Odličan je bio Rade, realan i objektivan. Jedna od boljih emisija skorije iako je ona voditeljka bože sačuvaj. P.S. i meni je predavao
Printable View
Odličan je bio Rade, realan i objektivan. Jedna od boljih emisija skorije iako je ona voditeljka bože sačuvaj. P.S. i meni je predavao
Drago mi je da ima jos ljudi koji su gledali. Ja sam djecu izbio i poslao u sobu da bih s mirom mogao odgledati. Nazalost, ljudi ovog profila, koji umiju da uoblice i verbalizuju misao i pri tom budu umjereni, nemaju ni malo prostora na medijima od Farama, Zadruga i ostalih fekalija...
Zena i ja cutimo, slusamo, uzivamo i ona veli ovo, nazalost sada gledamo nas dvoje i jos par ljudi...
znaci ima nas par maslinara na forumu.. :D
super vido, nisam ga vidio brat bratu 15 godina, valjda je ziv..
Dobri su za sad, ostajem na tv vijesti :)
Evo je Bojanic ukapirao da je najlakse kritikovati [emoji23]
Konjević i u slučaju bjekstva Kovačevića okrivio Srbiju,kaže "Nije slučajno što svaki bjegunac najlakše predje granicu Srbije". Opet kriva Srbija.
Opasan je Konjevic kakav god da je
Makar duplo elokventniji od Bojanica.
@spodo
Taman tako.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Nije slucajno konjevic odavno najaktivniji poslanik u skupstini.
Џабе Коњевићу све. Сдп ће да га закопа ниђе га бит неће.
Ne pratim i ne slusam, ali cu reci, davno je Ranko trebao da se povuce s mjesta predsjednika SDP-a u korist Raska. Davno davno, mozda mu je cak bilo kasno da reaguje na desavanja oko sebe onog momenta kad nije izabran drugi put za predsjednika parlamentarne skupstine OEBS-a, znaci i prije toga je morao da reaguje.
Konjević je uz Moma Koprivicu najbolji poslanik ovog saziva Skupštine.
Prca ga Konjevic cijelo vrijeme da vlada oce da uredjuje tužilaštvo i da je to radila prosla vlada. Ovaj nikako da mu odgovori da bez promjena u tuzilastvu ne mogu nista promijeniti. Prakticno sve ostaje u ovom statusu kvo dok se tuzilastvo ne promijeni. Kakvo crno tužilaštvo koje nije u stanju dvije godine da napise optuznicu protiv Stijepovica. Ako takvo tužilaštvo treba da postoji onda smo dzabe krecili.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ubica je Konjević mada su obojica odlični. Jeste on bio 18 godina na vlasti ali konstruktivne kritike nikad dosta.
Evo Katnic do detalja opisuje radove na svojoj kuci i cijene troskova i ko je sta ko radio... Pokazuje dje je i luk i sargarepu sadio [emoji846] Evo trazi od voditelja da prizna da ju je dobro uradio [emoji1787]
Iskreno receno i u pravu je za sve ne znam sto su ga spopali sa njom.
DPS isturio Konjevića da napada vladu, njihovog lojalnog vojnika. A narod ga proglasio za dobrog poslanika, a čovjek 18 godina bio sa DPS-om dok se dešavalo 90% krivičnih djela. Bio s njima na izbornoj listi kao sada SD. Konjević ništa ne odbija, pa čak ni to da javno na tv napada novu vlast posle 2 mjeseca. Nema obraza, sve će uraditi po naredbi velikog vodje.
A Petar Komnenić obožava SDP i Konjevića. Ne propusta ih zvati u emisije kao da se radi o relevanim faktorima a ne partiji koja jedva ima cenzus. Petar je stari simpatizer SDP-a.
Naravno, nisam ni rekao da mi se sviđaju njegovi politički stavovi - već da umije dobro da iskomunicira ono što mu je partijski program.
Konjević je toliko bezobrazan i pečobrazan da je u stanju braniti svakoga. On nema stida.Sve prihvata da radi. Evo sad brani i Uniprom. Lojalni je DPS-u u nego svi njegovi poslanici kojima ne pada pamet učestvovati u ovakvim emisijama i braniti neodbranjivo.
Raško je bio ministar MUP-a u najmračnijim vremenima kad su to svi odbijala biti.On i Brajović ništa ne odbijaju.
A Raško brine o partijskom programu SDP-a hahaha.
Sdp realno ima najbolji kadar jer Draginja i Rasko su ubice. I Ranko dok je bio tu je dosta znao. Zekovic isto nije los
Znam da mnogima smetaju jer su otvoreno procrnogorska stranka ali su doktorice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najbolji kadar, gradjanska prica, socijaldemokratija, i na kraju ne mogu da prebace 3%. Bice da je narod otisao u 3 lijepe. Ili su presrali vise sve ove godine pa im se ne vjeruje i dzaba ova lijepa retorika, ugladjen stil, maniri, liderstvo i sve ostalo...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ili mi je promaklo šta je Konjević odgovorio Bojaniću na konstataciju da je SDP uglavnom krivac za propadanje mne airlinesa i plovidbe, ili je nevjerovatno da je Bojanić to pustio...
Normalno da nisu prebacili 3% kad su politički kalkulanti, koji su toliko godina žmurili na mnoge malverzacije DPS-a. A socijaldemokratijom su istinski počeli da se bave tek nedavno. Što je dobro, naravno, i za njih i za parlamentarni ambijent uopšte. Računam da su desničarski istupi bivše predsjednice tek rudimentarni pokušaji da se ojača biračko tijelo.
Nije SDP žmurio na malverzacije nego učestvovao u njima. Oni su išli na zajedničku listu sa DPS-om. To je političko krilo DPS-a koje će čim im se ukaže šansa opet ući u koaliciju sa DPS-om, a fake su se odvojili da bi namicali glasove nezadovoljnih Crnogoraca.
Ako cemo realno bolji je bio Rasko. Zabrinjavajuce je sto je vlada poslala Bojanica kao njihovog predstavnika, sto bi znacilo da su poslali najboljeg od njih, ako Dritana ne racunamo. Ne znam je li izbjegao duel zbog Smijanovica ili nije htio da daje Rasku na znacaju ili pak su mislili da ce Bojanic biti dovoljan, ne znam. Interesantno bi ih bilo sad vidjeti, prije parlamentarnih je bio bolji Dritan u onoj debati, ali ovaj sad ima materijala.
Nadam se da ce Bojanic to i uraditi pred oslobodjenim sudstvom. Ako je Bojanic napravio nekakav kriminal zasto do sad nije procesuiran?
Da li je sudski progon 'crne i zute' bio politicki motivisan?
I opet Katnic treba da odgovara na postavljena pitanja. Ovo sto radi samo potvrdjuje optuzbe na njegov racun.