Очигледно си посао за модераторе.Па па.
Printable View
Zaboravio si mitros xe xe xe
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Potvrda iz same Britanske vlade o aktivnostima Rusa na ovom području je dovoljna potvrda da se zapravo nešto i pokušalo. Sad, što se sve ispolitizovalo i u medijima se plasiraju polu informacije, sklapaju se nagodbe sa navodnim akterima - to je druga stvar i tu treba sačekati suđenje. A da su Rusi pokušali, jesu i to definitivno.
Podsjetio bih na trenje koje postoji evo 15 god. između Britanskih i Ruskih službi (Britansko špijuniranje u Moskvi, protjerivanje njihovih ambasadora, Ruske likvidacije disidenata i bjegunaca od Putina po Engleskoj), te je sasvim sigurno da Britanija pomno prati aktivnosti Rusa po Evropi i Balkanu.
Evo rece Katnic da imaju snimke tih rusa ,da ih je BIA slikavala, pratila, snimala cak i u jednom momentu privela dok nije dosao glavni pa ih morali pustit.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Кука ЦИА како су Руси намјестили Трампа за предсједника у Америци, и онда чујемо како наше службе зауставиле руску, заиста за ваљање од смијеха. Да су Руси нешто хтјели, неби им требали фоклор Четници и Пипун. Катнић је прво рекао да нису сарађивали са другим службама, а сад вели пратила их србијанска БИА.
evo dio o Baru:
Quote:
Some officials in the U.S. have questioned your country’s usefulness to NATO. Montenegro has only about 620,000 citizens. It has no air force. It has no military academy. It has no coast guard. Your armed forces have less than 2,000 active personnel. So what does NATO have to gain from letting you join?
Montenegro is very strategically positioned. It has an exit to the Adriatic Sea. [Other] countries of the Adriatic, namely Slovenia, Croatia and Albania, are already NATO member states. Montenegro is the only country which is not. It has a very powerful port, the port of Bar. And this port of Bar is strategically important for NATO’s opponents, especially following the conflict in Syria, when Russia started its search for a good naval base in some of the warmer seas.
Ovaj pitao šta to imamo da ponudimo NATO, a odgovor Dula može protumačit kako ko hoće, dakle:
-Nudimo vam to što nećemo dati Luku Bar Rusiji (ovo zvuči kao ucjena, primite nas ili je dadosmo :D )
ili
-Nudimo vam Luku Bar za koju je zainteresovana i Rusija
Nista novo u nasoj crnoj gori.
Katnic kod supkovica se jos vise izlupao i zapleo. Mijesa prezimena,javljaju mu se nova desavanja. Covjek i dalje ostaje no1 predmet sprdnje u drzavu izgleda. Ne znam sto ce mu ovo?
Sa druge strane crna gora je odbranila Ruski napad ,cime se ipak ne moze SAD pohvaliti,dje je Tramp dosao na vlast,zbog ruskih sluzbi
Lako je ubiti (ja sam mogao nekoliko puta da mi je palo na pamet i da mi je nešto od đedovih trofeja bilo pri ruci) ali treba stvoriti sliku da ništa sa tim nisi imao.
Kako reče Vanja
Jedna CIA je bezbroj puta pokušala da ubije Kastra pa on napuni 300 godina
Monci, Ruski obavještajni sistem je i dalje jedan od top sistema na svijetu ali nije ni primaći KGB-u, to mnogi zaboravljaju. Usled reorganizacije i promjene strukture, kao i odlaska mnogih jedinica u svoje matične zemlje koje su nastale raspadom SSSR-a, njihove tajne službe su izgubile mnogo na efikasnosti.
Da ne pominjem njihov kiks skorije u Ukrajni, kad nisu uspjeli da predvide u kom će toku da se kreću protesti na Majdanu, tu nisu uspjeli da spriječe dovođenje proevropskih Ukrajinaca koji su iz pograničnog pojasa (gdje se Ukrajna graniči sa zemljama članicama EU), kao i sama organizacija puča u Krimu. I tamo su imali ''ćurane'' koji su poslužili svrsi i na kraju dana popili metak u čelo od samih Rusa.
