Naspavana! = prakticno u drugom stanju.
Printable View
Naspavana! = prakticno u drugom stanju.
WOW mala je top :D
http://vimeo.com/71637855
Biti svijesan sebe, u interakciji sa okolinom kroz data nam čula, nogu uz nogu sa inteligencijom i uslovljene nam emocije... stvara nam put spoznaje ka simptomima života, ali ne i ka njegovoj suštini. Dok je "naučnu" paradigmu nedostižnog u životu najlakše podvesti pod riječi Stephena Hawkinga što izreče: "Mislim da je “klasični” život nakon smrti bajka za ljude koji se užasavaju mraka”.
Naspavana.
S jakom glavoboljom.
Kosa se suši do kraja, pa i malo preko.
Sve je moguće.
Ne postoji nemoguće. Njemu samo treba više vremena.
Prije nepuna tri sata, dvije djevojčice od po cirka 13, 14 godina pričaju o Filipu i Staniji. Treba nas sravniti sa zemljom i napraviti najveće otvoreno klizalište u Evropi.
.................................................. ............................Ili pojedine medije bespovratno ukinuti!.......................................... ...............................................
Kako zivi familija Kardasijan svaka im cast.
Bacise mu kosulju.. Prakticno kurcenje.
Jbg treba mu stilista.
I treba kad je metiljav ovako... Ne valja mu zivot 5 para sa ovim rospijama :/
Kupio jaja u Rodi, na njima još stoji perje. Toliko su svježa. Neka kokoška još nosi crninu za ovim što sam sad pojeo.
Na priču su svi snažni i važni, a u duši su organ što uzbudjen ovlaži.
- Ljudi ne shvataju, ili neće da shvate, da sve što urade ima svoje posljedice.
- Svaki voljan korak koji napraviš, da li je osmišljen, da li je refleksan, to da li si pogledao ispred ili iza sebe, lijevo ili desno... jer nema sudbine, ima samo nas.
- Da nisi ostao u stanu da čuješ još 15 sekundi omiljene pjesme možda bi uhvatio bus koji ti je pobegao ispred nosa, možda bi u tom busu sreo srodnu dušu i ništa više ne bi bilo isto. Možda bi te da si izašao 15 sekundi ranije taj isti bus udario i tu bi skončao... Poenta je da ne znaš što će se desit, ali takođe i čar svega jeste činjenica da ustvari samo TI biraš trenutak. Niko drugi, ti sam.
I onda dođe neko i kaže
- Neće me danas.
Ne moj pobro, nećeš SEBE danas. Vrijeme je da spuštiš taj gard prema svome životu, zatvoriš oči, duboko udahneš i puštiš život da se odvija zavisno od tebe, zavisno od onoga što čekaš - onoga što je lijepo - samome tebi!
Kako loše kombinacije pravim što je ovo.. :D
Vod'te računa pri odabiru svoje mobilne kancelarije, jer filmovi ohrabruju a mačete vrebaju.
- Novi http://storage2.amazingdiscoveries.o...phone_logo.png će se otključavati pomoću otiska prsta, pa će klinčadija morati i prst da vam odsiječe kada vam budu otimali telefon. -
Tišina u sobi, ova pjesma malo jače pojačana, početak pjesme, ritam... Ahhhh. :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=9p1O7ki56Ik
Kliknem tako sa najboljom namjerom na neki link da glasam za nešto što je mom prijatelju bitno i tamo počnu da me *ebu kao sansku kozu, te registruj se ovdje, te registruj se ondje, poslaćemo Vam mail sa drevnom zagonetkom masonske piramide, kad je riješite registrujte se ovamo. Korisničko ime mora da sadrži neku rodoljubivu misao, a lozinka haiku, krilo slijepog miša, dva grčka slova, persijski broj i svastiku... eto... izrazio bih svoje misli i osjećanja... ali garantovano nije i prikladno!
balasevic :miserable:
ohohohohoooooooo :D