Propale?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Propale?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne mogu da shvatim da neko svjesno ide u saobracaj a zna da auto nije ispravno.
Pogotovo kad su u pitanju kočnice!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
zene.. .. voze dok nesto ne otkaze... pa bile to i kocnice
Bez generalizacije molicu :D
Stvarno, gume i kocnice su nesto sto uvijek mora biti tip top po meni. Na to nikad ne zalim pare.
ali najbolje je objasnjenje kao da je tudje. "Slabo je to nesto kocilo", zatvor 3 mjeseca odma.
Pomijesao si dvije forumasice :) Stvarno ljudi, kad znate da nesto je neispravno sa autom sto prije to rijesite, jer uvijek ce vas to kostati jeftinije nego da odlazete pa moze jos nesto drugo da ode zbog toga, a da ne govorim za udes i takve stvari pa posle vidite sta vam je jeftinije bilo da imate ispravno auto ili da tako vozite.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5d2aa712ba.jpg
Kolone su poprilične, direktan sudar Pežoa 206 i Reno Megana kod restorana Šebelj u Lastvi Grbaljskoj.
Sent from my Motorola 8400
ovo je vec treci ili cetvrti direkt u 2 mjeseca na ovo isto mjesto,samo debili se odje mogu sudarit..to jest dovoljan je i 1 debil a drugi da strada neduzan
Ma kakvi Stevane, registrovala sam ga krajem januara, i poravila ručnu kočnicu i mijenjali valjda neke 'gurne' (ako se dobro sjećam da se to zove) Sve je dobro funkcionisalo do juče, kada sam shvatila u trenutku da ne mogu da zakočim nožnom a sa ručnom sam imala neko jadno blago usporenje i da onda sam udarila čovjeka ispred sebe, ali na svu sreću ljubazan čovjek i sad mi je autić do daljnjeg na generalni servis.
onda su ti zeznuli nešto kad su mijenjali najvjerovatnije
Ispod pomenutih Gurtni imaju kocioni cilindri 'aparati' provlazi glicerin zamasti cijelu gurtnu i dobos i posle prikliza i nema kocenja... No eto ujedno je na servis i cijeli glicerin promijeni bar svake druge godine i manje ce dolaziti do mjehurica u glicerinu kad je tacka kljucanja u pitanju..
Ja se nadam da si promjenila majstora za pocetak. 🤔
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Cijene majstora se ne razlikuju u 5 - 20 € (zavisno od "zahvata"). Ne treba ustedjeti taj mali iznos radi sigurnosti.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Koji je to autic, francuz 100% ? :)
Sent from my P10 using Tapatalk
I ne treba ti da brineš, treba da brinu oni ispred tebe
[emoji48][emoji48][emoji48]