Ruske tajne službe nisu svemoguće ali samo bi malo dijete moglo da tvrdi da oni ne operišu Balkanom ili Evropom generalno.. Što se tiče konkretno pokušaja napada kod nas, neću ništa da tvrdim dok ne vidim sve dokaze na kraju. Ali tvrdeći da Rusi nemaju interesa ili još bolje da nemaju potencijalnih ''ćurana'' ovdje je malo bleskasto..
Kad ne umije Katnic evo moze Daily Mail:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...enegro-PM.html
Dosta je foruma bilo, kad me rakun ovako proziva, super
Ne ne, jednostavno nisu mogli da iskontrolišu toliku masu na Majdanu. Ukrajinska naslednica KGB-a Alfa grupa je bila žestoko pod uticajem Rusa, a ista je poslala svoje snajperiste na Majdan sa naređenjem da pucaju u masu. Međutim vrag je odnio šalu i vlast je smijenjena.
Komandant Alfa grupe u Donjecku Aleksandar Kodekovski je posle tih događaja prebjegao i preuzeo komandu nad separatističkim snagama u toj oblasti. Dok trenutna vlast nije izvršila čistke, separstisti su se uveliko služili informacijama Alfa grupe..
Rusi nisu željeli destabilizaciju Ukrajne sve dok Janukovič nije zbačen. Sad je već druga priča. Danas su opet primirje proglasili a preko 10k ljudi je nastradalo u sukobima da bratskom Rusijom.
Stoga se ne treba zavaravati, kad su mogli da okrnje i udare na Ukrajnu koja im je 50x u svakom pogledu bliža od nas, čemu onda mi da se nadamo?
Alfa grupa nije "naslijednica KGB-a". To bi bio SBU, odnosno "Služba bezbjednosti Ukrajine".
Alfa grupa je specijalna jedinica u sastavu SBU-a formalno namijenjena za antiteroristička dejstva i zaštitu službenika sudskih organa i učesnika u sudskim procesima.
Inače, stari vrh SBU-a, ljudi odani Janukoviču, su u noći 21/22 februara 2014. (kada je Janukovič napustio Kijev) opustošili sjedište SBU-a, tj. ponijeli sve hard diskove i dokumentaciju koju su mogli a ostalo uždili, te zatim pobjegli za Rusiju.
Time su osakatili ukrajinsku obavještajnu službu, koja je morala da prikuplja građu od nule i da nanovo češlja kroz ukrajinske institucije i svoje saradnike da bi znala ko đe "stoji".
A Rusi odgovorili sa #FakeNews.
https://www.rt.com/news/377899-monte...plot-innuendo/
Evo ja vam vjerujem sve. Vjerujem vam i da Milaš nije znao šta se dešava 16., i da ministarka odbrane nije imala pojma, ni Katnić, ni Stanković.
Dule počinje na 1:17:00.
https://youtu.be/AcVrGnb8KPg
Daily Telegraph i Daily Mail, oni sa Prelaznog roka xxx godina najbolje znaju :lolblue:
Najbliže poređenje, Kurir.
Ne znam zasto se uopste prepucavate ovdje. Sudjenje ce biti javno a tuzilastvo ce morati da predstavi sve dokaze kojima raspolaze.
Treba se setiti i Viktora Juščenka, prozapadnog ukrajinskog predsednika, kojeg su ruske službe navodno htele ubiti trovanjem dioksinom.
Danas on tvrdi da ga je trovao jedan od najbližih saradnika i lidera narandžaste revolucije David Žvanija, a ovaj pak tvrdi da je sve bila laž i nameštaljka ne bi li se Juščenko prikazao žrtvom.
Ko bi rekao? A čovek stvarno gadno bio nagrdjen.