Ovo je ljeto! To mi treba, ovako kad bi moglo jos 2 mjeseca super bi bilo. Daj 45 stepeni odma sad odma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ovo je ljeto! To mi treba, ovako kad bi moglo jos 2 mjeseca super bi bilo. Daj 45 stepeni odma sad odma
Daj i 50 kad sam pod klimom.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ma daj 100 stepeni neka nas sprži sve!
A ne nego ćemo se pomijećat čitave godine, ima li što ljepše nego gole guzice kroz kuću šetat.
Inače viđela me komšinica kad sam otvorio prozor, ne znam kako ću joj na oči kad se budemo igrali sa đecom ispred zgrade.
A nema!
I mene pas gleda dok se kupam
E čuda velikoga!
E zamisli!
Ljudi vjerovali ili ne. Sinoc sam bio na kampovanje na more. Smrznuo sam se kao pi**a. Nisam vjerovao da jutro moze bit tako ladno u sred AVGUSTA. Jutros nedje oko 5 i 15 smo se razbudili cvokocuci od zime. Pa sam poceo kao budala da trcim po plazi da bi se zagrijao, jedva sam cekao da izadje sunce da me malo zagrije.
Ko ne vjeruje neka podje da kampuje na plazu pa da vidi kako je full osjecaj kad ti u sred avgusta treba cebe da se pokrijes.
Ja se oprobah na plažu. Nisam bio u Buljaricu al iskreno pomeo sam se tolko, da nocas sto smo planirali da ostanemo batalismo bas zbog te zime. Nemoguce koliko je ledno na plazu. U svaki moguci peskir koji sam imao sam se umotao i nista. Eto za one koji vele da ne mogu podijet vrucinu nek se oprobaju jednu noc na plazu, nece im vise nikad padat na pamet. Doduse spavao sam vise puta na plazu, al ovo ne pamtim da je ledno bilo ovako...
Uvjek je pored vode hladno, bilo pored mora, jezera ili rijeke.
Jos kad bi malo upeklo u PiDzi, to bi bilo to, savrseno.
Šetnja Pegišem https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...96c71ca1a8.gif
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zabljak 16.5. trenutno
Kako cu se onesvijestit kad u nedjelju stignem u PG
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nećeš. I ja sam sa Zlatibora došla na 40. Samo mi je tu prvu noć glava prskavala.
...sunce sve milije...
Pet stepeni sigurno ima više u Pg no u Br.
Kako si to procijenio?
5c od PG zaropeka do primorskog grada.
Pođeš u Bar pa u Pg i vidiš razliku.
I lagano je podnosiš bez klima uređaja teta Zvončice, je li?
Pretpostavljam da pošto obožavaš ovaj oganj ne pališ nikakvo hlađenje.
Meni klima gori od prekjuče...
I meni. N'o bi da čujem ove što obožavaju. Kad je tako vjerujem da je ne koriste. Zašto bi se branili od nečega što toliko vole?
Samo to da čujem. Pošto su mi presimpatični ovi što vape za 50 stepeni a sjede ispod klime.
A dobro, ima ljudi sa slabom cirkulacijom (iako ne bi priznali ni da im život zavisi, ka da sidu imaju, nešto slično je i s alergijama). Ima baba i đedova što im je vazda zima.
Tjah, sto znam, nije da obozavam ili prizeljkujem ali sto je tu je... Spavam bez klime, navikao sam. Samo peskir na jastuk i to je to. Tokom dana kominuje se sve u shir, pa malo klima i tako. Ovih 20-ak dana ce standardno da przi ali nije nista sto nam je strano...
Ja čak i ne koristim klimu kući, samo u auto i na poslu. Znojim se masu i gadno mi je to a još kad mi se neko iščuđava što sam vas u znoj...tačno bi ih veza za banderu na onaj parking ispred Arome na Stari da se malo izmeraçe :)
Ma ja ih ne podnosim ali ova 2 dana se stvarno nije moglo bez...
Eto vidiš. Taj sam odgovor i očekivala. A što će ti od 12 do ponoći kad voliš ovo? Svi mi vi volite vrućinčinu a branite se od nje...ne prihvatam to!
Sve bi vas naćerala u podne da stojite na trg i da mi pričate kako užiiiivate i kako vam je lijepo :)
a izvini, vi što volite zimu i da se pomijećete palite li kakvo grijanje u kuću?! Ja ne razumijem kukanje svakoga ljeta, ok smeta ti ljeto voli zimu, ja ne volim zimu obožavam ljeto, meni je milije 50 stepeni ljeti nego kiša i da moram kad krenem da prošetam uveče dzempere nosti sa sobom! Sad sam bila na sjever par dana i to po meni život nije...čuš, izašem u9 u grad i u tašu metnem čarape i cipele jer će oko 11 da prezimi tao da mi trebaju čarape, ali hebi ga, ne mogu ih obut u 8 kad krenem jer je još toplo?! Ne zajebavaj bogoti, ja volim ovu vrućinu i ja se ne znojim osim da me vežete za banderu u podne, onda dati bih, ali stvarno u hladovini i kad padne mrak meni je EKSTRA,obujem sandalice naprstače, majčicu, široke pantalonice i šetam do 1 po ponoći i uživam! Pa vi čekajte zimu pa sjedite uz peć na drva i vičite kako volite zimu:D
Koristim klimu i u stanu i u autu. Ali ne bih dao ovo za zimu isto. Preferiram 27-33 max dnevnu, no bolje i +42 nego -5 :)
Banja.
I eto...pobjednik sam :)
A koje su to fore sa biranjem godišnjeg doba?
@Alapacho, teta zvonci ti je objasnila jer sam taman krenuo da pisem posto se pronadjoh u ovoj tvojoj prozivci.
Ništa to sad. Kad je ne budeš uopšte palila na 50 stepeni onda se broji.