e to ti je vidis istina,dobro zboris....
no dako se ne nadjemo na listu ja i ti..majku mu...aj evo po rakiju da popijemo sa Didijem
Printable View
:D e ti su najgrdji, ti shto se busaju! Tako da savi' se tu i pokri' se ushima i nemo mnogo prichat...ozenjen si ti vec:mrgreen:
:devil:moga' bi i ti da primirish jer chim Rvasha skrasimo, ti si na red! :D
Mozda vam napravim i svadbu u isti dan!!! Ih kakvo bi to veselje bilo?!:bravo::bravo::bravo:
8.000 post !
ochekujem mnoshtvo poklona !
(Zvonchy bar 3x vishe nego li za svadbu:P)
8000, jbt! :shock:
Vala, red bi bio da obrnes turu jednu... :D
a sta bi ste trebali meni dati za moj post 10000
E kako sam umoran ljudi sto je to...Oce li me ko malo izmasirat ne daj Boze?
Dvije stvari koje su mi danas popravile raspolozenje su sledece:
Zeko tuzan li si
Zeko lopove
Prosto sjajno!
Zvoci za koga li su te dvije case, a? A? A? A? A? :D
:lol::lol::lol:za njega i njegovu dragu Senoritu, a mogu i ja popit chashu Remmoga shnjim...mis'im, ako Senorita nece...ona se stalno neshto ka' buni, ono, ka' nece ona, ka' ne voli je on pa ona pati i ovo ono...:lol::lol::lol:
Donijecu ja josh chasha, nece ga vala sam pit!:D
Evo za danas pokloni za Essenija, za 8000 post...
prvo, shto sam spremila, pa onda kucica za njega u kojoj ce "poklon" izvesti program i na kraju mjesto na kojem ce se odigrati predstava...svi ste pozvani!!!:lol::lol::lol: (p.s. mc esseny je u elementu na drugoj slici a ja stojim gore i strogo ga posmatram:lol::lol::lol:)
ja cu ovaj prvi poklon da isprobam, da ne bude kakva fals roba ipak je poklon :D
Zhestoko Zhestoko !!
((:
Komentarisao sam moje poklone..
Moracu ja nedje uskoro da se zenim, barem radi tija poklona! :D
hahahahahahhahaha, shto sam vam rekla...ovi su sledeci...taman ka brachni par se svade!!! Zajedno cete vi sa Rvashem i TiJaNom i...Vjabac, Didi ce dobiti slichan poklon...ali, Vjabac...ne mislish valjda da cemo mi ostati uskracene za josh intersantniji program...spremam neshto...:devil::joint:
:D samo naprijed, shto se prije pozenite vishe cete zurki imati!
MC, ti znaesh...:D
Naughty- evo samo malo da virnesh shto ce bit za nas!
a ne ne, naughty daj onog *****a iz prison break-a ili justina ;)
:Dja sam zaglibila i zagazila dublje od koLena, a ti si tek stao nogom, josh si na krsh pa se meresh okliznut:mrgreen:
Veeeruj mi, vjabac ce te josh vishe voLeti posle ovoga!!!:devil:
(shto mislish, kako ja ovoliko dugo opstajem u ljubavi:lolblue::lolblue::lolblue:):mrgreen: