https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...26f3a37937.jpg
Printable View
Nisam te ja kritikovala, samo sam bila u pravu.
"Ljubav se ne može naći tamo gde je nema, niti se može sakriti tamo gde je ima."
Svi smo, veli, priča za sebe.
Ponekad moraš pustiti nekoga da misli da pobjednik, dok sam ne primijeti da je tokom "pobjeđivanja" mnogo toga izgubio.
Magija. Svi su pod nekom magijom.
Svako daje od sebe ono što ima.
"Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation." (Većina ljudi su drugi ljudi. Njihove misli su tuđa mišljenja, njihovi životi oponašanje, njihove strasti imitacija)
Oskar Vajld, De Profundis
Nakon ovoga Vajld navodi Isusa kao prvog individualistu na svijetu i to vrhovnog (vrhunskog?) individualistu.
Da li se slažete sa mišljenjem Džima Rona: "You are the average of the five people you spend the most time with."?
Ili Emersona:
"It is rare to find a man who believes in his own thoughts or speaks that which he is created to say. As nothing astonishes men so much as common sense and plain dealing, so nothing is more rare in any man than an act of his own...feel yourself, and be not daunted by things...The light by which we see this world comes out from the soul of the observer...."
"...Nothing is more rare in any man than an act of his own...."
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Discipline is form of self love ;)
https://i.postimg.cc/ydkX0rDK/Screen...8-You-Tube.jpg
You're not hOrny,
You're lonely.
You're not lonely,
You're depressed.
You're not depressed,
You lack purpose.
Men are happiest when they are improving themselves physically, mentally, and financially.
An idle man is a depressed man.
Life is to short
to spend it at war
with yourself.
Ono što lako dođe, uglavnom ne ostaje dugo.
The more audacity you have, the more life rewards you.
https://i.postimg.cc/HJy94H31/wdkbr.png
Neke dane čoek prosto mora pojednostavit.
Most men struggle with stamina, energy, and performance in bed…
But YOU don’t have to.
Ancient Indian wisdom holds secrets to lasting longer, boosting drive, and staying rock solid.
Oni koji pričaju loše o vama su oni koji od vas nešto htjedoše. I to ne dobiše.
Postoje dva poklona koja trebamo dati našoj djeci... Jedan su korjeni, a drugi - krila.
Univerzum ti ne šalje uvijek ljude u smislu "e evo je osoba za koju treba da se oženis/udaš, osobu koju bi da *****", univerzum ti šalje i ljude u formi "evo je osoba koja ima odgovor na pitanje koje si nam postavio/la" i ako uspostaviš dijalog, dobićeš insights koji će ti biti vrijedni.
Don't miss to squeeze all the juice nuggets that they are bringing to you.
Pretačno. A toliko rijetko shvaćeno, ponekad mislim da mora čoek napunit dvjesta godina da bi shvatio nešto toliko jednostavno, što mu dijete u treći osnovne naizust može pojasnit.
Sve se brzo dešava, a i nekad nismo spremni to recive the message from the big giant head :D
Ipak nešto mnim da samo ogromna većina motiva, kod ogromne većine ljudi, potiče iz one sfere što pominješ ''oženit, udat, i ono što se na forum piše zvjezdicama:joy:'', pa rijetko zađu đe dalje.
A ponekad smo neki tako samo nedokazani, zloćudni i prgavi, pa rašćeramo sve i prije no što se pitanja otvore:joy:
Al i dalje stoji si rekla ogromnu istinu, sve ovo ostalo su samo dijagnoze što je kvarkaju:)
Krive su bajke :D
Ahahahahahaha, a to ne znam, ja sam jednom đetetu od 9 godina natuknuo da onaj princ, što li je, iz Frozen-a, garant smrducka samo tako, jer nije mladoženja cijeli film promijenio ni garderobu ni obuću, a zbilja je prošo samo tako fizički intenzivnih pustolovina...
I dobio sam trajni ban iz romantike momentalno:joy::joy::joy:
Uglavnom, ipak se nadam da će, bar kad pripuni 39, bolje da razumije što sam bio naopak, i da će to razumijevanje više steć preko moje no svoje kože:)
I da će, opet, doć na onu tvoju rečenicu od koje krenuh ovaj off na temu, izvinjavam se moderatorima i ostalima:joy: