Ма не лажу,откуд,и у Ираку још траже оно оружје за масовно уништење.
Printable View
I kakvi su ovo izrazi petokolonaši, kvislinzi, defetisti... Slobina škola etiketiranja narodnih neprijatelja i neprijatelja države.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Jeste se prepoznali jeste i sto je najgore u petokolonase
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ajde što nas nazivaš tako, nego zbog koga nas nazivaš. :)
Ne, nego su na topic pisali Vanzemaljci.
Zauzme skupstinu crne gore zarobi premijera i drzi skupstinu pod svoje okrilje...
Mislim da je jasno osim ako nije planirano vise napada u isto vrijeme i to...
Jeste da je gramatika losa strana ove marionete ali kontam da je lokacija skupsina jer nije naveo dje bi zarobili premijera, vec nastavio prije i poslije toga da prica o skupstini
#pravdazaMaike
Oce li mi neko od pametnih objasniti kako se, napr.u Kotoru na dan izbora, nije osjecao pritisak drzavnog udara ?
Recimo u nekom univerzumu da je sve istina, i da sada trebaju da dokažu da je Pipun izvodio državni udar. Katnić, mup i svi ostali su dali toliko kontradiktornih izjava da su sebi otežali posao x100 da dokažu da su Pipun i Voivoda organizovali državni udar.
izazovu krvoprolice, zauzmu skupstinu, zarobe premijera, drze skupstinu.... nema potrebe da tumacim, nidje ne kaze da ista grupa sve ovo radi i vjerovatno je nemoguce... logicno je da oni koji zarobe skupstinu drze istu, covjek nije reka da planiraju zarobljavanje premijera u skupstini i kasnije tvrdi da to nije reka, zato pitam dje je laz?
to sto je u istoj recenici pomenuta skupstina i premijer ne znaci da neko treba da formira svoju recenicu i tvrdi da je tako izreceno. ovo pricam jer se video bezobrazno zove "Milivoje Katnic laze..." e pa o ovome ne laze, a kome je bezobrazluk dobar i dovoljan argument nek mu je sa srecom...
S obzirom da ste mentalno još u nekim pedesetim godinama prošlog vijeka, vjerovatno vam nije strano ni špijuniranje i prijavljivanje sumnjivih lica narodnoj vlasti. Kakvo je vrijeme došlo, i s obzirom na hapšenja političkih protivnika, stvarno čovjek treba da pazi što priča.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Kao i na prethodnim parlamentarnim odlucilo je par stotina ili hiljadu glasova. Mislim da je glupo pricati da podizanje tenzija nije uticalo na izlaznost i demotivaciju apstinenata ili simpatizera opozicije.
Gasenje vibera i whatsapa u 6h isto je doprinijelo frci i naravno da pored ostalih nepravilnosti izbori na drzavnom nivou ne mogu biti priznati. Na lokalnom nivou manji je uticaj sta se dogadja u drzavi i vece su konekcije izmedju biraca i partija. Da nije bilo drzavnog sigurno bi jos bolji rezultat bio... Ali posto je opozicija dobila zbog cega bi bacali pobjedu?
Zaboravismo kako je milo proglasio pobjedu u kotoru o budvi isto :)
I kako je SD na silu presao cenzus i stotine glasova za HGI dje nema hrvata ni u tragovima...
Zaboravismo video klipove dje su iz dijaspore ulazili u kancelariju DF-a da uzimaju pare za putne troskove...
Sve zaboravismo jer su dosli Sindja i ekipa da nam otimaju drzavu... A druze svako dijete zna da je nas SAJ spreman da se izbori sa silom i do 3 puta vecom da nE pricamo o posebnoj i ostalim policajcima. Svakome je svoj zivot mio drugovi...
#pravdazaMaike
Evo i.mene zanima dje je slagao kad si vec to postavio, pretpostavljam da je cilj to bio jer nije pjesma da bi se slusalo.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Zakasnio si sa reakcijom Lepetanac, da ne rečem poranio si.
Evo ti objasnio Gandalf ranije.
Citiram :"...htjela da udje u skupstinu crne gore, zauzme skupstinu crne gore, zarobi njenog mhm, legitimnog, premijera, i da drzi tu skupstinu bla bla bla..."
Znaci ako cemo gramaticki da idemo dovoljno ti je ovo sto je ubacio premijera u sred recenice prije zauzimanja skupstine i na kraju zavrsio - drzi tu skupstinu... Implicirajuci da se premijer nalazi u skupstini u trenutku zauzimanja... Da je zavrsio recenicu i rekao grupa je planirala da zarobi premijera sve bi bilo Ok.
Ne znam sta je nejasno. Mislim znam, jer ova dileja nije sposobna da sastavi smislenu recenicu, pogodi sve padeze i ne koristi postapalice a ne da on rasvijetli drzavni udar...
Pi
Mislim stvarno, SDT treba da je covjek od ugleda i za postovanje a katnic se izrazava i ponasa kao ulicar.
Hint : Dubrovacke noci
#pravdazaMaike
to sto on nabraja vise dogadjaja ne znaci (niti je on idje to potvrdio) da su ti dogadjaji svi trebali da se odvijaju tim redosledom niti na istoj lokaciji... a to sto on cudno sastavlja recenice nije poziv da ih mi prekrajamo za njega. ponavljam, nidje nije naveo da je plan bio zarobljavanje premijera bas u skupstini, a to ga je sukovic pita. dje je laz??????????
ulicarskom zargonu su nas ovih dana ucili neki narodni poslanici, tako da.......
Druže ovo nije dokaz na sudu. Mediji su u pitanju. Kao i svaki drugi.