Čekaj, što sam ja rekao pogrešno? Ne svatam! Venger se ponaša ka dijete malo, ako igrač OĆE da ide (što je jasno, pa i dosadno kolko je jasno), Arsen, ne bi trebao da se ponaša, kao da se ništa ne događa. Cesk je više puta, otvoreno, Vengeru, preodčio što i kako. Ne razumijem Vengera, koje je fudbalu dao tolko dobrih igrača, koji odbija ponude Barselone (koje i jesu manje no što bi trebalo da budu), a da protim ne uzima u obzir Ceska. Ne ljuti mene što Venger tako žustro odbija Barsine nasrtaje (koji jesu dosadni, neobični, fanatični), nego me zanima, ZAŠTO ODBIJA FABREGASA!!! Što je to Cesk uradio, pa da mu se ne dozvoljava da ode, da se kaže CESK ĆE OTIĆ IZ ARSENALA ZA 70 MILIONA €! Ako oćete - oćete, ako nećete neka nećete. Mrš! Ali Venger neće ni da čuje za želju igrača koji nosi (kolko može) taj Arsenal. Ali Arsen "izuzima" Fabregasovo mišljenje, zaoto što zna da ovaj jedva čeka da ide... Zato on sve to prećutkuje.
Cijelo svjestko je proveo sa igračima iz Barse (dobro, oni mu i jesu najbliži bili, nije bilo nikoga iz Arsenala). Odavno, više godina unazad, plasira se priča da će se vratit u Barselonu.
http://www.totalbarca.com/wp-content...port_75015.jpg
Barsa ovu "akciju" ne radi elegantno, jer ne može. Ja nijesam rekao da Arsenal treba najboljega igrača da (Barseloni, koja je za Čigrija i Kaseresa ukupno dala oko 40 miliona €) proda za 35 miliona €. Ja KAŽEM da Cesk nije zaslužio da ga Venger ovako i da Arsenal zbog fabregasa koji ih je tamo sve zadužio, treba da kaže cijenu, a Barsa da vidi što će i kako će.