Vamos Rafa na Wimbledon! :eagerness:
Printable View
Vamos Rafa na Wimbledon! :eagerness:
druze, pobjedu nadala su vidjeli prije pocetka ja i jos milioni ljudi sirom svijeeta ukljucujuxi i bukmejere koji su stavili onako bijedno malu kvotu na nadala! a istu tu pobjedu nadala je vidio i onaj cika sto je najavljivao mec , ako si gledao!a razumije se u tenis "malo" bolje i od mene i od tebe!
ponavljam, znao sam da ce da ga rasturi nadal sto je i uradio koliko god vas to boljelo!!!
:)
http://estaticos03.marca.com/imagene..._portada_4.jpg
Gaziiiiiii.
Naklon do poda gospodinu sa Majorke.
Vamos!
istina ziva nickname,ja sam znao da ce se ovo desiti,ali jbg postojao je tracak nade,posebno juce prije prekida mecha gdje je No1e osvojio osam uzastopnih gemova,a danas nazalost nije postojala nikakva sansa
nisam gledao tenis, a i ne moram gledati da bih znao ko je trenutno bolji, ko je No 1. A ne mozemo poreci da je rafa veliki sportista i co'ek. volio bih da dodje do tog revialnog meca izmedju njega i novaka koji je, posle madrida, planiran i za beograd. bar je rafa rekao da bi volio da ga novak zove da igraju u srbiju, i drzim palceve da se to i desi. veliki su sportisti i jedan i drugi, bio bi to uzitak za oci
svaka cast nadalu. ostao je kralj sljake.
malo sam razocaran ovim finalnim duelom i to vecim djelom zbog ove kise koja stvarala prekide.
po meni djoksi nije isao ovaj prekid u prilog. juce je bio u zaletu kad je prekinut mec al jbg evo sve je doslo na svoje jer je ovaj drugi odgovarao nadalu. pretpostavljam da bi mec mnogo bolji bio da se igralo na suncu. zao mi je sto nije vezao 4GSa i otisao direktno u legendu. sad ce morati to sve da ponovi, nema mu druge i naravno usput da osvoji nove GSove.
sada malo odmor pa da se sprema za odbranu titule na vimbldonu. prognoziram njegovu odbranu ,jer morace ako misli da zadrzi titulu, iako bjezi preko 2000 bodova.
Evo ti poeni prvo ...
http://live-tennis.eu/official_atp_ranking
A evo ti i objektivnost potpuna,laiku je jasno da je prva kisha pomogla Djokaju a druga Rafi,obojica su konsultovani,sam Djokica nije htio da rizikuje povredu sinoc i to je jedina ISTINA,e sad shta bi bilo da nije pala prva a shta bi bilo da nije pala druga kisha...da ima baba muda a ...?:)
Nema veze,pa dako osvojis sledece godine,uglavnom si eto povecao malo prednost,pa drugi put da ne'bude kise.. ;)
Novak Djokovic No1.
ne kazem ja da je prizivao bilo ko, jednostavno Novaku treba vremena da udje u ritam i da mu proradi servis i onda je tesko zaustavljiv sto se vidjelo u 3. setu, dok Rafael igra od starta dobro...
i da nije pala prva kisa isto bi Novak uzeo 3. set a vrlo moguce i mec
Grijeshish,da nije pala prva kisha,mech bi Rafa uzeo mozda i u trecem vec,uslovi su kasnije totalno bili neodgovarajuci pogotovo za Rafu a povoljniji za Djokoviceve ravne udarce,govorim o uslovima nakon prve kishe...naravno nije ishao njega servis,evidentno je to,al zashto se onda vecina koja navija za njega chudi kad se vidjelo da u drugom setu protiv Feda kad je Fed poveo 3-0 s 2 brejka prednosti servis POTPUNO stao kod Shvajcarca i sve je bilo rijesheno nakon toga...to su 3 VELIKA GLADIJATORA,ja sam samo zahvalan shto mogu uzivat u njihovom rivalstvu,a shta bi bilo kad bi bilo,to su za mene vec one priche vishe za vrtice ili bajke i basne,shta znam.
ja ne kazem da bi Novak 100% dobio, nije morao ni Nadal danas 100% da dobije...ali bi sigurno imao vise sansi da je mec zavrsen juce
Normalno,u onim okolnostima,nakon prve kishe,stao je Rafu skoro svaki udarac,lotice nisu imale spina,sve je to chinjenica,al eto pala je i druga kisha i ishod vidjesmo kad su uslovi ok :)
nije to toliko do spina koliko je Novaku proradio servis :)
Fakat jes,al loptice su bile teze,mokre,ni malo odgovarajuce Rafi,teren je tada bio kao stvoren za Djokicu...i shta je najbitnije ipak u svemu,i Djokica je konsultovan i slozio se za prekid i ako je vjerovatno mogao mozda imat prednost josh jednog brejka,ali sve je to opet mozda,ako,itd...
Bilo kako bilo, Rafa je fantastican igrac, ljevak, i svaka njegova titula je zasluzena. Bilo kako bilo, Novak je izrastao u boljeg igraca od njega, pa kad je i kilav, i sve mu nije po meraku, ima sanse da ga dobije. Na 2/3 podloge je Djokovic bolji igrac, na 1/3 itekako moze da priprijeti Rafi. Prosle godine se isprijecio jedan od najvecih, definitivno najljepsi stil, i nismo vidjeli Kralja sljake protiv igraca u fantasticnoj formi, u idealnim uslovima. Ove godine je Novak kuburio sve od AO, sto svojom krivicom, sto zbog tog edge-a koji on definitivno nema na Rafinom i Fekijevom nivou, i stigao je u ovo finale u mnogo losijoj formi od Rafe. I da je mogao da dobije, mogao je. Vise nijednom igracu se ne moze pripisati ta mogucnost.
ps. Poen od 44 razmjene je uzeo Novak, UE su uglavnom bile proizvod njegove malodusnosti... u 12. gemu 4. seta, kod 30:15 za njega, on je spucao fh metar u aut, nakon samo 2 razmjene. Sve, ali sve moze da zavisi od njega. I onda je tu jedina istina. Prije ce najboljeg Novaka dobiti najbolji Federer, Delpo, ..., nego li najbolji Rafa.
pps. Rafa ima biceps ko Novak butinu. I teske loptice on zna da dobro "obgrli", pogotovo kad mu sporije lijezu na reket. To ce sigurno raditi jedan set, bez problema, tj. dog jos ima tu zivotinjsku snagu. Kao juce u prva dva seta, kao danas. Vec malo kasnije, kad i njega umor stigne, on je glineni golub. Umoran on je ipak malo mnogo slabiji igrac, a pogotovo po kisi. Zato ono zekeranje juce.
ziva legenda:
http://img546.imageshack.us/img546/4...0293579941.jpg
I sto velite ? Novak je izgubio zbog kise?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
izgubio je zato sto je osvojio jedan set a Rafael tri
Inače za dva dana jedan, u najavi, travnati klasik, Federer - Raonić!? jos da je prelijepi tepih Kvinsa, a ne ova oranica u Haleu bilo bi top!
Hale mi je bas bzv turnir. Vidim Počko ga igra. Malo je Počku RG, no se marljivo sprema i za W.
Ja mislim da sad ovi organizatori Halea placu, ko zna koliko su platili da gledaju finale "snova", a ovaj Koli igra bolje od obojice :)
rtcg 2 prenosi wimbledon :D