ne nego sam bio na prekovremeno :kamikaza:
Printable View
Pozajmi,pa cu ti vratit`. :mrgreen:
"Nema drugih muzeva i zena! Tja nismo u Saudi Arabiji!", progovori promukli glas iz ugla kafane, koji je pripadao nikom drugom do Luximusu cije su se od alkohola krvave oci jedva mogle vidjeti od oblaka dima koji se izdizao iznad njega. Muzika u kafani stade. Konobarica je vec bila spremila pazar u sef, kako bi u nepoznatom pravcu nestala sa njenim kurajberom mc_esseny-jem. Zvonchica vidno pripita, ali jos uvijek u stanju da pokaze da nije za staro gvozhdje, drmnu onu chashu shto stajashe pored nje i slomi je o pod, a zatim poljubi Senoritu za laku noc, sto ovu utjeshi zbog lazhog obecanja naughty_s da ce joj rentati Justina Timberlejka...
Nasha mala kafana ce do jutra ostati prazna... A ujutru, kao i svakog jutra...pochinje novi dan. Zivjeli!
To be continued... or probably not... :D
vJabac ne pretvaraj se u Kobca :D
bolje da stoji Adminov Veshinar :* , unishti te chovjeche..
nego sad u nedjelju sa 18 zelenih narukvica i u akciju ! xD
WEj ljudi..vidio sam Tijjjanuuuuuuuuu danas,svratila na posao da me vidi hihihiihhihhihi i da uzme nesto da gleda...pocela je filmove da gleda hihiiihihhihiihihiihihi
nije vas pozdravila samo da znate :P
e da i pokazuje mi fotku na telefonu sto joj stoji na ekran..kad ono neka gola riba u tangama...a iznad te cure pise Kolasin ...
A ja je pitam,jesi to ti...aahahhahhahah a ona veli ne nisam jos toliko poludjela..hihiihiihihihi a umro sam joj odsmijeha,mada lici na nju hahhahhha
morao sam ovo podijeliti sa kolegama sa foruma
vidji vidji,alo:mad:!!!!vidis li da mi razvod tesko pada pa ga nauci jos i ti,daj mu savjet.. nego ce ga bit tesko nagovorit na to znam ja:D:mrgreen::lolblue:
@_senorita_ : luximus se shalio , shta ti je..
@LUximus : nemoj odje o tome,jbt..
ovaj.. stavite ovoj mi maloj "mala od Fensera" tj "mala od Moderatora Fensera" xD,da ne dolazi opet do ovakvih nesporazuma :mrgreen:
:Dshto ste se raspomamili!!!
TISHINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nema varanja ovo je poshtena kafana i svako svome u zagrljaj a to znachi
Didi kod Vjabca
Mc Esseny kod Senorite
Rvash kod Tijane...
a ti Dzoni idi da ljuljash ono dijete...:mrgreen:
Luximus je pljan ka chep pa mu i ne treba druge djevojke pored flashe nikshickoga...:D
a ja odoh da drzim govor na DesertovU svatbu:lolblue:
Evo ga, 2000. post:twist::twist:
Addicted to CDM, apparently:mrgreen:... Jedan Guinness u to ime:)
Takvi smo mi Nikshicani.... Jednom kad zadremo, nema pushtanja :D
/me slaps desert_eagle i pita ga da nije za jedno ladno nikshicko?! :D
za Pivo vazda u zhivotu! :D