@UFO,lijepo ljepo,drago mi je:)
Printable View
@UFO,lijepo ljepo,drago mi je:)
hvala komsho ;)
uslov za cetri utakmice :p
evo ga prvi tiket,dobitak 120
http://img704.imageshack.us/img704/4039/scan0022.jpg
drugi tiket,arles mi je odložen tu imam 35e
da li ima sto za danas
a ima tobos francuska, holandska i belgijska prva a moguce je da ce bit odlozena ova belgijska holandska sto znam ka prosli put...
Nadam se da nece da mogu svezat 2-3 normalna tiketa.
Treba sacekati do 6 veceras, da se vide koje su odlozene utakmice...
mada jo nisam odlučio ;)Quote:
Turski kup -Galatasaraj-Trabzon
U poslednje vreme ekipa Galatasaraja igra bas u losoj gormi,imali su nekoliko kikseva kuci protiv Vestel Manise,pa Bujuksehirom gde su remizirali po 1-1.U nedelju su na jedvite jade golom Hari Kjuela uzeli 3 boda i trener Rajkard ima bas dosta problema na pocetku svog rada u ovom velikom klubu.Ekipa Trabzona je katastrofalno startovala ali sa dolaskom novog trenera Gunesa dosle su mnogo bolje igra i ekipa trabzona se polako vraca na mesto gde mu je prema renomeu i pravo mesto-Ono sto je bitno za ovaj mec turskog kupa je veliki broj izostanaka kod domace ekipe sto ce zadati jos vece brige Rajkardu-Izostace jer su vec otisli na proslavu bozicnih praznika ,Kjuel,Franko,Elano dok pored jos ranijeg povredjenog Barosa nece zbog povreda nastupiti-Nonda,Sabri,Topal,,smatram da bi kvota na trabzon x2 koja je 2,05 trebala da dodje gledajuci formu u poslednje vreme ove 2 ekipe i gledajuci izostanke.Jos jedna zanimljivost(bio sam da gledam Fener-PARTIZAN prosle godine u istanbulu) Evropski deo Istanbula navija vecinom za Galatasaraj dok onaj Azijski deo-extremniji navija za fenerbahce (bogatiji)- srecno
Quote:
18:00 FMP Partizan ( - 6.5) 2 1,85 4/10 expekt
FMP je vrlo slab ove sezone i iako imaju mladu momcad nije to momcad niti pribliznog kapaciteta niti potencijala kakve su momcadi FMP a to prije imale. Nema tu niti nekog posebnog extra talenta , jedan od rijetkih tenera koji je dobio nogu je trener FMP a i zbilja igraju ne uvjerljivo i jedna su od onih momcadi kod koje kada se ide ocekuje se pobjeda. Cak je i jedna Cedevita ( bez podcjenjivanja). Partizan se dize u formi i svakim kolom igraju sve bolje i proslom su svladali siroki i ostavili ih na svega 48 poena i iako su prodali cijeli tim opet su vrlo konkurentni na svim frontovima i imaju neke odlicne igrace a Aleks Maric je i najbolji igrac eurolige proslog mjeseca. Uz njega tu su jos Dusan Kecma , Rasic te dva Amerikanca koji sigurno daju kvalitet vise. Partizan je vec izgubio par utakmcia koje nije planirao ( Cibona doma , Zagreb) i sigurno je da si ne smiju dopustit luksuz poraza i ova granica nije visoka i vjerujem u dobru ovbranu Partizana i limitiranje FMP a na mali broj poena i pobijedu sa sigurno 10 tak poena razlike.
Quote:
19:00 Olimpija ( - 6,5) Zadar 1 8/10 1,85 expekt
Olimpija je pri vrhu tablice i vec sam pisao i o njima i ove sezone su ulozili iznimno puno u ekipu i nadaju se velikim rezultatima . U euroligi su vec podbacili a niti u NLB u im ne cvjetaju ruze. U proslom kolu sam se molio bogu da izgube od Hemofarma i to se i dogodilo i docekao sam danas da odigram na njih ovaj iznimno dobar hendikep jer mislim da si sigurno nece dopustiti dva poraza za redom na domacem terenu i da ce pobijediti Zadar koji je u proslom kolu svaldao u gostima izuzetno matori Zagreb koji ni sam nezna kako uspijeva toliko pobjedivati. Zadar do proslog kola nije godinu dana pobijedio i sumnjam da ce sada uspijet povezat dvije pobijede na starni i po meni imaju katastrofalnog trenera i zbilja sumnjam da ce pobijediti u gostima jaku Olimpiju a hendikep je kao i kod Partizana ne prevelik i takoder ocekujem pobijedu od oko 10 tak razlike..
