ja ne vjerujem da roditelj može da se odrekne djeteta... no ne zna ko nema...
http://www.vijesti.me/tv/lgbt-mladic...rodromu-925511
Printable View
ja ne vjerujem da roditelj može da se odrekne djeteta... no ne zna ko nema...
http://www.vijesti.me/tv/lgbt-mladic...rodromu-925511
Takve je budale najlakše nagovorit da opale u policiju ili u jednoga čovjeka i da nastane haos. Neka neko vikne da je policija ubila protestanta, eto ti naroda na ulice i nasilja u ogromnim količinama. Potrebno je samo da organizator ima više u glavi od ove ekipe. Možda ovi Rusi koji su ekspresno otputovali iz Beograda.
Od samog starta sam mislio da ima nešto u toj priči, da se neki dfovac malo zaigrao misleći da nije to ništa strašno i da se neće doć do njega ako nešto ode po krcu. Ako je tako, onda dps samo taktizira, bira najpovoljnije vrijeme kad da iskoristi to što, navodno, ima. A moguće da su "samo" htjeli malo nereda, bez namjere da Mila skraćuju za glavu. Pa ih sad ćeraju za mnogo više nego što su se pogađali.
Naravno da ih reklamiraju kao ozbiljnu terorističku organizaciju. Kad si vidio pauna da za svoje perje kaže da je prosječno?
Đe si, sokole, šta radiš gujo ljuta. Naši vrapci i gliste.
Ko finansira Milačićevu ekskurziju?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ja i dalje odbijam da poverujem da je neko od čelnika fronta namjeravao da izvede ovo što im se spočitava, ne zbog toga što su moralne vertikale nego zato što nema šanse da bi preživjeli a znamo da mnogo vole da su živi i da krckaju poslaničke plate i ostale pogodnosti.
Pa zato i velim da je vjerovatnije da su htjeli da svoje "ubačene elemente" iskoriste da stvore neko njesra koje bi opravdalo pare koje su usute u njih, samo što ih je dps dočekao na volej pa im sada naduvavaju balon. Makar je meni nešto tako vjerovatnije od ovoga za šta se terete.
Mada, ako su oni mogli napunit glavu nekom jadniku ko u njih gleda kao u bogove, ko zna kako u baćuške gledaju buzdovani iz df-a. Sjećaš se Danilovića kako je ovlažio grleću rusku zastavu u Moskvi, a on je, navodno, i civilizovaniji i normalniji od Pipuna i Mandića. Pogotovo mi Pipun djeluje onako podložan. Mandić je prenamazana fukara da bi na tako nešto pao. Doduše, pare bi mu bile vjerovatniji motiv.
Nit znam ko se s kim dopisuje, nit koji Pedja (Bulatovic?), nit kakve su šale u pitanju. Nemam vremena za sve to. :D
Ne morate objasnjavat ako vam je crnjak
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ma nema teorijske sanse da neko poput DF-a nije organizovao nesto ozbiljnije od protesta 2015-e posle onakve predizborne kampanje i prakticno nasilnicke retorike. A sad koliko je to ozbiljno bilo i da li im je i koliko DPS naknadno upakovao me cak i ne interesuje previse. Neka trunu svi do jednoga. Politicka scena ce bez tih glavonja biti zdravija u svakom slucaju. Da sklonimo prvo jednu prepreku napretku pa da micemo polako i DPS.
Da vidimo i to čudo, da DPS ošega granu na kojoj sEdi.
Samo da ne bude ovako nešto
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...ce3419d0fa.gif
ako su Rusi preko ovih tupadžija ozbiljno mislili da mogu da urade nešto onda komotno neka ugase državu
Zvanicna Rusija mozda ne, ali nezvanicno je svasta moguce. Niko nikad nece znati. Ali je sad definitivno vise ljudi pomislilo da ovdje moze bit nesto konkretno kad su i zvanicno na papir iz tuzilastva stavili df. Bice interesantan razvoj dogadjaja.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ako optužbe zasnivaju kao telegraph na slici Lavrova i Ristića piši sve propalo. Ali ostaće urbana legenda za sljedeća pokoljenja DPSa.
To je što najdalje mogu dobačit, do Poljske.
Pakuj rekvizite gasimo ovo.
Pivo ako hoce lucke da plati dobro jes ako neće platit ću ga ja.
Sky News je objavio fotografije dokumenta Eduarda Šimšakova.
Skynews
Russia 'linked' to election-day coup plot in Montenegro
http://e3.365dm.com/17/02/750x563/2e...20170220191517
http://e3.365dm.com/17/02/750x563/97...20170220193620
Potvrđeno je da se radi o bivšem zamjeniku vojnog atašea Rusije u Poljskoj kao što je rekao Katnić.Quote:
Passport images belonging to one of the two main suspects link him to the Russian military and suggest he used an alias to plot the coup.
An old passport is issued in the name of Eduard Shishmakov. It describes him as the assistant military attache at the Russian Embassy in Poland.
A more recent passport issued in August 2016, just two months before the attempted coup, has a photo of the same man, with the same birth date, but a different surname - Shirokov.
Western intelligence say it is proof Shirokov was a GRU officer and is connected to Moscow. They have described the coup attempt as "further evidence of aggressive Russian involvement in the heart of Europe".
In a further development, Polish authorities have provided us with a statement claiming that Eduard Shirokov was thrown out of Poland:
"We would like to inform you that Eduard Vadimovich Shishmakov was identified as GRU and in October 2014 he was declared persona non grata by the Polish government," they said to us in a statement.
"This decision was taken after discovering his involvement in intelligence activities."
Све је мени било јасно оног момента када се секретар Савјета за безбједност Русије, или ти главни координатор тамошњих служби безбједности Николај Патрушев, напрасно обрео у Београд, пар дана послије наших избора, да наводно преговара о споразуму о дипломатском статусу десетак ватрогасних возила са пратећим људством у руском хуманитарном центру Нишу (који иначе дан данас није договорен).
Е сад до којег нивоа то иде, да ли су то дјеловања појединаца из система на челу са, послије ових немилих догађаја експресно смијењеним Решетњиковим, што обзиром на лоше стање руских државних структура није немогуће, или се ради о нечем дубљем, највјероватније ми обични смртници нећемо сазнати.
Иначе ухватих данас негдје изјаву Дмитрија Пескова, како се хвали да Русија има одличне односе са ЦГ и да су јучерашња писања Телеграфа подметачина.
Evo lucke ima izvore bliske katnicu izgleda sad.
A oce li ovu pricu vuci kao onu afera snimak?
Ja sam do sada vjerovao da je sve ovo DPSova namjestaljka u saradnji sa Vucicem ali sad ipak smatram da se nesto desilo. Nije bas Milas toliko mocan da sve ovo izrezira