Kad kaze crkla, ne vjerujem da misli potpuno crkla. Kaze se da je crkla i kad oslabi malo.
Printable View
MOze bit milion razloga, moze bit da je samo rastelovana. Spoji auto na dijagnostiku kod nekog majstora i vidji jesu li dobri parametri na nju.
Reparacija je oko 150-200 eura (cini mi se, nisam siguran)
Je li ti povecao potrosnju?
Kad si mijenjao zadnji put filter vazduha?
ok, fala vam. mislim da nisam od velikog servisa mijenjao filter za vazduh. cak mislim da mi je majstor rekao da ne treba da se mijenja, jer je dobar.
Imas li ventil na rail-u? Ako imas onda sa istim aparatom sa kojim provjeris pritisak u gumama. Pritisak tvoje pumpe bi trebalo da bude ~3 BAR.
Zajebano je, i ne moze da se vozi. Skupa je.
Kod tebe nema stelovanja tako da nije do pumpe. Moguci problemi: dizne, EGR, turbina, senzor temperature...
Mnogo. Sto je problem sa tvojim?
Mnogo. Sto je problem sa tvojim?[/QUOTE]
zvao sam mp-auto nemaju ga može se naručit
pitam koliko je to zadovoljstvo da se naruči veli 823e
onaj problem sa sjeckanjem na 2000 obrtaja
trese mi pomalo kad krećem ali ne toliko da rečem da se ne može voziti
Radulović kaže da je do njega , nisam znao da se to dešava i dok se auto vozi da počinje da cima dok ne pustiš gas i to u opsegu 1500-2500
i dešava se kad se spuštam nizbrdo da pomalo sjecka ali daleko manje nego kad je pod opterećenjem :confused:
interesuje ma par informacija
sestra vozi golf 3 '97 god ona zadnja verzija sa motorom cetvorke i nevjerovatnih 106 000km (prvi je vlasnik)
kao zensko zapustila je naravno prvo sto cemo da uradimo je lakiranj i farbanje jer je poceo lak da se guli hauba, krov itd dajte mi preporucite nekog lakirera dje se to moze uraditi fino
dje mogu naci lajsne sa da desne strane sto dodju na bankinu. kojeg precnika zvucnici idu u zadnja vrata? farovi su joj oni ruzni kao hrapavo staklo, dje bih mogao naci farove neke druge a da lijezu na saraf? znam sve po otpada ali ono ako znate nekoga da prodaje slicno mozete mi dati info. takodje neke fine 15tice sa gumama ili 14tice bez guma
koja je dusa ubaciti klimu u ovaj auto i elektonske podizace na sva 4 vrata?
dje najbolje uraditi plin auto je 1.6 benzinac 105 konja.
Ne isplati se a I dusa je oko toga radit,bolje prodaj pa dodaj I kupi bolju trojku.
dje mogu da ispravim diskove? ko to radi i pg?
koliko se krecu golf jedinice/kabriolet?
To sjeckanje uopste nema veze sa fly wheel-om.
A mnogo je to para. Probaj preko eactuninga ili realoem.
Plin iskljucivo kod Ivana u BG. Farbanje kod Djura. Klimu zaboravi a podizaci nisu toliko problematicni, samo treba da ih nadjes, a to je problem jer ja nisam vidio trojku sa podizacima pozadi, kod nas.
Arso Milic na Konik, skidaju, rade tokarenje i vrate ih nazad, 10 eura po disku i rade kako treba.
Ewo i odjena pitanjee.. Kada se ugradjuje rollbar npr u juga, sta se sve povezuje sa tim sipkama.. ;)
http://zafc.bigforumpro.com/t246-ojacanje-karoserije
Ewo zanimljivog sadrzaja.. ;)
Znam ja za jednu 300e, 1.3 88 god.. Ali prvo ja da je vidim.. Ahahah.. :PP
Ima li kakav pezo 205 do 300e? :D da se igram malo.. :PP
Nesto me pritjeralo zadnjih dana sa pitanjima :
Kad se zamjeni sajba (sofersajbna, vetrobran ma kako god) jer je napukla po sredini, naljepnice od registracije se ne uspiju prebaciti - koja je procedura ? Znam da treba u MUP otic svakako, ali me zanima sta me ceka da se ne slogiram kad odem.
ugradih xenone
jeli normalno kad se ukljucuju da trepcu svijetla i onda se stabilizuje?
ko jos gleda te naljepnice ? ozb pitam :)
ja ih nisam lijepio evo 3 i po godine unazad i jos me niko nije pitao za to.
Ne znam da ce ti neki policajac to zagledat ako mu das na uvid saobracajnu, vozacku i polisu npr :)
te naljepnice su tu cisto da izvuku jos koji euro od naroda. Cim ti imas saobracajnu znaci da si platio tu eko taksu i registraciju i to je dovoljan dokaz.
pa dje je onda problem? zbog cega trepcu tih par sekundi?