Uradi reinstalaciju.
Sent from my HUAWEI G700-U20 using Tapatalk
Printable View
Uradi reinstalaciju.
Sent from my HUAWEI G700-U20 using Tapatalk
Uradis je bez formatiranja HD.
Hireen's boot skines , narezes, podignes sistem, skines podatke i reinstalacija, ili ako imay cd od tog operativnog pa pokreni repair
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Mail sa 3 atačmenta na mnogo mailova. Kako ih poslati da budu isporučeni, ali ne kao spam? :) Mišljenja sam, nikako? :) Jedino što mi pada na pamet je da napravim folder na cloudu gdje cu uploadovat ta tri fajla. Posle taj šerovan link pošaljem na te adrese mada će i tad bit kritično da gmail to pusti a da ga ne vidi kao spam? Jel imao ko sli;nog iskustva možda?
skoro sam zamijenio hard disk na lap topu...
medjutim, primijetio sam da mnogo sporije radi nego ranije... npr ne mogu da otvorim dva videa u isto vrijeme, cak i ako samo jedan otvorim isti sjecka ako je otvoren bilo koji program...
a ako samo zaklopim lap top a ne ugasim ga, kad ga ponovo otvorim treba mu cijela vjecnost da se pokrene...
je l iproblem u hd ili...?
Jel ti taj HDD sto si stavio nov ili polovan?
Da nijesi stavio neki umiruci na 5400rpm ili neki sa malo cash memorije?
Brzina HDD-a je jako bitna stavka. Dzaba ti gomila rama i najbrzi procesor ako ti je spor HDD.
Ovi novi SSD hard diskovi kazu da su bolnica,treba to da razmotris.
Meni je to sledeca investicija.
Skini ovaj zip standard edition rasakuj na desktop, izmjeri i javi rezultate
http://crystalmark.info/software/Cry...k/index-e.html
Kako da namjestiim da mi se zvuk ne cuje i u slusalicama i preko zvucnika kad prikljucim slusalice nego samo preko njih .Zvucna je realtek i windows je 10 ?Izludjeh vise....
U sto ukopcavas slusalice? U laptop, zvucnike, u karticu odzad kucista?
kuciste, naprijed ima jack
u podešavanja od zvučne kartice, dakle u onaj program, ima opcija da čekiraš (dečekiraš) da se ne čuju zvučnici u isto vrijeme kad i slušalice.
Poslato sa Huawei P8 lite
Probao sam to ali dalje nece ako mislis na "mute rear sound when front jack ...
da, to
Poslato sa Huawei P8 lite
Probaj da maknes realtekove drajvere i pustis da windows sam aktivira nativ drajver za karticu. Ako nista, bar ces reinstalrat drajvere a mozds je bas to rjesenje.
Pokusavam na novi asusov laptop (nema dvd drive) da preko usb memorije instaliram win 8.1. Sto god uradio instalacija se prekida na oko 85% od 'Getting files ready for installation' sa greskom 'Windwos cannot install required files. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x8007025D'. Probao sam dvije usb memorije i dva iso win 8.1, tako da do toga nije. Jel imao ko ovakav problem?
Probaj u Bios da podesiš za Win 8.1, a ne za Win 7, ako ima to podešavanje.
ima, vec je podeseno za win 8.x
Mislim da je do biosa, treba disejblovat neki od uredjaja ali koji...ne shecam se.
Ubuduće koristi windows 7 usb dvd download tool i nećeš imati probleme tog tipa. Reći ću ti kad budeš opet radio fresh install. :)
Pokusavao sam i pomocu windows 7 usb dvd download tool-a, potpuno isti rezultat je bio. Hvala u svakom slucaju, javljam se ako opet naletim na isti problem.
Ljudi,imam jednu sitnicu,koju mi je muka da trazim na google,ustvari ne znam kako da postavim upit jer je taj dio delikatan.
Naime,kad kucam znak navoda,ne desava se nista,a ako uradim to jos jednom, tu otkuca dvostruki,tj i onaj koji prvi put nije otkucao.
Glavu dajem da je neki glupi strik u pitanju u odjeljak za region/jezik u windowsu,al mi je crno da trazim...
Poslije toga resetuj ako odma ne proradi.
Napravih. Hvala momci!
Pozdrav, postoji li neki program preko kojeg mogu podijeliti vajrles sa laptopa (imam modem t-com, dosta protoka), da bih koristio i na telefon taj internet, hvala
Slicnu stvar sam radio ja dok sam imao ADSL ruter bez wirelessa. Dodushe na XP-u.
To sto ti zelis da napravis se zove "Ad-Hoc" mreza.
Nije potreban nikakav program mimo Windowsa,sve se radi u njemu i rucno.
Ne mogu sad detaljisati korak po korak,ali princip je da u network connections share-ujes konekciju od 3g modema,a zatim da odes na konekciju wireless kartice (takodje network connections) i tu kreiras wireless mrezu. Ta mreza ce sadrzati i internet,koji si maloprije podijelio.
Ako se ne snadjes, becni na google "making adhoc network" a ako se i sa tim ne snadjes, u krajnjem slucaju javi se na PM da ti pomognem.
Posto ne mogu nidje da nadjem temu o web design-u , na ovu "univerzalnu" cu...
Slabo imam iskustva u pravljenju web stranica,kao klinac sam nesto radio u Front Page-u i to je bilo to.
Imao bih sad zadatak da napravim stranicu koja vec postoji,samo je na makedonskom hostu.
Kontam da bi mi bilo najlakse da nekako "iscupam" taj sajt,promijenim tekst na nas ,promijenim par slika i podignem na domaci host.Znaci bukvalno da je iskopiram uz izmjenu teksta i par slika.
Ono sto je bitno je da bih imao dozvolu od makedonskog web mastera da uradim to,znaci ne radim nista nelegalno i druga stvar,ta stranica je radjena u Word Pressu.
Postoji li nacin/program da to najlakse zavrsim,tj da ga ne pravim iz temelja ili sto bi rekli "preko kicme"?
Imas dosta stranica i software-a za to.
Meni se cini da sam najzadovoljniji bio sa ovim: http://www.httrack.com/page/2/
Probaj pa ako ne odgovara, obrati se Google-u, on zna vise.
Posto imas pristup hostingu onda kopiras wp i bazu https://codex.wordpress.org/Moving_WordPress
Dobio sam Huawei Y6
Viber 5.8.0
Ne stizu mi poruke, ne prikazuje mi niiiiista dok ne udjem u Vajber. Onda uredno pokupi poruke i radi. Opet izadjem, zakljucam tel i optet ne stize nista.
Sto i kako da radim?
Imaš podešavanje da ti se aplikacija sama pali u pozadini. Jer ima nekih telefona kojima se aplikacije gase posle zaključavanja, radi uštede baterije.
Sent from my MX5 using Tapatalk
Trabalo bi da se moze podesiti koja ce aplikacija raditi u pozadini kadje tel zakljucan. Kod mene to tako funkcionise