Hvala sused, kaj da ti velim? I tebi čestitke također. :D
Printable View
Englezi 2:0, Juda dade dva gola Bugarima na Vembliju, valjda ne budu u nekom pretjerano dobrom raspolozenju nakon poraza. :)
Ne moze se rec da nikad nijesmo bili na prvom mjestu. :)
Group G
Teams Pld W D L F A +/- Pts
1 Montenegro 1 1 0 0 1 0 1 3
2 England 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Switzerland 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Bulgaria 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Wales 1 0 0 1 0 1 -1 0
vjerovatno su niksicani pjevali to za vukcevica,atmosfera preluda.Sad Bugari i makar bod
Pregrmjesmo Baleta i drustvo :)
Sve u svemu veoma dobro u globalu.Bilo je par padova,ali na svu srecu Vels ih nije iskoristio.Odbrana bolja nego obicno,narocito Dzudovic.Stvarno ih je pospremio nocas.Sredina isto cvrsca.Mada i dalje fali smislenosti u organizovanju napada,ali bice to bolje sa Stevanom.Mi$a majstorski.Ima 100 mana,ali sa njime uvijek mozes da racunas na barem jedan onakav bljesak u 90 minuta.
Sad da odnesemo bod Bugarima i ja sam srecan.4 boda u 2 meca-sa Velsom doma i sa Bugarima na strani bi bila zadovoljavajuca i za mnogo bolje rangirane reprezentacije.
Ajmo Crna Goro!!!
Na jug niko nije pjevao Vukcevic napolje,ja to nisam uopste ni cuo.....:confused:
Dobro je pobijedismo,uf koliko mi je samo puta prosla Bugarska kroz glavu u drugo pol. uff....sad kad bi klepili Bugare,aaaaaa nebi me srecnijeg biloooo......:D
Aaaaaaaaaaaaaaaaa fenomenalan dan ,pobjedaaa napokon kad treba..vucinic dao gol al se opet *****ise i izvodi neke gluposti.pix! Beco umalo gol.pokazao je kakva je masina odmax u sansu..
**** you bellamy!
ispratise Englezi sa cetiri komada Bugare. nek ih nagrde dobro pred nas mec. :)
e da, sto se nas tice, mogao bi Boskovic malo da se sabere. bas je nagrdio par akcija u prvom poluvremenu, i propustio super sansu.
Dzudovic i Basa fenomenalni u odbrani.
Citav tim je trcao, i borio se, nije bilo puno sansi...ali borbenosti jeste!
Bravo za igrace a i navijace.
dobro je. ova 3 boda su najvaznija. sad mozemo dalje da pricamo :)
kako odigrase ti bugari? kako igraju ona 2 petrova?
eng-bug 4-0
Vučinić je stvarno mogao malo više da trči u drugo poluvrijeme.
Makar da izgleda kao da se zalaže. No dobro.
Uzeti su bodovi, ako ništa.
ipak je imao neku povredu na treningu, tako da se cuvao vjerovatno malo i za sljedeci mec...
Vidio sam samo da su imali dobru sansu za 1-1 a onda pao gol za 2-0 i pretpostavljam brodolom
Ja ne znam sto ocekujete od Vucinica? On isto ovako trci i za Romu kad igra mozda i manje. Ima on nekih suvisnih poteza al covjek je da pola golova tu.
1:1 u Bugarskoj, osjecam ga. Bugari osamuceni, mi fini opusteni sa tri dzepa u bodu... Mogli bi i morali taj iks izvuc ako nista!
Sad stigoh kući, odrali smo se od navijanja :D
Protiv bilo kojeg crnogorskog igrača nije skandirana sa sjevera, prvi put kad se to desi ja tamo vjerovatno neću bit.
Navijanje od prvog do poslednjeg minuta, zadnjih deset minuta prejako.
Eto toliko, sad ću još da nađem post lika koji je rekao da je bolje da izađemo sa 10 igrača no da je 11-ti Džudović, čisto da se ne zaboravljaju neke "stvari".
Trcao je Mi$a to sto je zivota imao.
Vidjeli ste da ima neku povredu loze i ipak je izdrzao svih 90 minuta. Fakat je da on i s 3% snage jedini zna da stane na loptu, zagradi je, iznudi faul.
Sto rece neko, mogo bi Bole da razmisli malo, dva pasa nije pogodio a i unistio je 100% sansu.
Ispostavilo se da je tacna Mad God-ova prica (koja ima mozda i godinu). Dzudovic zna da igra, i to odlicno, samo je trebao neko da ukapira njegov stil i da to poslozi. Za sad funkcionise odlicno kod Cica. Uostalom, ne bi bio kapiten Naljcika vec nekoliko godina da ne zna igrat fudbal.
ako budu igrali kao danas sto su odigrali prvih 45 sve je moguce.