Pravite vise djece,bice vam lakse u slucaju da izgubite jedno
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...kosovu-u-bosni
Printable View
Pravite vise djece,bice vam lakse u slucaju da izgubite jedno
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...kosovu-u-bosni
Dobro rece Petar Ivanovic.
Prssss
Ko moze vise da vjeruje u tu pricu osim ovce? Prije nedjelju dana glasaju za gazenje ustava da bi premijer bio covjek od 75 godina, koji po Zakonu o radu to ne moze biti. Jos njihov predsjednik opstine najavljuje nestanak drzave, onaj lik sto je neki direktor ne znam cega ide na cetnicke skupove, u PG ulaze u koaliciju sa Goranom Danilovicem koji ima spiku, ali ga zajebala malo Rusija sto ode malo do Ukrajine da tu spiku do kraja proda...
Pa ti meni kazi nesto, jesam li ja tolika ovca da mi nakon svega plasirau takva saoptenja?! Pa dje ces gori odnos prema ekonomiji i institucijama nego kad zaposlis desetine neznavenih na znacajnim pozicijama, kada gazis Ustav tako brutalno da mora EU da ti zavrce usi, kad ti lik iz predsjednistva govori da ce bolnica na umoru nadziviti CG...
Prsss.
Odlican prikaz, jasno se vidi da kad se uzme ova povrsina nema ni 1 covjek po m2, osim oko bine ostatak razjedinjen, asfalt se vidi. Organizovan prevoz iz cijele cg. Kakav kolaps...
Ovoliko se ljudi lagano na litije skupljalo u plužine, žabljak i slično... o bijelom polju, niksicu itd vece gradove da ne pricam ...
Да се оће(те) договорит је ли ширинах "поклопљенија" улицах 400 х 15-20 или 200 х 30-40 метарах, па да починемо ...
https://twitter.com/ljubofil/status/...oPJzzBosg&s=19
😁
Послије дебакла подржаваоца политичког крила ОКГ на локалним изборима у истом табору присуствујемо и дебаклу здравог разума.
Ал' то је тако, ко се дави за сламку се фата...
Kad ce se sistem promijeniti a ne ljudi koji vode drzavu???
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy:
https://i.postimg.cc/W4DPM86J/Screen...542-Chrome.jpg
DPS sa privjescima ima i dalje preko 30% podrške na nivou države pa je i za očekivati da imaju masu za partijske skupove.
Samo se da ne treba zavaravati da je ovo nešto više od partijskog skupa. Mislim likovi kojima smeta kako se vodi država zadnje 2 godine ali im ne smeta masovno kršenje zakona i klapanje motikom prethodne 3 decenije, slikavanje sa Pecom Ivanovićem i sličnim glistama. Borci za državu, nemojmo.
A ne buraz, borci za drzavu su Katic, Mandic, Pipun, Premovic iz Berana, onaj iz Pive sto bio direktor u HE, Marko Kovacevic sto govori procente koliko je trenutno protiv drzave, ali da je to veliki zalog za buducnost...
Ajde jos koji post pa uprite da nas ubijedite da su ovi em patriote em ne bi nikad euro senuli.
Ja stvarno ne znam kako vam ne dosadi... Dali nacionalnu frekvenciju televiziji koja pravi promo za Mandica i Sijana uz pricu dokle braci da se brani ulaz, braci koja su zaduzila ovu zemlju...
A likovi samo sto ne dolaze da glasaju.
A dokle s tom priicom?! Nema, potrosena je. Smislite novu.
Pa bukvalno se organizovalo u 2 dana, na dan kad su slave, radni dan i sl.
Ovo što se skupilo je nevjerovatno... zamislite da iskoriste sve svoje kapacitete za organizaciju.
Ovo sinoć je bila Crna Gora. Evropska Crna Gora.
Bilo je prelijepo.
На литијама је било толико лепих, младих девојака, пуних усни, природних груди, широког белог осмеха, црвених образа, а синоћ није било лепог чељадета, запуштене, чупаве, крезубе девојке од 25 година изгледају као да имају 45.
Da li svako ima pravo da protestuje? Ima.
Da li je juče bilo incidenta? Nije.
Ove dvije tačke su osnova, zaključujemo da je protest bio uspješan.
Pozadina protesta je druga tema.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Zbog toga su, izmedju ostalog, Aristotel i Platon i kritikovali ideju demokratije.
„Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasaju mene i Sokrata, i usled toga da donose odluke, ja u demokratiju ne verujem!“ Platon "Drzava" 4 v. p.n.e.
Ali to je i dalje na ovom stupnju civilizacije ipak, barem nacelno, opsteprihvacen koncept vladanja kojem se moramo povinuti dok god je ustavno uredjenje parlamentarna demokratija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znas kako, milo mi je sto se vracas u staro jato.
Glede tog Mila, vlada covjek 32 godine, i nakovanj se pokvari za to vrijeme. Ali on je imao jedno 15 godina vodjenja politike kakva se moze izucavati na fakultetima politicke nauke.
Ovi sto ga opanjkavaju nisu mogli da svezu ni 15 mjeseci.
A treba i napomenuti da Milo ima pedigre. Covjek je iz porodice velikih junaka i veoma obrazovanih. I bio mu je djed-stric isto nesto poput predsjednika vlade.
Blazo Djukanovic mu se zvao djed, koji nije bio onaj sto prevaranti stalno spominju. Milo sa Blazom cetnikom nema ama nikakve veze.
Evo ja cu taman da izrecem nesto kao ti prevaranti, ponavljacu okolo, pa se mozda primi kod ovaca. Blazo Djukanovic ****** je otac Milutina Djukanovica.
A o prevarantima tek se malo sto moze reci... Cesto isticu "nasi su se preci borili za ovu zemlju". A kojiii???? Koji Mandini i Pipunovi preci???
Jedino Pedja Bulatovic moze to da kaze. Je li rekao koji to put zaboga? :joy:
Хоће ли доћи ови са протеста на утакмицу данас, ако дођу може се напунити трећина спортског
Ako mogu da razumijem ljude da se bave ovim temama, cus tema protest, pa svako ima pravo da izadje na protest sta je tu cudno, jos eto sinoc je proslo bez incidenata i to je najbitnije, svaka cast, da svaki protest prodje tako...zamisli da se prepirem je li bilo 5000 ili 50000 ljudi na protest, znaci zivot bi izgubio svaki smisao da dodjem u taj stadijum...
A dobro sad. On to ko Ljusa i upravni odbor URA, pa ga iznenadi da nisu formirali vladu sa DPS prije dvije godine.
Svakako se slazem sa jednom stvari sa njima.
Ova drzava treba pod hitno na izbore. Ali dok se ne izglasa US sve je izgleda bespredmetno, sto vidimo po izborima u Podgorici. Jeste malo smijesno da covjek prica o zaposljavanju a Markovic je od gubitka izbora do Krivokapica zaposlio 4800 ljudi. I da jeste, to je zvanicni podatak.
Sad imamo mogucnost da vidimo sirinu DPS 22.Novembra, dje im i EU porucuje da izglasaju nekoga.
Evo cemo brzo vidjeti koliko su oni na EU pravciui koliko zele dobro ovoj drzavi.
Ili je poenta da se ne izgubi i zadnja poluga vlasti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d891f614cb.jpg
Zamisli kakav ..... treba da budes da ides na skup na koji te poziva JeFto Erakovic. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk