3 musketara/konan/vampir i ne znam ima li jos koji, svi od 10. novembra.
tako im pishe na facebook stranici
Printable View
3 musketara/konan/vampir i ne znam ima li jos koji, svi od 10. novembra.
tako im pishe na facebook stranici
onda mijenjaju to non sto, prvo je bilo konan lokalni vampir tintin i ona kornjaci ono nesto morski svijet
znam da nemas fejs..al eto :D
http://www.facebook.com/CineplexxCG
Tintint
Konan (smece najvece, necu ga gledati iz respekta prema Arnoldu)
Musketari
Preostalo vrijeme
Vampir
Sve je do filma. Ja sam prvo gledao Avatar u Koloseju na onoj grdosiji od ekrana, i to je bilo ono "OĆU SVAKI FILM DA OVAKO IZGLEDA".
TRON:Legacy je isto bio sjajan u 3D, animirani redom, ali ovi konvertovani su pravo đubre. Conana ne treba niko da gleda jer je konverzija, i pored toga što je kao film užas.
Ali zato opet ponavljam: SVI NA TINTINA.
Conan treščina samo takva...prva scena u filmu dje mač ulijeće kroz utrobicu trudne žene, gledano iz perspektive fetusa...naravno u 3d...poslije toga Ron Perlman koji u sred bojnog polja porađa ženu jednim potezom noža i vadi dijete lagano...priceless
Sto se cini na toga Tintina? :D
Žao mi je generacija koje nisu čitale Tintina u Politikinom Zabavniku... http://en.wikipedia.org/wiki/The_Adventures_of_Tintin
http://www.youtube.com/watch?v=op3w_ICK4us
Plus - Spielberg i Jackson.
Zasto je u donjem desnom uglu trailera cijelo vrijeme logo Apple-a?
Fin mi se cini..
Evo i cjenovnik
Ponedjeljak - Petak
Ponedjeljak - Petak, digitalna projekcija3,40 €
3,60 €
Subota - Nedjelja
Subota - Nedjelja, digitalna projekcija
Studenti, Ponedjeljak - Četvrtak3,60 €
3,80 €
2,60 €
Grupe (minimalno 20 osoba) 2,20 €
Osobe sa invaliditetom
Osobe sa invaliditetom, digitalna projekcija2,00 €
2,20 €Djeca / Porodični film klub
Djeca / Porodični film klub – digitalna projekcija
Djeca / Porodični film klub – 3D2,60 €
2,80 €
3,80 €Opera
Balet9,00 €
7,00 €3D: Ponedjeljak - Petak
3D: Subota - Nedjelja
3D: Studenti, Ponedjeljak – Četvrtak
3D: Grupe (minimalno 20 osoba)
3D: Osobe sa invaliditetom4,80 €
5,00 €
3,80 €
3,40 €
3,20 €
kakva segmentacija :mrgreen: A imam osjecaj da ce za balet i opere bit navalica :p
e ne bi ga posa bez u sub ili nedelju da se vidi da imam.
18 razlicitih cijena karte! :eek: Zlatila se Kultura sa cijenom "isto za sve". Narocito ne kontam ovo potenciranje "obicne vs digitalne projekcije" :p I mislio sam da su sad svi projektori digitalni :?
Mnogo meni stvari nije baš jasno tu... recimo, "Porodični klub" je za djecu ispod 14 godina. To znači da dijete plaća euro manje samo s karticom? Ili dijete uvijek plaća manje, ali ko ima karticu i dođe s djetetom plaća tu sniženu cijenu? Onda to za digitalne projekcije, pa recimo ko su "osobe s invaliditetom" - dobija li popust neko ako ima dioptriju? :D
To je Cineplexx fazon, nije lokalni, oni imaju ugovor za uživo prenose iz Metropolitena i Boljšoja (akcenat na UŽIVO). E sad, jeste jača cijena, ali ja bih rado recimo častio đevojku i sebe jedan prenos baleta.
a ne sprdaj se uzivo prenos da mi naplacuje 9 eura... pa fino cu se sam pretplatit na met opera house i gledat svaku jeftinije...
ocel se moc gledat opera 3d ? pa da sjednes u prve redove i trpujes da moz gledat pod suknje balerinama ?
U sale 4, 5 i 6 su digitalni projektori i platna, dok u 1, 2 i 3 nisu jos uvijek... Ako dobiju neki film na traku on ide u 1, 2 i 3, a ako postoji mogucnost dig. prikazivanja ide u 4, 5 i 6... 3D je moguce samo u 4, 5 i 6...
ima ckb sala ;) http://www.cineplexx.me/ konacno sajt dopunjen
za film mi je ok placat da gledas 3d i te forice u bioskopu. al za operu mi je nekako besmisleno placati 9 eura. Prije svega jer zvucni dozivljaj ne mozes nikad da postignes. Drugo, sami utisak opere, i operske kuce u kojoj se izvodi nikako ne moze da zamjeni platno. Opera je ziva umjetnost, i realno ako oces da privuces ljude da gledaju projekcije necega sto ionako nije previse popularno u cg morao bi da spustis cijene znacajno. Cisto radi poredjenja:
http://www.metoperafamily.org/met_player/join/index.aspx
12 eura mjesecno za sve opere u njihovoj bazi, i plus isti ti hd live prenosi svih dogadjaja, ako uzmes pretplatu na godisnjem nivou... 15 eura na samo mjesecnom nivou...
I pi-kom :p
mislim da sa ovim vecim paketima bez teskoca streaminguje, znam da je ranije metplayer imao opciju kao youtube da zaustavis video a da on ocitava streaming pa ga kasnije odgledas. e za kolicinu vec ne znam, to bi moglo bit jbno.
my point exactly. A i ako vec ide uzivo iz Met-a, i recimo pocinje opera u 21h po njihovom vremenu, AFAIK to je 3 ujutro po nasem. Bolje bi bilo neki festivali da se prenose, tipa Glastonberi, za to bi se mozda i nasla publika. Ili cak Exit main stage, kome se ne aka do NS...
Evo ne možeš poć' sa đevojkom u bioskop da odgledaš film ispod 15 eura. Operu da ne pominjem...
Samo danas i sjutra u Cineplexxu, uz kupovinu jedne karte za bilo koju projekciju dobijate još jednu kartu gratis!!!
zvao 4 puta od jutros..niko se ne javlja.
posao prije pola sata, ne moze da se udje, samo jedna cura za neki 'pult' daje informacije.
kaze 'sad su poceli da se javljaju na telefone pa mozete zvati, ne mogu vas pustiti unutra'.
ja zovi opet..nisu moguce rezervacije nego se mora doc u 8 i kupit karta.
bice cekanja u red.
sramno los pocetak 'sezone'
@Recordare88, ne ocekuejm nista osim dobar 3D blokbaster sa srednje-ocajnom glumom i dosta slow-motiona.
Iskreno, poci cu na 3D projekciju na kojoj bude najmanja guzva :) Mozda to bude i Tintin :)
Strpite se nedelju dana dok prodje guzva, pa onda idite, daako prezivite bez 3D desetak dana :)
dje mogu vidjet koje se proekcije pustaju? xD
Tintin je jedini dobar 3D koji se trenutno daje.
BTW, danas mora uživo, ali sam za sjutra rezervisao karte bez problema, a isto je akcija 2 za 1.
Kad sam gledao, sva su mjesta bila slobodna za rezervaciju... a svi potrčali danas.
EDIT: Evo sam sad provjerio, radi sistem, mjesta koja sam ja uzeo su nedostupna na grafikonu.
oce li ostati koja sala koje nece prikazivati 3d filmove? mogu li da gledam filmove bez onih naocara tj koji nisu 3d ?
Ada oće.
Za 3D film trebaU dva projektora... pa u sale koje imaU samo 1 onda nema 3D :)
Možeš ti i 3D bez naočara da gledaš, samo će ti se slika duplirat :D
Od večeras će se u vašem bioskopu prikazivati TON FILMOVI!
Ne rade online rezervacije još. Vidiš da je crveno dugme pored svakog naslova.
Ne znam, biće da je to stvar individualnog doživljaja. Ja jedino odgledah Avatar u 3D na Ušće a niti su mi očie natekle, a traje film dosta, niti me glava boljela.
Poredit TV i platno je kao babe i žabe da sabiraš...
Rade online rezervacije, stavi za sjutra, a ne za danas