E čuš kako :joy: dako novovic krene da malo preispituje sve ove silne tajkune koji su to preko noci postali... mada ti tajkuni imaju najmanje da izgube jer zapravo nista nije njihovo bez na papiru, no ce drugi zakukat :joy:
Printable View
Pa koliko je tih tajkuna u CG pa ne mogu decenijama ni jedan postupak da izvedu? Zna li se broj "sumnjivih", ili bar procenat?
Tajkuni koliko ja znam su ljudi korumpiranih politicara, i koliko je razumljivo cilj je " lov" na korumpirane ljude sa pozicija drzavnih funkcija.. CG je u obavezi da rijesi drzavnu korupciju.
Ostalo je pod drugim zakonima.
Hvala Lepo
lucke91 je malo zeljan neke drasticne osvete.. Zanio se malo. Cemu tolike emocije ne mogu ni da pojmim.. Mjera i realnost.. Baze podataka sigurno postoje i povezane licnosti u dijagramima, ali pridavati toliko emocija za materijalne igre interesenata.. tja.. nevazno cak.
Sve ce se to pocistiti samo po sebi i vjerujem da satisfakcija emotivnih ne bi trebalo ni biti.
Pohlepni sami sebe i svoje urnisu. Njihov problem.
Bitnije je sto USTAV treba da ogranici moc vlastima nad narodom i da natjeraju politicare da ukinu namete i represivne procedure koje svako malo namecu narodu.
Hvala Lepo
Vrijeme je ovdje odavno pokazalo sve,puni se konstantno samo taj sloj ljudi koji su u politici,prvo jedni,sad drugi,pa ce treci,i sve bi to bilo chak i u redu,da oni nisu toliko pohlepni pa da su narodu omogucili da zive zivot dostojan chovjeka,kad to kazem onda mislim da chovjek moze bez stezanja i brige zivjeti pristojno,jer morash priznati,premalo nas je a samo oni i jedan mali procenat privatnika,poshtenih,zive kako treba.
Nisu ni ovi shto dolaze da im vuku ushi imuni na raznorazne blagodeti,ali su civilizovani,misle i na narod.
Moje procjene na osnovu detaljnih istrazivanja su jako pozitivne. Sto vise istrazujem baze podataka sve vise sam pozitivnija u svakom smislu po covjecanstvo. Narod ce imati sasvim dovoljno koliko su uvijek i trebali da imaju ( uskracivano) ali proces mora da se sprovede i izlozi.
CG je jako bogata Drzava samo je potrebna mjera ljudskih vrijednosti. Ne mozete gundjati o korupciji politicara a glasanjem za manje korumpirane ili kakve god podrzavati taj sistem "vrijednosti", i to zbog sebicnih sitnih ili velikih materijalnih pohlepnih interesa. Takvim izborom zmureci na nepravilnosti i ocigledne perfidne igre i nelogicnosti , radi licnih interesa ne dozvoljava takvom sistemu da implodira od sopstvenog zlog rada. Bobu bob.
Sto se neki plase, ne znam..
Igra se privodi kraju rece Trump.. Akcenat na vrijeme kod njega ionako ne igra ulogu. Simpa, razlog je jasan.
Hvala Lepo
CG narod nikad nije imao slobodu izbora sistema zivljenja kao danas- u ovom vremenu- generaciji. Sve je kako vi hocete, e sad sto neki hoce da zadrze sistem u kojem su plivali, tj. opstali i ne zeli ili ne zna da stvara i zahtijeva bolji zivot (rijec sistem ne varim ni programerski) za sve jer samim tim je bolji za njega licno i najmilije.... E to je stvar svjesnosti.
Sve je pitanje naroda a ne vremena, zato se ne slazem sa komentarom AL no1..
Sve suprotno..
Jedan paradoks.. Ustav je tu da bi kontrolisao vlasti da ne teroeisu narod svojom samodatom silom.. Ustav je zastita naroda, BRANA, od sile mocnika. Prema tome, narod kreira svoje slobode i pravila.
Hvala Lepo
Ja sam nedje procitao da je 75, nije ni bitno to su detalji, mozda su spustili na 50, jos i bolje ako jesu, ja bi to na 1 euro spustio da se svakom ispita okle mu....
A oko faze znam da sam citao izjavu da je dobio zeleno svijetlo eu i da je pred usvajanje... svakako je blizak period u pitanju....