Quote:
20:15 Siroki Cibona ( -5,5) 2 1,85 4/10 expekt
Dvoboj dvaju klubova koji su se susreli na pocetku sezone i to je bio masakr od strane Cibonasa. Sutra ne vjerujem da ce se ponoviti takva utakmica ali kao iprethodne dvije vjerujem da ce Cibona svladati svog protivnika sa nekih 10 tak razlike jer jednostavno ovu sezonu igraju predobro i ne vidim nacina kako ce ih Siroki koji je prevrtljiva ekipa ipak dobiti. Cibona je trenutno prva na tablici i ne vidim zasto bi si zagorcali zivot i na ovom relativno laganom gostovanju prosluli bodove pred bozic. Granica je cak i za poen manja nego kod prethodna dva ***** i ja cu to sigurno uzeti.
i malo basketa ;)
Nancy - Lille 2
Susret dva tima koji se nalaze u odlicnoj formi. Domacini su dobili tri od svoja zadnja cetiri meca dok je Lille dobio zadnjih 5 meceva za redom u prvenstvu pri tom postigavsi cak 19 golova.
Nancy je odigrao izuzetno dobro svoj zadnji mec na gostovanju protiv Montpeljea . Postigli su dva gola i odigrali odlicno u odbrani ne dozvolivsi protivniku nikakve sanse za uspeh.
Lille je po nama tim koji igra najlepsi fudbal u Francuskoj . Sigruni smo da ce i ovaj mec biti veoma zanimljiv za gledanje s obzirom da je Lille u sjajnoj golgeterskoj seriji .Ni jedan tim u Frnacuskoj ligi nije postigao vise golova.
Soshauh-Rennes 2
Lorient-Valensiennes 1
Lyon 1
Nancy-Lille GG
moze li mi neko objasnit sto treba za ovaj monebookers account
Je li treba devizni racun i sta jos
galatasaraj danas nema napadacha... rajkarda ne zanima kup a isto tako i pomocni trener je otisao kucji za bozicjne praznike....
2 tipa 0-2 o X2
ima li koja 10/10 :D ?
fmp-partizan 2 ;)
Event Nancy - Lille
Selection Lille -1 (Asian Handicap)
Strength 10/10
Date 23/12/2009
Bookmaker/Price Bet365 @ 3.10 (Back)
Reasoning Lille scored at least 3 goals in all their last 5 games (1 against Slavia Praga in Europa League). Their attack is simply scary and they are not missing any important player from their midfield or attack. Nancy is stronger away than home as the results prove it and when they play against strong sides they can lose quite easily(0-3 against Bordeaux and Marseille). They have 26 points so they are comfortable from relegation. This match won't be that important for them as it is for Lille who has a chance to go in CL next year if they keep playing good football and scoring plenty as they do now. Nancy is safe from relegation and I think that they don't want much more than that. So I base my prediction on the very good form of Lille's attackers. Hazard, Gervinho and Frau are a trio that can break any defense. I think that Lille has at the moment the same kind of attack as Marseille or Bordeaux. They won in their last match away 4-0 at Monaco and Monaco is strong at home, not to be compared to Nancy.
Ovo 10/10 jer lik pricha o azijskom hendikepu,stoga oprezno ipak:)
Nancy - Lille 4+
Partizan 2
Galatasaraj x2
Lyon 1 il Gent 1
lion ce prije X doc...zaobidji to :))
trabzon x2
le man 1
kvota 5
izvinite sd se probudih pa nisam pratio da li je predlog trabzon x2 ili 2 u wiliams kladionicu 2 je 3.85 a x2 je 1.75