Honda prošle godine je bila fenomenalna. Ove ne znam, njen motor daje 950 KS ali u pitanju je izdržljivost. Čekamo Maleziju!
Printable View
Honda prošle godine je bila fenomenalna. Ove ne znam, njen motor daje 950 KS ali u pitanju je izdržljivost. Čekamo Maleziju!
Posto su ovi forumi tehnicki :roll: hmm samo cu reci. Reno sa novim bolidom je utekao ferrariju cijelih 5 sekundi koji je vozio traktor od prosle godine malo izmijenjeni. A sto ce tek bit sa novim :?: Vidimo se u maleziji :lol:
Oce li reno izdrzat maleziju zivo me interesuje :devil:
I mene, neće ni Honda, ni Renault, ni RBR a ne znam za BMW i Powered by Mercedes Benz.
A ja sam rekao da Renault je spor (krivine)!
ma spor taj Reno, ne moze nikudj! :lol:
ceka,, ja citam sto pishe: "ferari numero uno"; Bari je bio drugi (ne numero uno), shumi je bio zadnji u kvalifikacijama, i onda presjekao krivinu BMWu, te posto na travi nema kocenja, sam je kriv za razbijanje bolida.Quote:
Originally Posted by 2_fAsT_4_YoU
BMW numero due :?: Opet greska. Reno si stavio cetvrti, McLaren treci, dakle nista pogodio nisi (ako si mislio na redosled).
Dalje, moja prognoza je bila kratka: da ce u prvim trkama McLaren i Reno biti u vrhu. Mclren je pokazao svoj potencijal u nezvanicnim treninzima (sto bi vjerovatno i ostalo na zvanicnim, da nije bilo kishe), Reno na kraju uzeo prvo i trece mjesto, ja mogu reci da mi je prognoza bila OK, a ovo tvoje, samo si nabrojao ono sto svi znaju: ferari, mclaren, bmw i reno su najjaci timovi u F1, a redosled ti je potpuno ispao pogreshan :D
Nego, daj quotuj mi te postove dje sam rekao da ce Mclaren uzet sva prva mjesta, a BMW nece uradit nista??? Cak sam ispravljao woodstocka u njegovom pretjeranom optimizmu kad je MB u pitanju, i tacno sam znao (i napisao tamo) da ces mi njegove rijeci utrpat u usta :P
Da li je moguce ,pun forum ferarijevaca ,zar vam nije ljudi pun ***** da gledate jednog istog coeka kako osvaja titule i jednu istu ekipu,stvarno mi nije jasno kako mozete da navijata za njih.
Go Schumi go mather fucker!
znaci treba da navijamo za nekog autsajdera ili nekog drugog???Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
po meni to nema veze sa vezom,oduvijek sam navijao za ferrari i schumija
bez obzira da li je dobijao ili gubio
i taj cojek ako je najbolji red je da pobjedjuje
2_fast skrabopis od potpisa i veliki stambilj na to sve :D
Pomenu li iko da je ovo ferrarijev stari bolid, a da izdrzljivost novoga niko ne dovodi u pitanje :devil:
See u in Kuala Lumpur
Kad je Senna bio živ svi su pričali da je majmun i da je loš....
Kad je vozio prost svi su rekli da je majmun, loš i *****....
Kad su umrli postali su najbolji vozači svih vremena....
Ista priča i sa najsrećnim vozačem svih vremena!
evo ja da je dovedem u pitanje, ako ce ti bit lakshe :D Mada, da je 100% pouzdan, vec bi bio na stazi, kaj ne? ;)Quote:
Originally Posted by hercules
A da ce probably bit najpouzdaniji, slazem se
a ko je to pricao zivota ti? SENNA je uvijek bio i ostao N1,naravno tu su i VELIKI Gilles Villeneuve i Jim Clark,mada ih ima dosta da ne nabrajam... :wink:Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
a pazi ovo:
Jerez Day 3: Zonta fastest in Jerez
Ricardo Zonta and Ralf Schumacher began testing with Toyota on Thursday at a dusty track. Zonta set the quickest lap time at 1.15.708. The Renault team also joined the teams at Jerez. The team brought both Montagny and young talent Heikki Kovailainen.
[/b]
Kako oduvijek kad Sumaher podosta godina nije vozio za Ferrari?!? :lol:Quote:
Najbolji vozac je shumi jer je potukao sve zive rekorde,i tu nema sumlje,ali mislim da tu ima nekoliko momaka koji bi mogli to da ugroze uz pomoc tima.
oduvijek sam navijao za schumija i dok jos nije bio u ferrarijuQuote:
Originally Posted by NSX
a za ferrari sam navijao kao za ekipu otkad znam za sebe (valjda zbog boje ;) )
2fast, me too!
Cekaj znaci jedno vrijeme si navijao za vise ekipa/vozaca?!?Quote:
Tebi je lako da gledas derbi... :lol:
Bla bla bla sve seponavlja prica. Patuljasti ja sam prvenstveno mislio na motor da je pouzdan, za ostale sklopove ne znam bas :wink:
Ne poredite vozace jer je jedno vrijeme bilo kad je vozio fandjo, lauda, prost, sena sumaher. Shumi je definitivno najbolji jer drzi sve rekorde foormule osim po pol pozicijama
Pozdrav
mani je glupost da navijam za ferari i shumija,to je kao da navijate za chelsea.ako bi montoja uzeo 3,4 titule za redom vjerovatno bih nasao nekog novog mladog ludaka,ali nikad ne bih promijenio misljenje u vezi montoje a to je da je najbolji vozach trenutno
woodstock....ima usi da ti iscupam kad te vidim...cu montoja najbolji.... ;)
Tako je! I vrapci vec znaju da je kimi najbolji! :) @herkules: ti nisi pominjao posebno motor, kao i obicno si ostao nedorechen...
Sjecash se kad smo onda u becice gledali onu trku,kako smo se poprzili po onom pijesku dok nismo nasli kafic sa televizorom ,a oni ostali se brchkaju :DQuote:
Originally Posted by E_K_V
Kao i obicno.... pratis moje postove i blebeces ovuda, rekao sam pouzdanost i mislio sam na pouzdanost motora i nju ne dovodi niko u pitanje. Cekamo ostale sklopove da vidimo. I molim te postuj nesto vezano za temu nemoj mi odje kopat postove i pricat kako sam nedorecen i slicne budalastine jer mi je ovo najmiliji topik i nemoj da ga kvaris. To ostavi kuci pa mami i tati pisi posto to mene nikako ne stoji.Quote:
Originally Posted by patuljasti_dvometras
Jos 7 dana do obracuna and counting....
jes :) a na kraju svi dodjose kod nas mada su gledali ribice koje prolaze pored a ne formulu :)Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
Quote:
rekao sam pouzdanost i mislio sam na pouzdanost motora
a vrh! :lolblue: Samo TI znas sta si mislio (kao i obicno), mi ostali znamo samo da chitamo, gatanje nam nije jaca strana :P[/b]