Originally Posted by
Severnjak
Danas ne znam ni sta bi igrao a svakako se necu previse zaletati, dobro sam se jos izvukao posle glupavog Hulla.
Neki info mecevi:
Roda 1 1.7
Rodi bitno zbog opstanka, Willem II ne moze ni gore ni dole, kvota jako opala na domace
Crotone 2 1.7
Ovo podseca na situaciju sa Hullom ali mi je sumnjiva ova dobra forma Crotonea, da li oni imaju para da kupuju utakmice ali ovde nije iskljucena saradnja i da je dvojka dogovorena
Slaven Belupo 1 1.5
Istra sa izostancima i rezervistima, SB ima sansu da dohvati Ligu Evrope
Malaga 1 1.45
Celta ce ponovo rotirati sastav zbog Lige Evrope a moguce da igraju 3 za 3
Wohlen 1 2.3
Ovo bi licno izbegao zato sto je sumnjiva liga i izgleda da ce ispasti neka ekipa sto ne moze da dobije licencu pa nema ni nekog motiva a gosti u dosta boljoj formi. Glavni razlog je sto gosti imaju dosta izostanaka. Mozda barem 1X na 1.35
Jake duple sanse
Nantes X2 2.2
Igraju u gostima protiv Lyona koji ce se stedeti za revans sa Ajaxom, Lyon ih pregazio 6:0 u prvom mecu pa da im se bar donekle revansiraju
Genova 1X 2.1
Ocito je da Inter namerno gubi utakmice kako se ne bi smarao sa njima beznacajnom Ligom Evrope, Genovi vec pocinje da gori pod nogama za opstanak. Zadnjih 7 susreta dobijao domacin.
I mozda jos Arsenal kec 2.05, red je vise da se zavrsi najgori niz bez poraza, samo jos ako igraci ispostuju Wengera. Bolju sansu da konacno u ligi porazi Mourinha verovatno nece vise imati, sad kad su ovi pogodjeni izostancima i igraju svakih 5 dana. ili bar 1X&0-3 1.85 posto ce ovaj naravno u bunker da izvuce 0:0.