Vruće je za kačamak eeeej [emoji3]
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Printable View
Vruće je za kačamak eeeej [emoji3]
Sendvic sa piletinom u Garden odlican
Uzeh posle mnogo vremena palacinku u skolijeru.... Bas sam se razocarao.
Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka
Kakva je palacinka iz skolijere vidis za 5 minuta ako ke ostavis da se ohladi. To ni pas ne bi pojeo.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kao u karton od cipela da je krem i plazma stavljena.
Ali je dobra kad je topla :-)
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Ljudi pojedoh Popaj sendvič u TASTY onamo pored sarajke i gastra u centru. Ljudi, pa to je savršenstvo ukusa bilo, ne pojedoh ništa bolje ne pamtim! Obavezno probajte. Dodje i top pomfrit uz to.
Jel ko isao u Radovce od renoviranja, utisci ? Bih na dorucak da odem.
Dje bi inace preporucili dorucak i sta? 😁
Morao sam ispoštovat Petronasa [emoji3]
Kasekrainer na oba tanjir @ Tate.
Raznijeli smo se. Mislim da ne bi ostali gladni da smo uzeli jednu porciju. Ovo je masu veća porcija od one u Minhenu, a mislim i da je jeftinija. Sosevi su baš zanimljivi. Volio bih samo da dođe bijeli sos poput minhenskog, ali svakako vrijedi probati [emoji846] https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1a55dab82b.jpg
Hahaha, koliko sam im ljudi poslao, moraću viđet da upoznam gazdu da mi završi neku VIP loyalty karticu :D
Dva restorana sa kojima nikad nije bilo greške ni u jednom detalju, đe je vazda preukusno i porcije baš bogate - Tate u BD i Dvor na CT.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Bijah u pirun, cijene pojacali 30-50% u odnosu na prije mjesec dana... nije im dugo trebalo, sramota. Nece novu docekat.
Dobar je dorucak u centru u Mustuluk, ex Bis, ugao Njegoseve i Vuka Karadzica.
Pirun je sa mnom završio kad mi doniješe jedan popek veličine dva ćevapa za 5 eura, sa krajnje amaterskim servisom. A ne na to još digli cijene :o
To je malo đetetu od 5 godina.
Doduše vepar od Petronasa, sa svojieh 82 kila obrije i ove kasekrainerke lagano da bi moga još, no vremenom sam ukapira da je do mene.
Nema te porcije u Crnu Goru da mi je ostao i zalogaj :D
Sent from my MI 8 using Tapatalk
U Minhen 3 sendvič sa piletinom i pančetom, odličan i cheesburger.
Mrzi li vas u doba korone da jedete po restoranima? Meni nešto sve više muka :)
Banjabar u Herceg Novom....tuna stejk sa dalmatinskim varivom da se raspametiš,sve ostalo takodje izuvački ukusno
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Kad se već ne može posle 22h niđe mora se čeljade samo snalaziti [emoji3] teleći kotlet i nešto juneće plećke...eee da mi je naći mjesto koje sprema hranu bar 70 posto kao ja [emoji3]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...44dd0473f4.jpg
Po vama najbolji harburger u pg za pojesti s nogu?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nikad hamburger samo gurmanska, što se toga tiče gurmanska mi je u mr. grill preko puta hotela ambasador pakao dobra
I u MR Grill imaju vrhunski Mr Grill hamburger, dodje dupla pljeskavica, sir i prsut, brutalno je dobar.
Ako u Radovce idete zbog usluge, ne idite :) Tamo rade mahom djaci iz Sergije Stanic (to je restoran u vlasnistvu skole) i niko se tamo nece usreciti vrhunskom uslugom. Nisam bio od renoviranja, ali ranije sam cesto jeo. Koljenica, kuvana jagnjetina, pasulj - sve vrhunski i vrlo obimne porcije. Uvijek svjeze toceno Niksicko.