeronautičke tehnologije, Rusija
Tema V: Preduzetništvo u svemirskoj industriji
Dragos Bratanasu, doktorant na Univerzitetu Siegen u Njemačkoj
Pozajmljen nalog.
U igraonici PlayStation, koja se nalazi preko puta Mašinske škole, 29 septembra održaće se PRVI turnir igraonice. Ovaj turnir je i ujedno oproštaj od Pro Evoluton Soccer (PES-a) 2013, jer će se sledeći turnir igrati novi PES 2014!
Trojica najboljih igrača će osvojiti vrijedne nagrade. Cijena učešća po igracu iznosi 5 eura. Broj učesnika na turniru je ograničen, a svi zainteresovani mogu se besplatno prijaviti do subote, 28. septembra do 12h, u našoj igraonici, u inboxu stranice ili putem telefona 068-436-496. Izvlačenje parova će se održati u subotu, 28.septembra , u 13h.
District, četvrtak 12. decembar @ 22h
http://www.youtube.com/watch?v=LMLUm7UWqyk
Sad vidjoh Koja iz Discipline kicme u Bonelu, zna li ko ima li kakva svirka ovih dana ili je samo rekreativno u Pg?
Koja ima zenu i dijete odje. Nikad zaboravit necu kad sm radio dolje na more u hotel kad zena sa naocarima izbaca Koji:
`Kooojoo! Aj bez mene makni to dijete pa`nuce u taj bazencic` jaaa, frapirao se! :D
11.01.2014 se organizuje neka priv psy zurkica, pa ko je zainteresovan neka posalje pm. ^^
U petak 17. januara Prti Bee Gee, koncert u centru Podgorice.
Detaljnije u poneđeljak.
Spremite se, što da vam kažem drugo
PEACE
Op op, ovdje se mora poć :D
Ako je u Montenegro pab, hvala ali neka hvala. Na Bad copy se disat nije moglo...
Neće bit u Mne pub, no u Tropicani..
Piše da počinje u 22 časa i da je cijena karte 4e.
U saradnji sa turistickom agencijom MontEvent, organizujem prevoz iz Podgorice za Herceg Novi na koncert Gibonnia 31. januara. Svi zainteresovani mi se mogu javiti putem inboxa ili na broj 067 37 33 77. Cijena povratne karte 12e.
OK, ova tema definitivno ide na unsubscribe
Ima li neki sajt/fb stranica, koja se redovno ažurira na temu dešavanja u PG?
Nije baš, ali može da posluži.
http://www.kolektiv.me/najave
Gledam u deltu one reklame (telekomove?) za PS4 i fino pise gore SONY a odma ispod sijenka kao od dzojstika... ali od xboxa :D
Trazim saborca, svi su me iskulirali :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...ddb421f6c69226
Posto kukate kako se NEMA DJE IZAC, kako vam je muka od istih kafica i diskoteka, kako se nista ne desava, eo malo promijenite i cujte kvalitetne muzike.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...64728653_o.jpg
Bogat i zanimljiv program nema sto.
ne mogu da glumim nesto sto nisam, rado bih posao da se urbanizujem malo ali mi svakakve face smetaju... mislim slusam jazz ponekad ali valjda imam odredjene predrasude :(
fino, napokon nesto se desava u pg....