Pa kako cemo, sto cemo?
Printable View
ne spada pod crash..ali sad pored G zgrade gore nekoliko vozila...cini mi se neki dzip a pored njega ufatilo i golf 4, mini moris i fiat punto...ne vidjeh jel jos neko auto osteceno, al vjerovatno jeste..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Interesantno je kako su svaki podatak promašili :D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
4 vozila i bila su na italijanske tablice a jedno bez..pretpostavljam necija ko radi sa autima... inace su ostecena kolioko sam vidio x3, punto, mini, golf 4 i reno megan na PG tablice
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Da, momak radi kolima. Inace posten i OK momak. Sve je bilo prodato osim X3.
Samo nek su vijesti i ostali zdravo.
vazda na postene pucaju i bacaju bombe
Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2
http://www.vijesti.me/vijesti/vozac-...-clanak-136353
Znaci tahograf pokazuje da je vozac izgubio kontrolu posle tunela i da je tada vozio oko 80? Molim te, pokazuje li tahograf da je mali pretecao ulicu? Sramota.
Okle sad ovaj svjedok?!?!?! Znaci od ovakve tragedije se pravi takav cirkus da je stvarno postalo smijesno... :burp:
Ako tahograf pokazuje konstantnu brzinu oko 70km/h i onda odjednom 40km/h onda je legao na kočnicu.
Ako pokazuje konstantno oko 70km na sat i onda 90km znači da je preticao.
Na tahografima piše i vrijeme kada je voženo.
Pošto kažeš da imaš svaki dan dodira sa tahografom vjerovatno imaš stariji model takozvani analogoni tahograf sa onim listovima kružnog oblika koje stavljaš ručno.
U EU se koriste digitalni tahografi koje daju informacije slične kao GPS.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note x2
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...-clanak-136479
... dokleee..
Uzas, kakva godina, ne treba iz kuce izlazit. :( Je li ovaj momak vozio davno gsi-a trula visnja?
E moj dusko...
A ja sinoc bio kod njega da mi radi na auto i ostavio auto.....
Imaš li rezervne ključeve mrčio se?
Mora da je letio, tako da, sam je kriv.
Aj ne seri(te).
Sto god i kako god, znamo da je njegova majka u crno, i bice u crno do kraja zivota, a njega nece bit.
Ne smijemo komentarisat kad su ovi slucajevi u pitanju.
Sve je to u redu, greota je, tuga velika, ali sta da se radi. Da je sporo vozio spasio bi i sebe i familiju nesrece...
Nije lijepo. A jos je grdje ponasat se sebicno i neodgovorno prema djeci. Ne ni roditeljima, ni zeni, nego prema djeci. I ja voilim da vozim brzo, i smatram da vozim dobro, i da mi nista ne moze biti, pa od kad sam otac pazim kako ulazim u svaku krivinu.
Tuga njegovih godina, mlad je momak. Ali tuga i onih blizanaca, jos veca.
Samo kod našeg naroda je bolje prećutati istinu i ne reći ono što svi misle.
Čini nam se da smo tako bolji ljudi. E pa nismo...
http://www.vijesti.me/slika-519x316/...ika-290537.jpg
Je li ovo iznad Kosmača đe se završavaju 3 trake?
Ako ne griješim, ovo je prelaz ne u drugu, nego u treću traku. Tako da, bon voyage. Sreća pa je autobus bio, inače bi ubio još nekoga.
Rekao bih da su 2 trake.
Mislim da jeste ona uzas krivina bez nagiba...
Boze pored svih kola koja je vozio i koja ima da u ovu cekerendu zavrsi zivot...uzas
Pa prije dva dana je imao udes sa Audijem, negdje u grad.
sinoc sam se vracao iz kotora i naisao sam na zastoj. prizor je bio uzasan. to je lijeva krivina kad idete od bd ka ct izmedju tunela malog i spomenika pred lakat pred brajice. ni na kraj pameti mi nije bilo da je on bio u seatu . rekose iz autobusa da je naisao poprecke . kakva tuga majko mila. da se ovaj jun nikad vise ne ponovi
Tuga.
greote! ne znam kako komentarisete tako, sto god da je bilo i kako, nesrecan slucaj i ode jos jedan mlad momak.
John imao je udes sa sivim rs-om, ali nista strasno.
sa prednje strane a parkiran je 'guzicom' napolje.
Nego, nije to ni bitno sad, zali Boze jos jednom.