Na vise mjesta od jednom
Printable View
Na vise mjesta od jednom
imas malo postova, moras malo spamovat dok ne prikupis.
A mislis li da mu ovaj post nije spam? Xaxaxa
A tu je i 6 mjeseci minimalnog staza tako da.... nema potrebe za naglim spam-om nego uskladi post-ove i period od 6 mjeseci :)
Taman 1 na dan da ispuni kvotu.
Evo danas prvi put cuh da je Crna Gora, svojevremeno, objavila tar Sjedinjenim drzavama. Ja nisam neki veliki poznavalac istorije, ali za to nikad cuo nisam. Evo ni moj otac koji ima skoro 80 godina. Zamolio bih nekog ko zna bolje istoriju Crne Gore, da me prosvijetli.
Postavih pitanje i na pdf Istorija, no mislim da cu prije ovdje dobit odgovor.
Dje si to cuo ?
Gledah nA HBO o Titu,UsA i Yu...Sve se desilo zbog toga sto tito zeznuo Amere za 20milijardi ahaahaa
Ali najace kad je u Zastavu posao da im naredi da naprave lux auto za USa..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d3e50257ce.jpg
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Cuh od jednog lika iz susjedne nam Srbije. Pa reko, da nisam sto propustio.
Mora da ga je neko dobro izgorio pa ovaj povjerova
Znali bismo valjda da ima cak i zaebancija...
Moguce je da je doticni mislio na period rata u Bosni/hrvatskoj ili bombardovanje 99...
Prije toga nije bilo prostora za rat, a od pocetka 20 vijeka smo bili saveznici...
Znaju srbi tako da zabudale, samo kazes "A gde Kosovo?" I vratis ih na fabricka, smire se poslije restarta hahahahah :)
Ja mu rekoh da je to najverovatnije bilo krijuci i da za tu objavu rata niko nije znao lise njega i kralaj Nikole" :)
Pa ja gledam sad nesto jel mi promaklo... Jer mi je najrealnije da je SAD ratovala sa nekim od nasih saveznika pa da smo u paketu objavili rat : Rusijom, Francuskom, Engleskom itd... Ali lise jednog rata cisto pomorskog sa francuskom nisu imali, britanija isto poslije rata za nezavisnost a sa rusima vazda korektno
Ma pobrkao brat Srbin Japan i USA.
Oni tako znaju da pobrkaju svasta nesto.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Eee brao, jesmo li jos u ratu sa Dzapanom, il smo sklopili primirje?
Potpisano primirje, mislim 2006 godine
E dobro mi rece, da slucajno ne nabasam na jednog pa da ga uzmem za POW :)
Makse, ratovali smo snjima 102 godine. Dosta. Ne poconji opet :)
Данас ми се десила чудна ствар кад сам хтио да подигнем новац с банкомата НЛБ банке онако испред њихове пословнице у Гинташу. Убацио картицу, све нормално и сад да изаберем суму за подизање, кад оно обавјештење да сам унио погрешан пин и да пробам поново. Је ли могуће да сам "дошао" до тога дијела, а претходно имао ону поруку Добродошли господине икс ипсилон или како већ а да сам унио погрешан пин. Једино ми пада на памет да сам погријешио једну од четири цифре, па су оно као рачунали да сам највјероватније ја у питању. Дакле?
Tako radi software.
To se dešava i kad nema para u bankomatu...
Sent from Tapatalk
Nisam zaboravio, ukucao sam potom i podigao novac bez problema, no me ovo opisano začudilo.
Promijeni sifru sto je prije moguce,nije iskljuceno da nisi “skimovan”
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni se isto desavalo na bankomat od hipotekarne. Ukucam pin pise dobrodosli, i krenuh dalje uplata - kad ono da pritisnem iznos pogresan pin kod, ja opet i ostade kartica u bankomat. A prethodno sam promijenio pin kod (stari izgubio) .. moram vidjet sto je to.