Cekaj, Kenneth je uzeo Andro?
Printable View
Cekaj, Kenneth je uzeo Andro?
^ I to Xperia Arc (S), Kennenth izdajica ;) lol jk
ada no sto je :D
ma momak je do sad pricao u prazno i hejtovao , ali kad je uzeo materiju u ruke vidjeo je da je pogrijesio
Ja i dalje ne mogu da vjerujem.
Vrijeme je da i ti batalis Symbian.
Nema trika za sad.
Nope.
Jedino ako pane N9, ali ne zbog Miga, nego zbog samog telefona.
Odlican je N9 i meni se bas bas svidja ali je "malo" skup.
Strpi se pasce mu cijena brzo.
Edit: Ovo je najjeftinije sto sam nasao:
http://www.kupujemprodajem.com/nokia...ter_id=5884292
fabijano , nista dok ne predjes na Andra. kakva symba, nola je za njega . a da je bog imash da birash koliko hoces telefona a da su na android ... jedino nemoj da se drzis Nokije pecke
Ma nemam para...
Ja uzeh S2, daako i njega izgubim ka' galaxyS :P
Ako ga izgubis ,..Nadam se da cu ga ja nac :D
Dobio sam ga za rođendan, bijeli Arc S, i naravno koristim ga za gore navedene potrebe i da se drugovi takmiče na frut nindžu, a pravi telefon će kasnije da stigne, Aša ili neki drugi...
Mada moram da ga pohvalim, lijep je i ima dobru kameru, za 4 dana dva soft reseta, tri hard reseta, 6 punjenja, oko 11-12 restarta sam od sebe a poslije update se sve smanjilo za duplo, solidan je...
4 soft reseta, 3 hard i skoro toliko punjenja?
Smece.
PES i Asphalt rade kao podmazani, povuci riječ...
:lol:
I don't give a **** about PES and stuff like that.
Meni telefon ne sluzi za igre. Ja ponekad nemam vremena da jedem a ne da sjedim i da igram na telefon.
Kako spamujete, sve vam prosto.
Kenneth sad se malo salish ili ti je taj SE tesko ****** :))) ja sad na Gs2 zadnjih mjesec ipo bez ijednog reseta i sl. Samo gazi ... Ali zadnji softwer i zna se sto se instalira :))
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ja ne znam sto vam je sa tim resetima. Meni se nijednom nije restartovao tel, bukvalno nijednom. Tri mjeseca ga imam vec.
Nije rutovan, ali imam preko 100 aplikacija u njega, pored fabrickih... Jedino sto sam primijetio na dhd do sad da je lose, je kamera u mraku. Po danu je perfektna, cim ima manje svjetlosti ima velike sumove na fotografiji.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
http://www.google.com/#hl=en&sa=X&ei...w=1440&bih=740
Boli me mudža vjeruješ li ti ili ne... Grešku sam napravio što sam ubacio glavnu karticu u njega na dva dana, pometnju sam napravio prijateljima što sam zaboravio da ponesem punjač u lokal...
i što je gubio signal...
Ma kenneth je novi pa boz zna sto on radi telefonu :) navikao je na Javu pa mu je ovo sad sve novo :) . Dok malo isgustira aplikacije dok se ne nauci i ispraksa poslije ce raditi ok taj tel
Tetka ima Arc od kad se pojavio evo vec nekoliko mjeseci i stvarno nikakvih problema nema. Telefon je kupljen u Dansku isto bijeli, ekran i kamera su odlicni. Ali sa resetovanjem i bagovima nema problema stvarno.
samo da se pohvalim. stigla dvojka :)
ocekujte me na helpdesk sa masu pitanja hehe jer mi je ovo prvi android :)
Attachment 69700
Hahahahahaha to to, ako iko ide na SE forum zna o cemu pricam, u pitanju je jedna velika serija arkova... Tek da cujes kako krcka u rukama, ima i o tome tema...
Koji mi Android tel preporucujete do 200eura?
Ko je najpovoljniji od ovih nasih operatora u vezi tih telefona?
Ja i dalje čekam daneko proda Galaxy Tab, da se osrećim...
Kenneth baci to o zid nedje ili ga prodaj za male pare pa kupi neku nokiju da pocines ka coek sto ce ti to smece ...
Ps. Bugi vidji ima li ga dje u srbiji po oglasa a i tamo su jeftiniji pa neka ti ga neko donese
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ja ću rado preuzeti svaki Arc koji nekome smeta. Nekako imam osjećaj da meni neće krckati u rukama, niti će se ijednom hard ili soft resetovati.
Veliki je broj prijavilo različite greške kod njega, i to se vrlo dobro zna, to što android fanovi kuliraju mene ne zanima...
Nema ko na telefonu nije promjenio 2-3 moda i svašta isprobavao, a niko nikakav reset nije uradio, i to se nekako računa... Zašto ste stavljaju costum romovi? Zato što su stock *****, a costum isto imaju mnogo grešaka, CM je obično *****. Android bez launchera je blagi užas a da ne spominjem kakav je kad u njemu nema igrica i vaznih porgrama koji moraju da se skinu sa marketa cim se prvi put upali, gore od ajfona i simbijana...
Meni nije došao file manager, trebam li još nešto da kažem?
Ne, dovoljno si rekao.
Sad sam najmanje jos jedan korak dalje od njega.
Cao.
Sad će neko da kaže - pa ništa strašno, skineš ga sa marketa... :lol:
Ja sam bio uzeo ranije od člana redlaw njegov Milestone, da pretresem Android iako nemam trenutno kintu za skuplji telefon. Namjestio sam sve za dan i radio je kao sat - i launcher, i file manager, i igre, i programe, pozadinu napravio, melodije ubacio, sve. Ja sam tip koji ispiči odmah maksimalno sve po želji kako mu odgovara, i onda koristi uređaj. Pratiš ako se nešto novo pojavi, i onda staviš, mijenjaš... ali to tamo-ovamo reinstalisanje, pa "dosadilo mi" i slično - jok.
to je do SE jer je napravio takav rom, ja znam da na HTC i Samsung dolazi File Manager, onda nebih se slozio da su official romovi sra** , sta vishe odlicni su . Ja sam probao svakave nekakve custom , i vidjeo da od toga leba nema . Ako ti je hardver telefona dobar dovoljno nema potrebe za tvikovanjima i chuda , ja mislim da su customi najvishe pogodni za slabije konfiguracije da se izvuce maximum a da se eliminisu nepotrebne stvari iz rom-a
ps. ti morash da hejtujesh jer nebi islo sad odjednom da falis na sve strane android kad si do juce kenjao o njemu , ali kroz 15 dana ces da omeksas :D i da ga obozavas i falis koliko mozes ;) . Svjestan si ti da nisi upravu , no ne zelis da priznas ;)
Oficijalni SE romovi su tesko ******. Bar neki koje sam probao. Eo drug mi ima Xperia x10 i to je tako spor telefon bio sa tim romom da je to katastrofa. Onaj njihov launcher je prespor. Instaliranje nekog custom launchera je pomoglo ali skoro neprimjetno. Prije neki dan mu instalirasmo CM7 2.3.4 i prosto nijesmo mogli da vjerujemo da je to isti telefon. Sad radi fenomenalno.
Rekoh ranije i ostaje na tome... Igrice... I 2 telefona koja bih uzeo ali tek poslije jedne veće grupe Nokijinih telefona, Ray i Milestone...
A uzeo bi ti i Galaxy mini, samo da ti ga oci vide...