US F1, Virdjin i Lotus su u kurcu.
Printable View
US F1, Virdjin i Lotus su u kurcu.
Znao je ponekad da bude sporiji od Coultharda...
NSX, evo ti ga:
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-...-to-stefan-gp/
Drkaj sad...
kak'e ja veze imam s tim?
Ti si ga obozavao...
Nije crk'o!Ostao bez goriva...
Quote:
Michael Schumacher was both optimistic and realistic in Spain on Friday as he finished his running for Jerez testing this week. Having begun Mercedes' programme on Thursday, the German hands the MGP W01 back over to team-mate Nico Rosberg as the 4-day test comes to a close on Saturday.
http://images.gpupdate.net/small/146165.jpg
Pleased that the sun elected to make an appearance following a thunderstorm of biblical proportions on Thursday night, leaving local roads littered with debris, Schumacher notched up a best effort of 1:21.437 to post the day's fifth quickest time, 2.1 seconds down on leader Mark Webber's Red Bull.
"Today was a nice end to my testing days in Jerez this week and it was great to finally have some consistent dry running," the 7-time World Champion said in the early evening.
"We are on schedule with our programme but at the same time we are well aware that there is still a lot of work ahead of us. The final test in Barcelona next week will be an important test in this respect and will give us valuable information about the performance of the car."
Jedva cekaaaaam!
Evo i mene konacno da recem dvije :)
Poznato je koliko postujem Schumachera, mislim da je najbolji vozac svih vremena, njegov sam veliki navijac...ali ipak sam shvatila da moje srce pripada Ferrariju.
Jednostavno ne mogu navijati za Mercedes. Drago ce mi biti ako Mihael uspije, ali navijacu za ferrari. Alonso je vozac kojeg nijesma obozavala jedno vrijeme, alieto ga u mojoj ekipi i drzim mu fige.
Koliko će uspješni 'propeti konjići' i španjolski vozački as biti teško je reći tek po treninzima na stazi Jerez, međutim, Alonso tvrdi da nikada nije sjedio u boljem bolidu, te da su kruženja po Jerezu djelomično i posvećena sakrivanju pravoga potencijala momčadi.
'F10 je bez sumnje najbolji bolid koji sam vozio', rekao je Renaultov svjetski prvaka iz 2005. i 2006. godine.
'Red Bull, Renault i McLaren već su pokazali sve svoje karte i iznimno su brzi, no mi se još nismo do kraja otkrili', dodao je Alonso.
Španjolac će u nadolazećoj sezoni činiti Ferrarijev vozački dvojac zajedno s Felipeom Massom.
Blizi see!:twist:
Heh..Schumacher,Mercedes GP vs. Alonso,Ferrari!e,sta ti je zivot...tj.interesi!
Nadam se dobroj sezoni,ne ponovila se prethodna... O_o
Schumacher se ocigledno vratio po jos jednu titulu,ne rekreacije radi...
Ipak,i drugi sigurno konje za trku imaju,prvenstveno Ferrari sa Alonsom!
Ali vidjecemo i sta su uradili u McLaren-u i drugim timovima...
Sve u svemu,jedva cekam,as always :clap:
To je pravo, navijat' za tim u F1,ne za vozaca...pfffffffffffffff
Je, sick. Ajde, da je vozac, nekako...ali ON je UBER VOZAC!!!
vidio sam ovo ko zna koliko puta ali prvi put sa dzeremijevim komentarom :)
e to su mooda, al neki i dalje ne kapiraju kako to treba da se radi.... vozaci!
Po mom misljenju, za naslov ce se boriti Alonso i Vettel.
Od 3-8 ce stati Hamilton,Massa,Webber,Shumi,Rosberg,,ne tim redosledom.
Po svim kladionicama Alonso je glavni favorit za titulu.
http://www.oddschecker.com/motor-spo...s-championship
Prerano je jos.
Kvota 35 na Rozberga je mnogo privlacnija..samo ko ce cekat godinu dana tiket :D
alonsova posla.......kako je nekako fini