hahahaha
a ljepsa je fabricka cetvorka 16 puta
Printable View
hahahaha
a ljepsa je fabricka cetvorka 16 puta
Kakva kenjaza.
kakav li je osjećaj ići 250 u školjku od dvojke? pokušavam da se izrazim ali mi ne ide :)
Zajebi 250 na sat, ali 2,6 do 100?
Sjedi u zastavu i idi 130 (ako moze) osjecaj vjerovatno slican tome samo 5 puta gore
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
450.000 registrovanih g2 u njemackoj 2012g, nema mu smrti :)
Neka ih posalju kod nas,za pola godine pola nece bit
postigah 10.000km od kad sam kupio golfa
http://img.tapatalk.com/d/13/12/26/y6yduty8.jpg
na dan kad sam ga kupio je postigao 27.000 na put do kuce :)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sjutra ulje i filteri
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Jesi imao kakvih ulaganja do sad? :-D
Sent from my LT22i using Tapatalk
Usla mi jednom prosle zime macka ispod haube, pocijepala je kais, kad sam htio auto da upalim, jedan dio tog kaisa usao kod zupcastog, on se deformirao i sa njim svih 15/16 ventila. Ja sam pomislio da cu morati da kupim novi motor, sve me je kostala oko 300e
Ostala ulaganja nikakve, samo ulje i filtere :)
Zasto bi macka cijepala bilo kakav kais? Da ti nisi bio prije toga kod nekog strucnog majstora pa ti je prodao tu pricu. Bas mi zvuci nevjerovatno. Bas bzv na nov auto da se to tako desi.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Jer nema onu donju zastitu kao sto imaju dizel modeli, macke se motale po dvoristu cijele zime ispod haube golfa, i drugog passata b5.5, posto ja bas cesto izadjem u grad uvjek je motor "vruc" kad se vratim, pa macke su to iskoristile kao radijator, a na passat nisu mogle da udju bas zbog te zastite. Jednu noc, ne meni licno nego majka, htjela sa upali auto cuje neku buku ali se auto upali, kao zene inace, nije obratila paznju na to no rekla aj da krenem, i poslw nekih 100m joj se ugasio ato i culo se nesto na motoru.
Prije toga auto je bilo servisiran u ovlascenom servisu
Neka iskustva sa golfom 7tdi,1.6?
Poz za sve i srecan bozic onima koji slave,meni treba preporuka za dobrog mehanicara ili servis za vw vozila,golf 4 tdi 130ks pd,trese na ler i cima a dijagnostika top,pa me nagadjanja skupo kostaju kod kvazi majstora, pomagajte i poz.
Maki, 069015527
Fala fabia i za pm,moze jos neka preporuka dobro ce doc,rekose mi i za miluna u tolose iskustva s njim?fala.
Dobar. Mozda bih ga vozio, sa 3.6 naravno...
Sad vidjoh golf 3 vr6 na pg mn tablice. Zamisli ti tu staru lokaru koju mi gradjani sipamo izmedju ostalih lokara koje imaju. Aj ove nove I razumijem ku.ce se ali ovo me je zaboljelo. Mora da im to treba da bi brzo zavrsili neki posao. Posto su ono bas azurni kad se radi o bilo kakvom poslu.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
Svetlana Vujanovic je dugo vozila jednu...
Sent from my Samsung Galaxy Duos
http://img.tapatalk.com/d/14/01/22/eha9y6et.jpg
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ne misli svako da ste budale,svi to znaju
Hahahahaha kakav tek st !
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ISMakhsOTQwSiodobar ,bas dobar.:02.47-tranquillity:
Kitu moju dobar.
vozis ga pa ti smeta kiti?ili kako...:D
Vozio sam ga 2-3 sata. Socialan.
Svaki golf je dobar...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
dobar autic.za porodicu.:02.47-tranquillity:
za moje godine je odlican.:encouragement:
ima li ko u cg da bi mi mogao ugradit rikverc kameru i povezat je sa fabrickim displejom u tuarega 2008god, ne znam tacan naziv ekrana(navigacije)