Kod Raznatovica je li?
Printable View
Zna li ko kako mogu preko delphi dijagnostike da na scenicu promjenim duzinu intervala sa 20 na 10k na instrument tabli i moze li uopste?
Sent from my SM-G930F
meni je to rakocevic uradio preko clipa i prebacio sa fra na eng
P9lite
I 3.godine razlike :D
Bar zbog toga je pametnije uzeti pug il citroen :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Uslovno zeleno frende za lijevo :)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ugaseno. A brzina...
samo da zakljucim da mi se na novoga megana ona dnevna led svijetla nikako ne svidjaju...citavi auto je tu i tamo...ali onaj "oblik" dnevnih svijetala mi je uzasan...
imam pitanje za strucnjake.. imam clia 3 63kw..krenem iz bloka 9 novim putem za dg.. dostigne radnu temp ali grijanja nema, izbaca mlaki vazduh..nema vruceg vazduha..jedino ako bi 4 isao 2ipo 3 hiljade obrtaja tek tada pocinje..ako se zaglavim iza nekog auta temp ostaje ista na displey ali nema grijanja..klima isto nikakve razlike.. u sustini nmg da uķjucim da mi grije ali bas grije ni posle 20min voznje mlak vazduh..koja je muka.. tek tamo posle 30 40 50 minuta dobijam pravo grijanje..
...ne znam vi vidjite,niste mali..
ebg u 2 ujutru pisem mehanicki nisam ni gledao da sam stavio tako 😂😂😂
Jesi probao da recirkulaciju staviš na zatvoreno da ti ne ulazi vazduh iz vani? Imaš li dovoljno tečnosti u rashladni sistem i je li procenat antifriza dovoljno zastupljen ili je pretežno voda? Razlog može da bude ventil koji propušta vodu u radijator, sam radijator da je začepljen , da je slomljen ili neispravan atuator koji namješta klapnu za usmjeravanje vazduha na radijator ili vazduh u crijevima. Treba da vidiš je li gumeno crijevo koje iz motora ulazi u kabinu vrelo, ako jeste, problem ti je u kabini. Najbolje da pođeš do nekog majstora da ti ustnovi gdje ti je problem, do tada probaj to prvo, da zaustaviš ulazak hladnog vazduha iz vani na dugmetu za recirklulaciju.
Ili nemas dovoljno vode ili je klapna/ventil blokirao. Poyyy
fabia,tivatech bilo je do vode..usuo i bije grijanje.. znaci nedje mi pusta sig.. hvala 100 god zivjeli..
Poyyyy
antifriz se brže zagrijava od vode što je u neku logično pa ako ti nije preveliki trošak :) dolivaj njega( mješavinu 50:50) umjesto vode pod uslovom da ga ne gubi pretjerano. pretpostavljam da si provjerio ulje da to "puštanje" nije unutra. :/
Sent from my Lenovo P1a42 using Cafe Del Montenegro mobile app
Renol ovo zove Grand Coupe:
https://s28.postimg.cc/ksbuyebv1/IMG_1598.jpg
Kakve veze ima ime "Grand Coupe" da Meganom limuzina?