To sto tebe tangira i smeta sto ce lopovima iz bivse vlasti da ispituju imovinu nije moj problem nego tvoj i dosta govori...
Svakako ce takav nadam se odziv naroda biti u utorak da ce svima jasno biti da su im u dps i satelitima propali pokušaji manipulacije i da im se blizi zatvor, a vlast nikad vise...
Ali baš niđe se nije pominjalo 75. Nikad. A usvajanje ako bude do kraja godine. Nego eto reda radi si morao napisati nešto ali nastavi da čitaš :).
A s obziom da si citao, vjerovatno si pročitao da u EU zemljama i sređenim pravnim sistemima nešto oko 2% te imovine se vrati državi.
Čisto očekivanja da prilagodite.
:joy::joy:
Veoma duhovito si mi ovo odgovoro. Čak me i nasmijao jutros na zoru.
Da mi je ovo neko drugi napisao, a ne avgustovski preletač pa prosti jadi.
Dok su mene kao tinejdžera vodili na mitinge LSCG-a, tvoji su vjerovatno pravili transfer od Momira ka Milu te 2000 /2001 prve. Vidimo da se sve to prenese od roditelja na đecu.
Što se tiče ispitivanja imovine, slobodno svakoga ko je imao koristi. Svakako me na tom spisku nema pa sam lagan.
Bližu familiju najviše pogađa ugroženi Srbin Slaven Radunović. Nadam se da će dobiti priliku da pojasni kako mu je valjao ozloglašeni Blažo Jovanić od 2014 do 2017 kada je stan u Maksim koji je kupio kreditom od firme izvukao iz stečajne mase jer kredit nije vratio. To interesuje jedno 20-30 njegovih bivših zaposlenih kojima je dužan ostao neto plate i doprinose.
Jos jedna dobra odluka kamarile koja nas je jahala 30g.
PRIVREDNIK ŽARKO RAKČEVIĆ ZA “VIJESTI” O PRESUDI UPRAVNOG SUDA
Institut Igalo pred stečajem
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-pred-stecajem
Treba institut i zemlju za dzabe dat Norvezanima koji decenijama dolaze u Igalo. Napravili bi oni od te zemlje nesto bolje za gradjane nego li 10 Rakcevica.
Da se podsjetimo prosle epizode kako je Rakcevic htio za sebe da sklopi deal of a lifetime
http://www.finomen.me/analize/nepristojna-ponuda/
Za njega deal of a lifetime, a za drzavu...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Dako donesu u skupštinu vidim priča ovaj Martinović da i ponedeljak bude neradni dan.
https://i.postimg.cc/LXVcN982/Screen...0-Facebook.jpg
https://www.cdm.me/ekonomija/izvjest...a-na-provjeri/
Hipoteticko pitanje: Ako je ovo tacno, kakve su sanse da ce SDT otvoriti istragu protiv Spajica?
Ako je ovo tacno, a dokaze se, zavrsio bi u ZIKS-u. Ako zakon vazi za sve jednako.
Haos šta rade hah...
https://www.cdm.me/drustvo/zakon-kaz...i-ponedjeljak/
Ona je zbog 1000e bila 72h u istraznom...
Kad god mi neko prica o ES ja samo odgovorim da ta stranka je instant da ne moze biti instantnija jer Spaka je zatvorenik.
Jedino sto je SDT pokazao da zna da vaga sto i kako i da ne dira mocne, a Spaka to trenutno jeste. Jos je zanimljivo kako niko nije podnio prijavu.
Valjda se svi nadaju dilu sa njima.
Tu su stvari bas jasne. Radio je posao u koji se ne razumije na vrat na nos, bahato, jer je mislio da ce da vlada cetiri godine. Kako ga prekinuse kad je bilo najsladje...
Kad moze Bozo Mihailovic u tvorza da cuci ne vidim razlog zasto ne bi Spaka, da ne utice na svjedoke...
Radili su i ovi vasi stručnjaci razna cuda,recimo ona “zaboravljena” petlja za koju niko nije odgovarao do dana danasnjeg.
Okle vam obraz da pričate o spajicu koji je juče ušao u politiku,a znamo da mu ni prethodnici nisu nimalo čisti,pa ih evo niko ne dira,možda zato sto su kako kažeš moćni…
Ali dobro,bitno je da se izadje na skup u utorak,da se pokaže patriotizam,Al onaj džepni [emoji1690]
Sent from my iPhone using Tapatalk