Steta sto je discountwatchstore prestao da salje direktno za Cg, tamo su se mogli uhvatiti dobri deal-ovi... Mislim moze i sada sa nekim servisom tipa shipito ali...
Printable View
Steta sto je discountwatchstore prestao da salje direktno za Cg, tamo su se mogli uhvatiti dobri deal-ovi... Mislim moze i sada sa nekim servisom tipa shipito ali...
Pitam se zašto su prestali... Kakvi smo, užas.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Da, da sve nam je po zaslugama, sto se toga tice...
Kupio 2 sata od njih, oba Seiko, odlicne cijene, redovno imaju i dodatne popuste/rasprodaje.
Za Seiko satove mozete uzeti i kutiju, dodatno se placa, inace satovi dolaze sa papirima u toj crvenoj plisanoj koverti kao na slici koju je Ben okacio, ako ne uzmete kutiju. papiri i blanko garancija je ukljucena.
Uvijek je besplatna dostava kod njih i dolazi preko Poste CG.
Skuplji brendovi/modeli poput Hamiltona, Tag Hauera i slicnih dolaze sa svim kutijama i papirima.
I kod njih je besplatna posiljka.
Samo da se zahvalim za pojasnjenje situacije sa SD. A taman sam natrpao korpu... Je l' ovo samo za ovaj popust zapelo ili i prije njega?
Poslah juce ujtro FeDex-u mail, sa: slikom licne, potpisano ovlascenje sto su trazili, racunom sa Amazona, i opisao sta je paketu.
Ali jos nisam dobio mejl da istampam uplatnicu i da platim u banku.
pa zovi ih ako ti je zurba,niko ti odavde ne moze pomoci
Zna li iko koliko putuje paket iz Australije?
Ako je obicnom internacionalnom postom i jos ako je zakacilo ovo vrijeme praznika, onda vjerovatno citavu vjecnost.
Evo sad gledam, stiglo na mejl.
Znaci ovo samo istampam, stikiram uplata jeli tako? Napisem svoje ime i to je to?
Da li da uzimam onu uplatnicu u boji ili mogu ovu istampanu na obicnom papiru da ponesem?
BTW, ako nekog zanima, za paket od 526.86 usd- 444e sa postarinom, carina me je ispala 84.46e.
to ti je pdv,iz nekog razloga ti nisu naplatili carinu i spediciju...ili ces se neprijatno iznenaditi :D
hoce li prihvatiti u banku istampano na papiru obicnu uplatnicu, ovako:
Zasto bi se spedicija naplacivala ako sam platio prevoz?
E za Carinu nzm.
https://preview.ibb.co/jyrfbb/Capture.png
Bojim se da će se neprijatno iznenaditi. Carinu i špediciju ćeš platiti kuriru na ruke, koliko god to zvučalo smiješno. Prije pola godine sam imao paket oko 250e preko Fedexa i mislim da sam platio kuriru, nisam 100% siguran ali definitivno sam mu nešto plaćao da se čudu nisam mogao načuditi. (prethodno su mi to i najavili iz Fedexa, da ne mislite da me kurir ošišao :)) ajde javljaj baš me zanima.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Ajde idem da istampam ovo, pa u banku, ali hoce li neko reci hoce li prihvatiti ovako istampano na obicnom papiru?
Ovo mi je prvi put da radim sa carinom pa neznam.
nece. ispisi na crvenu isto ovo.
Da, mora prava...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
i 2 primjerka, jedan da im poneses.
ili zutu ako ces s racuna da prebacis.
mislite rozu? Hoce li mi je oni dati u banci jer je trazim ali nedje sam je bacio,.
dace ti.
Nadjoh, jeli ovako?
https://preview.ibb.co/daqyCG/IMG_20171227_092334.jpg
image hosting websites free
Potpis inicijatora potpisujem ja, i mjesto i datum podnosenja, da li da pisem ao sto su mi oni stavili Podgorica 26.12 ili da stavim Bar 27.12?
ne uplata carina nego uprava carina
A ovo ostalo? Podgorica 26.12 ili da stavim Bar 27.12?
uh,komplikacije
Brate, napravio si sam sebi komplikaciju, taj papir što si dobio od Fedexa prepišeš na uplatnicu i ćao :)
Samo nemoj stavit da se zoveš Fizičko Lice. :lolblue:
posao i zavrsio, sad cu poslati ovima na mejl i nadam se da brzo dobijam paket.
Bice da mu naplate jos “otkup tovarnog lista”... “spediciju”... “bankarske”... bla bla. Dobro ce proci sa jos 60-80 eur.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Očigledno kod nas ne postoje predstavništva brzih pošta, već samo njihovi dileri. Procedura predugo traje. Sramota...
Sem u krajnjoj nuždi neću ih koristiti.
Nadam se da ćemo dočekati bolje dane kad su u pitanju ove ,,brze pošte,,.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Kolege, treba mi jedna informacija. Postoji li neka firma u Cg koja ima online placanje? Dakle da mogu da se plate proizvodi/usluge karticom, recimo? (A da nisu avio kompanije)
Busticket4.me
Ekupi.me
Sent from Tapatalk
Hvala za info :)
Bussticket4.me nije u funkciji.
Jedno s, moja greška, busticket4.me
Sent from Tapatalk
Da nece ko sto nocas ili ujutro da narucuje treba mi hitno jedva stvar 65e kosta placam 100e :) dok ovi kartice azuriraju dodje nova godina. :)
Porez, carina i spedicija se placa preko uplatnica, ti si placao dostavu kuriru.
Ranije je bila dostava 15 eura kod Montenomaksa (Fedexa), pored svega ovoga sto im uplacujes, pa im je Fedex rekao da smanje malo dozivljaj sa tim pa su spustili dostavu na 5 eura. To mi je njihov radnik rekao zadnji put kad su mi nesto slali.
Cisto da znas za sledeci put - ne moras nista da popunjavas na uplatnicu, samo odstampas taj papir sto su ti poslali kako uplatnice treba da se popune i pravo na salter u banku, oni ce ti sve sami popuniti, tvoje je samo da se potpises dje ti kazu i da das pare, ili kazes sa kojeg racuna prebacas pare.
Ako si to jutros poslao, paket ces najvjerovatnije dobiti sjutra posle 15 h, posto tada njihov kurir krece u dostavu.
Cini mi se da sam ti ovo vec nekoliko puta pisao, no eto, ko ce citat toliko.