Svasta li vas nervira aooo :p
Printable View
Svasta li vas nervira aooo :p
Nervira me sto imam zadnji ispit sjutra a ne da mi se da zaspem no ko idiot blejim u ovaj racunar i cekam torrent za game of thrones finale...
ti ga bar znas
Iznervirala me djevojka, sad bi posha' da joj opalim zadnji movashi u glavu, pa dok pada, lijevi kroshe, i kad najzad pane na zemlju, sta' bi joj koljenima na ruke pa sve direktima u nos...
Pa bolje odje da izdushim...:D
Nervira me,sto je ova prehlada neumoljiva,e'o 3 dana se raspadam ka' sumeca tableta,potrosih 20e maramica..:D
nervira me jedan kiks sto mi se desi jutros,***** ti maler i mene bahatog,
no mi opet to nece nista pomoc
sto se vracem u dzunglu..
T-com koji već 20 DANA (slovima DVADESET) nije u stanju da osposobi telefonsku liniju i ADSL ...i to za firmu...
Povraće mi se kad pročitam ovo na facebook ili na forum...
Znali su se 6 mjeseci, prije nego što su prohodali, posavadali su se, ali su se posle te svadje zbližili još više. Jednog dana mu je rekla da je bolesna, da ima bolest srca. U trenutku ju je zagrlio i poceo plakati. Ubrzo kada je trebala ici na operaciju, kada je trebala uci u avion, nije se ni pozdavio s njom. Kada je došla oporavljena sa operacije nije ga vidjela. Pitala je mamu gdje je. A ona odgovorila:'ZAR NE ZNAŠ KO TI JE DAO SRCE!!'
:'( :cry:
Ovo je tuznije od popularnog Hachika..:D
Raonic raonic raonic
A podgoricanin sa kanadskim pasosem?
Turske serije na svakom kanalu!
kad neko upane u katakombe doma revolucije... evo to se cesto desava u zadnje vrijeme, nazalost
Frizer mi. O, kakve arogancije, kakvog stava... Hmeh.
što mi se javio neko večeras, a ja ne znam ko :s
Nerviraju me pacenici koji odma poslije pogibije prave IN MEMORIAM, TRIBUTE, RIP etc, clipove za YouTube.
..."Pevaj brate"...
mene nerviraju smrdljive i glupave teme na ovom forumu o pe*erima samo sto su "theread"-i zavijeni u drugoj formi..daj kratko i jasno odje*ite sa tim smornim temamam vise..sjasite !!!
ne znam jesi li u toku, mozes da markiras pdfove koje ne zelis da pratis, i eto.. smanjena nervoza..
Finansijski inspektori - najveci bazd u mom poslu.
Evo nervira me ovo sto jedan dan u uglu foruma stoji CDM logo a drugi dan VBulletin ... Sto ne napravite ovo vise... :)
Sve i svako.
Nervira me kad pročitam "može lock" nakon neke umotvorine na temu ...E pa ne može lock, ne-mooo-že!
dzigavi ovu temu i pricu.
moze lock.
Либерали, екстремни љевичари и екстремни десничари.......
Ultimativna uzaludnost depilacije.
kad mi neko rece: poslacu ti esemes..
aaaaaaaa grrrr
Zub... Tachnije neshto shto se nekad zvalo zub...
smrdljiva pink televizija !
ispucale i skorčale pete..kod đevojaka...
a i mužjaka...
Kad Jacimovic prenosi Wibledon...Daleko bilo...
Krkna :( A okle, posle 8 sati rada i shpartanja po gradu posle toga u salonskim cipeletinama... ne pomaze voda majko... :(
rendanje peta jednom nedeljno, vazelinska krema i lijep lak čuda čine...
Ne bih da se ubacujem ali eto moram... :D
Krkna mislis da je nekome posle 8 sati gore navedenog stalo do 'rendanja i mazanja'?
Migrenica moja draga, od 7 sati jutros!