http://media.fyre.co/oUxFtc5OSPecKXIYKC22_rank.png
Printable View
Stvarno bruka-ima 1500 bodova vise od drugog i treceg zajedno :)
Kao da mu je prijala ova pauza od Monaka, mozda bi i u Rimu trebao opusteno u drugo ili trece kolo ispasti pa na RG svom snagom. :)
Veca je razlika izmedju Novaka i Federera nego izmedju mene i maestra iz Bazela jer ja imam nula bodova a on 7525 a Novak 16.550 :)
Oho ho danas ima dobrih meceva u Rimu, evo odmah ovaj prvi Rodzer - Zverev :)
Sta je ovo Federer se samo setka po terenu, kao da jedva ceka da se mec zavrsi..
Povrijedjen je valjda... Juce je protiv Zvereva tek nakon zagrijavanja odlucio da ce da odigra mec... Steta sto nije fit, jer bi danasnji mec sa Thiemom bio mnogo bolji...
Uh koliko cudnih meceva danas.
Rafa - Nole...Kakva rovovska borba ova dva ratnika..respect za oba sampiona.
Poslednji put Nadal uzeo SET Djokovicu prosle god u April. 7 meceva zaredom Nolo ga dere s nulom. Uh kakva dominacija BRUTALNO!
E ako znam
https://www.youtube.com/watch?v=3tHdi6s9Tdw
Иде бура у шољи енглеског чаја:
https://twitter.com/thetennisisland/...360321/photo/1
Ор нот?
Stvarno je pravo uzivanje pratiti meceve ove dvojica sampiona. Drago mi je da se Rafa vratio on tjera Novaka da igra svoj najbolji tenis.
I ovaj zadnji poen prvog seta je cisto ludilo :D
sto vise ovakvih duela, ocemo reprizu na RG :)
Strasan mec... Steta sto Rafa ne dobi, onda bi RG bio pravi rat.
Sto bi reko moj tata: Sto cini ovaj Mišikori.... 😅😅
Pisi Milijana Vako
Strasan mec...
Marej se nasladjuje...
Poslato sa Che2-L11 uz pomoć Tapatoka
No1e.
Je li pruzio ruku sudiji Novak na kraju?
Nije, a korektan je bio layani
Gromada!
Što bi ovo...
Послато са E6853 уз помоћ Тапатока
Strasan mec. Pored svega sto se desilo opet Mareju ne bih dao previse sanse...
Tacno ali Novak je fizicki top spreman i mogao bi jos dva seta nocas da igra na vrhunskom nivou. Nisikori pruzio fenomenalu partiju nocas al opet nedovoljno. Sumnjam da ce Marej sjutra bit na nivou nocasnjeg Nisikorija. To je neka moja prognoza daleko od toga da je Marej bez sansi za pobjedu sjutra...
Evo izbaci William Hill kvote za finale:
Djokovic 1.40
Marrey 2.87
Andy se nije oznojio do finala tako da..eto para na kladi :)
Kakav tenis wow! Kei me odusevio u trecem setu kako se vratio posle 4;1 odigrao je maestralno.
Ali Novak i mentalna snaga....ne znam sta reci.
Marej mi je odvratan teniser, najmrzniji, ali Novak je umoran sigurno tako da ce Marej imati sansu. Plus kako juce povrijedi sam sebi clanak, nezgodno clanak boli mada nadam se da je sanirao to.
Danas ima najvise sansi da ga dobije,Novak je umoran i rekao bih u malom padu forme..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Hahah ucinje li mi se ili je reka nekom iz publike Novak, puši ***** :D
Sent from my Galaxy S7
Neznam kome ali je rekao😀
Bilo je ovo prilično očekivano posle svega.
Biće RG odličan.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Marej prejak danas... Sjajna uvertira za RG.
Ocekivano skroz, steta sto ne igram kladionicu vise. Nebitno, dobro se nije povrijedio koliko je klizao na ovu skvasenu sljaku. Kakav bi to poraz bio za njega, 7 dana pred RG. Ne mogu da vjerujem da ovi *****ri cim pocne mala kisica nece da zatvore teren, ***** zabarska
Nema sta Marej zasluzeno do titule, extra poklon za rodjendan. :)
marej.