Iz raznih medija [Edicija 2024]
što će imati kad je sve namješteno? da je sreće, prijavili bi se stručni ljudi, ma kako se pisali. ovako je rtcg opet glasilo partija, samo ovog puta to nije dps. glavni u savjet je čoek koji je u svojim tekstovima pljuvao CG, boki je 4 godine nezakonito tu dje je. rtcg je sad dfov i esa, nekad bio uraša
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iz raznih medija [Edicija 2024]
Quote:
Originally Posted by
Antares
Znas kako, RTCG dijeli stanove uskoro, eno im se zgrada gradi na Starom Aerodromu, mozda se nekome i zahvali prigodno.
Usput, uopsteno, da li je pokrenut krivicni postupak protic Drljevica i Savjeta i ako jeste, zasto nista nije radjeno oko toga?
https://www.pobjeda.me/clanak/sdt-fo...ali-za-raonica
dokle se stiglo, i ne znam baš. al drljević ti je df, a u savjet ljudi bliski bokiju. pa ti vidji :D
Quote:
Originally Posted by
Crni Zuti
Ne valja gospodi sad program. Ranije je bio odlican, upalis tv rekao bi sve cvjeta, nema nista negativno a kamoli kakva kritika, po citav dan patriotske pjesme i zastave se ore, kao da se to maze na hljeb pa se od toga zivi. Ako bi izbor nekog od ovih kandidata iz dps/sdp znacio povratak na to stanje, ja bih prvi izabrao raonica, ako nista program je sada 5 puta objektivniji, a ne kao javni servis sjeverne koreje
eo recimo Kadija. dvaes puta bolji izbor od Bokija. al tvoj problem je ovaj dakle :D
Quote:
po citav dan patriotske pjesme i zastave se ore
tako reci. da znamo šta smeta. kakvi ste vi dfovci sa dna kace. prije il kasnije se otkrijete. jbg, u krvi vam je da mrzite Crnu Goru. jače je to od vas [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk