pochela peta sezona house-a!!!
i to je sasvim solidno pochela. nije na nivou najboljih epizoda, ali sasvim solidno. chak je i dosadna no.13 nesto zanimljivija
Printable View
pochela peta sezona house-a!!!
i to je sasvim solidno pochela. nije na nivou najboljih epizoda, ali sasvim solidno. chak je i dosadna no.13 nesto zanimljivija
Ja zavrsavam 2. sezonu sad, i imam samo jednu jedinu zamjerku: sve je ok, i cudnovati simtpomi, i wtf dijagnoze, cak i cinjenica da House-u jos niko nije umro (bar u ovim epizodama koje sam do sad odgleda), ali da u svaku epizodu doktori nelegalno updaju pacijentima u kuce i stanove radi pretresa mi je nesvarljivo :D
A posebno mi se svidja kad House maltretira umirujuce pacijante :mrgreen:
o cemu se radi u FRINGE ?
Sad viđeh reklamu na Fox Srbija - Radnim danima u 19h emisija o LOST-u
Tin Man
Dorothy Gale (DG) odrasta i dosađuje se. Ona dangubi okolo,radi kao konobarica i posjećuje školu. Teško joj pada život u malom gradu i osjeća da joj tu nije mjesto. Njeni snovi sadrže slike mjesta koje nikad nije vidjela i ženu sa očima boje lavande koja je upozorava da oluja nailazi. Ovi snovi se ostvaruju kada zla čarobnica i tiranin iz OZ-a,Azkadellia,pošalje svoje trupe da je ubiju...
U bjekstvu od čarobnice nailazi i upoznaje Glitcha (Strašilo) ,kome nedostaje mozak,kukavicu i ludaka hibrid čovjeka-lava po imenu Raw i najveća devijacija Wiatt Cain(Limenko) kauboj-policajac iz Central Cityja koji je dobio naziv po svojoj metalnoj znački.
Ova mini-serija sastoji se iz 3 epizode i "obrada" je L.Frank Baumove ekranizacije "Čarobnjaka iz OZ-a".
Glavne uloge:Zooey Deschanel,Alan Cumming,Neal McDonough,Kathleen Robertson,Raul Trujillo...
Režija:Nick Willing
Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=fskDC...eature=related
"Prati novi put od žute cigle"!
Heroes.S03E01
Heroes.S03E02
Krecemo...
i Heroes s3 00 da ne zaboravimo (za prave fanove!) :D A naravno i webizode: Heroes - Going Postal ;)
Heroes.S02.EXTRAS.DVDRip
Za prave ;)
sto, taman da vidis glumce u drugacijem svijetlu, a i publiku! ;)
ja sam taj 3x00 skinuo samo zato što sam pozaboravljao sve što se desilo u 2. sezonu koliko je zanimljiva bila...onu daniu ramirez bi ženio, pa čak i da ima onake crne oči :mrgreen:
ona dania ramirez (i brat joj) je tako smorila u S2, da ce u sezoni 3 popraviti utisak kod mene jedino ako bude nekih golishavih scena :p
Nabavih obije sezone Dextera i prvu sezonu OZ-a. Sve titlovano. Kome treba za razmjenu nek se javi.
Dexter odličan! OZ ne stigoh još da odgledam.
to si trebao u topic za razmjenu, al ajd ;)
OZ je odlichna serija. Gledao sam je od pochetka do kraja nekada davno na HRT.
el iko pogledao novu prizn brejk epizodu?
ovo je toliko otishlo u organ reprodukcije da nemam srca ni da se sprdam sa serijom. a imam osjecaj i da su svi glumci smoreni i da rade preko volje. tesko za gledanje, sva sreca pa su ubacili onu sisatu sekretaricu :D
gledam ovu seriju terminator - sarah connor chronicles i mogu reci da nije losa i pored dosta stvari koje mi se ispocetka nisu svidjele, recimo glumica za karakter sare i glumica terminatora, tu su mogli malo ozbiljnije da pristupe a ne modele sa modnih pista da postave
@verbalni, bio si u pravu, kasnije je bolje!
nisam (josh) gledao sarah connor chronicles, ali tesko mi je da zamislim da neso sa lenom headey moze biti loshe. ne samo da izgleda savrseno, nego je i odlicna glumica.
pazi ona jeste dobra glumica ali jednostavno naviknut na onu saru iz 2 dijela ova mi se sara nikako ne uklapa, izgleda mlado, njezno..kao model
nije ona toliko sisata koliko ih je naprchila! :joint: I to o njenim sisama se racuna kao spoiler za one koji nisu gledali, tako da molim moderatora da reaguje ;)
verbalni je uvijek u pravu ;) Gluma djene-djene, ali ima akcionih scena koje su stilski radjene kao u T2 i neku mracnu pricu kakva bas nije popularna u novim serijama (damn you CSI Las Vegas i Miami, sad sve mora da bude veselo, suncano i sljastece :p ).
Odgledah epizode od nedjelje i ponedjeljka,True blood i dalje nidje veze , Prison break i dalje preseravanje ( lishe sekretarice ) , Sarah Connor je definitivno bolja no prva sezona (mada nista spektakularno) , Heroes su mi se svidjeli izgledaju dosta bolje nego druga sezona (prozva verbalni daniu ramirez , ka da je zna :-) ) ....
http://farm1.static.flickr.com/130/3...e081f5.jpg?v=0
ne bi ga co'ek nikad pozna' ;)